SorÞ kommune,Umuligt skrankepaveri Ingen adgang uden tidsbestilling og uges ventetid. Jeg kunne ikke engang komme pÃ¥ toilet uden at ringe til dem. Min tidsbestilling var ikke gÃ¥et igennem sÃ¥ jeg... ãã£ãšèŠã
Jeg har et par gange brugt borgerservice fysisk og det har altid vÊret en god oplevelse. Sidst i forbindelse med at jeg har taget et MC kÞrekort. Man fÃ¥r sÃ¥ umiddelbart et midlertidigt kÞrekort som ku... ãã£ãšèŠã
BesÞgte borger service i Nyropsgade i KÞbenhavn for at afhente et pas til vores barnebarn og blev betjent af Gili. Fantatisk service herunder proaktivitet. I mÃ¥ huske giver hende en stor tak. El... ãã£ãšèŠã
trods Borger"service" egen beretning er ekspeditionstid 3-4 uger. efter 3 uger finder Borger"service" KÞbenhavn fÞrst ud af nååå hov vi mangler da dokumentation for min indkomst.trods de da for hule... ãã£ãšèŠã
L197328RTE BORGERSERVICE
Jeg bestilte tid kl 12:08 på borgerservice, men alligevel skulle jeg sidde og vente EN TIME. Folk der kom samme tid som mig, og endda EFTER mig fik betjeningen fÞr mig. Det er SLET IKKE i orden, altså hvorfor har jeg så bestilt tid når det ikke engang tÊller? ForfÊrdeligt system, og medarbejderne er også bare vildt uduelige. Sikke noget barbarisk galskab! Tidsbestillingen er til ingen nytte, for jeg kom en halv time fÞr min tidsbestilling men alligevel skulle jeg vente 1 time eller endda mere. Få styr på jeres l*]^]*]^]ETE system.
Overmåde fin betjening i borgerservice Holstebro
Min kone og jeg var i borgerservice i Holstebro for at få hjÊlp til at få Mit ID
Vi fik hjÊlp af en meget kompetent person, som var yderst behagelig samt meget tålmodig med sådan et par it sinker som os. - Tak for det
Har efterflg. afprÞvet det hele herhjemme og det virker bare - Så tak for det
MitID
Jeg var i går en tur forbi Borgerservice i Aarhus for at få hjÊlp til at opdatere mine personlige oplysninger til Digitaliseringsstyrelsen
Fik en meget fin og professionel hjÊlp til at få oplysningerne opdateret.
SÃ¥ jeg gik derfra med en meget positiv oplevelse af at Borgerservice i Aarhus fungerer fint - tak for detðð
Min kÊreste her i dag vÊret pÃ¥âŠ
Min kÊreste har i dag vÊret på borgerservice i Stege.
Det var pga. MitID , da vi ikke havde et gyldigt pas.
De var sÞde, og hun fik hjÊlp til at få det til at kÞrer på kort tid.
En behagelig oplevelse :-)
Rigtig dÃ¥rlig og ohÞfflig service somâŠ
Rigtig dårlig og ohÞfflig service som slet ikke har lust til at hjÊlpe ved sprÞgsmål og klargÞrelse, også selvom det vedrÞrer ens egne penge.
Er det virklige hvad vi faar for vores skattekroner?
Ikke saerlig behjaelpsom. Skulle have gaaet paa bibliotekets borger service, hvor der normalt er behageligt hjaelp at hente og ikke Greve kommune.
Borgerservice i NykÞbing Mors
Borgerservice i NykÞbing Mors, Vorherre bevares
Min sÞn på 15 år kan ik få sendt sit fÞrste NemID med posten, da han selv skal hente det.
Han har ALLE symptomer på Covid-19 og han kan ik bestille tid, til en test, da han ingen NemID har.
Jeg fik kontaktet corona hotline og vi var heldige at få ham skubbet ind imellem andre og han blev testet igår.
Hvordan kan MorsÞ kommune vÊre så usamarbejdsvillig, jeg skammer mig over dem.
Har talt med forÊldre fra hans klasse, som alle har fået tilsendt NemID til deres bÞrn.
Borgerservice Lolland er bunden afâŠ
Borgerservice Lolland er bunden af bunden.
