Bo's Trafikskole レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en virkelig god oplevelse med bos køreskole, så flinke og hjælpsomme og er ikke bare ude efter at flere penge. Jeg følte mig så tryg helt op til køreprøven som blev klaret på grundpakken.

5つ星のうち5の評価

Tog kørekort hos Bo’s Trafikskole og er kun tilfreds med det. Hele forløbet tog cirka 4 måneder men det var dog henover sommerferien. Super gode kørelærere som er virkelig tålmodige og dygtige til at... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg kunne rigtigt godt lide at tage mit kørekort her hos bos trafikskole! Du skal slet ikke bekymre dig omkring at blive skældt ud eller noget, rigtig flinke, rolige og søde kørelærere. De e... もっと見る

企業情報

過去12か月のレビュー数: 34件

レビューを書く

Super god oplevelse

10/10 køreskole
Jeg havde Martin som teorilærer og det hele var perfekt. Gode timer og plads til spørgsmål- man føler sig ikke dum.
Jeg har kørt med Bo, hvilket også har været perfekt. Han er god til at lære fra sig, og man føler sig klar til køreprøven når den nærmer sig. Jeg har ingen kritik!

2025年5月13日

Fedeste oplevelse

Nu er jeg endelig blevet færdig med kørekort til bil og jeg har været så heldig at køre sammen med Martin, og jeg kan ikke sige så meget andet end WOW, der var sodavand til alle teoritimer, og alle køretimer har været mega hyggelige, kørelæren sørger for at tale med dig så du ikke begynder at føle dig presset over alt hvad der kan ske. Jeg syntes prisen er HELT fair i forhold til alt det der er inkluderet i prisen. Og så alt i alt har det bare været en mega fed oplevelse, og det kan klart anbefales herfra👍🏻(bestod teoriprøve og køreprøve i første forsøg, så et eller andet må de jo gøre rigtig)

2025年2月22日

Verdens bedste Bo

Verdens bedste Bo. Her finder du den mest tålmodige, tillidsfulde, omsorgsfulde kørelærer. Jeg har to unge der har taget kørekort hos ham, den ene med udfordringer og den anden i corona-tiden, men han har simpelthen været så fantastisk til at takle begge dele. Den ene fløj helt til Ålborg i corona tiden, da der ingen teoriprøver var at få og Bo var den største hjælp. Den anden var flere år om sit kørekort og mistede ind imellem håbet, men Bo greb og støttede ham.
Jeg ved at de begge anbefaler ham til alle deres venner og bekendte, men jeg som bekymret forældre er også blevet rummet på bedste vis. 12 stjerne hvis jeg kunne!

2025年1月6日

Super køreskole

I forbindelse med et færdselsuheld skulle jeg til ny orienterende teori og køreprøve.
Bos trafikskole var det perfekte valg og fulgte og støttede mig hele vejen gennem processen.
Kan kun anbefale for det bedste.

2023年10月13日

kørekort i første forsøg

Har lige gennemført et forløb med Bo hvor det lykkedes mig at består teori og praktisk prøve i første forsøg – dette skyldes ikke mindst at Bo er super dygtig til at forklare teori, selve kørslen på vejene, og med sit rolige væsen god til at gennemgå faldgrupper og hvad man skal passe på som ny bilist. Jeg kan klart anbefale Bo og hans køreskole hvis du skal i gang med kørekort for første gang eller som generhverv.

2023年8月31日

Trustpilot エクスペリエンス