De er tungnemme og langsomme. En flytning kan let tage over 8 måneder. De misforstår og misvejleder med vilje deres borgere.
Man får ikke adgang til at mÞde personligt op. Man bliver sat til selv at finde og udfylde skemaer på borger.dk. når man så ikke fik fat i det helt rigtige skema, eller man får udfyldt det forkert, så får man ingen tilbagemelding på fejlen, overhovedet.
Så de stakkels borgere går og venter på svar. Når de så har ventet i alt for lang til og ringer til borgerservice, får de bare at vide at de må vente til deres sag bliver taget op. Hvilket jo aldrig sker, fordi skemaet ikke var korrekt eller korrekt udfyldt.
Jeg har de her oplysninger fra folk, som havde brug for kommunens hjÊlp. En hjÊlp, som også jeg betaler for at de skulle have afgang til. Men som borgerne aldrig fik glÊde af.
Det forarger mig i aller hÞjeste grad.
Men hvad gÞr man. Borger.dk er blevet tvunget ned over hovederne på os alle. Også dem, som slet ikke er parate til det.
Det har fjernet menneskeligheden fra os alle.
Ja, hvad gÞr man....
Borgerservice i Ry er en fornÞjelse
Borgerservice i Ry Skanderborg kommune, hurtig og venlig ekspedition, svarede lynhurtig på mine spÞrgsmål en rigtig god oplevelse, desvÊrre er der 10 år til jeg igen skal ha mit pas fornyet. Tak borgerservice/Ry-Bibliotek
Borgerservice
Hej
Vi kom til Borgerservice i Vejen for at få et nyt rejsekort til min datter, for det fÞrste synes jeg at det er enorm trÊls at skulle bestille tid når alle Corona restriktioner er ophÞrt. For det andet kunne hun ikke udstede et nyt rejsekort til stor irritation, for det tredje vidste hun nÊrmest ikke hvor formularen var henne, som vi skulle udfylde, for det fjerde kunne hun ikke oplyse os, om hvor lang tid det tog, inden hun ville få rejse kortet det skulle vi ekstra ringe til et andet nummer for at få oplyst. Nej, Borgerservice burde hedder kommuneservice, da det kun er til for de ansatte og ikke borgerne!!!!
BORGERSERVICE ODENSE__NO SERVICE
Hej....Borgerservice i ODENSE har et helt forkert navn.
Det skal hedde NO SERVICE...Det er komplet umuligt at ringe dem.Kommer endelig igennem så får man et automatisks svar,der siger vent venligst.Du er no. 6 i kÞen.Efter ca 16 minutter bliver man smidt af og kan starte forfra.....PrÞvede 3 gange i dag og har opgivet.Hvem er ansvarlig for dette NO SERVICE FIRMA i ODENSE????Hvorfor skal man vente og vente?????
Når man kÞrer derind for at klage,er svaret har du en tid? NEJ .
Så kom igen når du har en.
Det hele drejer sig om et gyldigt pas hvor chippen ikke fungerer på mobilen.
Telefonen er blevet testet og er OK,så det kan kun vÊre en fejl i passet.Hvilken rådmand har ansvaret for det elendige foretagende som vi betaler for????
Rigtig dÃ¥rlig service hos Charlotte fraâŠ
Rigtig dÃ¥rlig service hos Charlotte fra Borgerservice Ã
rhus. Slet ikke muligt at få et nyt sundhedskort gratis, selvom man har registreret flytning.
Flyttede d. 1/1-21 og registrerede adresseskifte, og fik besked om, at mit sundhedskort ville komme i lÞbet af 6 mdr. Fint nok, tÊnkte jeg, jeg kan jo bare bruge mit gamle. Men når det stadig ikke er kommet, og jeg ringer ind for at hÞre om, hvornår jeg lige får det, får jeg af vide, at det er min egen skyld og at jeg må betale for et nyt. Charlotte prÞvede slet ikke at hjÊlpe, hvilket jeg synes er for dårligt, når det er borgerservice, man ringer til..
Jeg skulle have nyt pas til to af mineâŠ
Jeg skulle have nyt pas til to af mine bÞrn. Bestilte tid hos borgerservice i BIBLIOTEKET Rentemestervej. MÞdte op og fik fremragende hjÊlp af venlige kompetente medarbejdere. Tak.
Hermed et surt opstÞd:
Jeg skulle bestille nyt pas og gik på nettet og bestilte tid til at få lavet passet på biblioteket rentemestervej 76 og jeg tilvalgte at få det sendt til mine forÊldres adresse da jeg skal flytte i ny lejlighed snart og hjemmesiden meldte ikke noget om hvornår passet ville ankomme. FYI Det foregår på den måde at man bestiller tid, vÊlger medbring billede eller få taget foto på stedet og man mÞder op prÊcis på tidpunket pga corona fair nok. Jeg bliver mÞdt af en kvinde som beder om mit gamle pas og siger til mig det er lÊnge siden passet er udlÞbet. Hun konstatere det bare og kigger på mig som om jeg skal svare.. jeg svare bare ja og det er da rigtigt nok det udlÞb slut 2019... og hun fortsÊtter hermed og spÞrger mig om mit navn står på min postkasse. Jeg svare ja men tilfÞjer at jeg har tjekket boksen med at få sendt passet til den pågÊldende adresse. "står dit navn på dén postkasse"? spÞrger hun så.. Jeg svare "nej det er mine forÊldres postkasse... Der hvor passet bliver tilsendt". Så siger hun "det kan du jo ikke" og siger intet andet.. jeg siger bare "nå ok". Aner ikke hvad jeg sige til hende, men tÊnker at der må vÊre noget alvorligt i vejen sådan som hun opfÞre sig på. Jeg prÞver at forklare at på hjemmesiden er det et valg at man kan få passet tilsendt osv osv og hun svare at det kan man ikke. Jeg ved ikke om hun mente at det kan man ikke på hjemmesiden?? eller om hun mente at det kunne man bare ikke.. anyways.. hun mente åbenbart at den funktion de selv har på deres hjemme skulle jeg have vidst at jeg ikke skulle bruge.. wow ok cool.. Hun spÞrger derefter om jeg har billede med og jeg forklare at jeg skal have taget billedet hernede hvilket jeg har valgt på jeres hjemmeside og betalt for. Hun kan åbenbart intet se om på sin skÊrm nogle af de her ting, intet kan hun se. Hun svare til og med AT DET KAN HUN JO IKKE SE som om det er noget jeg skal vide.. Og jeg tÊnker bare jamen undskyld mig sÞde ven.. . En maskine tager så endeligt mit pasbillede Det er så min oplevelse idag.
God service
Lovede at give stjerner for deres venlighed, da jeg
fornyede mit kÞrekort i dag kl 10:45
Borgerservice SorÞ
Tak for det.
Hvorfor hedder det borgerservice nÃ¥râŠ
Hvorfor hedder det borgerservice når det ikke er noget service at hente!
jeg er ringet ind i dag 23
jeg er ringet ind i dag 23. december ved 16 tiden for at få svar på en del spÞrgsmål, man til sur og meget venlig behandling skal man lede lÊnge efter, hun var helt oppe i det rÞde felt da jeg spurgte om hendes navn fik piben en anden lyd jeg har stadig hendes navn har tÊnkt mig at klage over hende det er ikke fÞrste gang den slags sker husk det SW Venlig hilsen Peter Skovgaard
Prisen for dårligste kundeservice Lolland kommune
Magen til arrogance skal man lede lÊnge efter hos en medarbejder der skal yde service.
Skulle have modtaget et nyt sygesikringsbevis i forbindelse med flytning sidste år. Det havde jeg glemt alt om, og da jeg ringer og siger jeg aldrig modtog det blev jeg mÞdt af en temmelig frastÞdende medarbejder der overhovedet ikke ville hÞre på noget, men derimod snakkede temmelig meget ned til mig. "Du kan ikke komme et år efter og sige det, bare betal 205 kr" (8mdr efter)
Ja jeg havde glemt alt om det, indrÞmmet. Meeeeen
Der er jo sket en fejl et eller andet sted, men det var tydelig at hÞre hun syntes jeg havde fejlen for det kunne da ikke vÊre systemet Det er ikke det jeg vil kalde service, tvÊrt imod
Kan kun betale med dankort
Kan kun betale med dankort. Det er jo super når man ikke har et, Jeres side er forÊldet og fyldt med fejl.