BOS Transmissions A/S - BrÞndby Ombytnings Service レビュヌ 88

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det var en fornÞjelse at få automatgearkassen på min Audi Q5 repareret hos BOS - det gik hurtigt fra diagnosen til bilen stod klar til afhentning og den kÞrer nu som en drÞm igen. Tak for hjÊlpen!

PÃ¥ vores ford c-max med automatgear, som havde problemer med en rysten og mislyd, som vi troede stammede fra gearkasse eller kobling. Vi havde haft bilen til fejlsÞgning hos Andersen biler i Balleru... もっず芋る

Havde problemer med DSG gearkassen. DÃ¥rlige gearskift som til sidst blev til slet ikke at kunne skifte ordentligt. Efter en tur forbi BOS fik de hurtigt identificeret problemet til at vÊre Mechat... もっず芋る

Fantastisk god faglig vejledning og betjening. Man mÊrker fra fÞrste kontakt, at man er i gode hÊnder og at de kan deres kram. De finder den bedste lÞsning til en rimelig pris. God kommunikation under... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車修理店

圓該䌁業による蚘述

Specialist i Gearkasser, bagtÞjer, 4wd/transfer og koblinger. Reparation & renovering af alle type gearkasser, automatgear, Manuelle, DSG, Multitronic/CVT | Vi har nÊsten alle modeller og typer | Salg, service & olieskift | Få tid på tlf: 46151266

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

88件のレビュヌ

Super service på ford c-max med automatgear, vi sparede en nye gearkasse

På vores ford c-max med automatgear, som havde problemer med en rysten og mislyd, som vi troede stammede fra gearkasse eller kobling. Vi havde haft bilen til fejlsÞgning hos Andersen biler i Ballerup som vurderede at problemet stammede fra gearkassen og at den med stor sandsynlighed skulle skiftes, hvilket ville koste ca 40.000 kr.
Det viste sig at problemet slet intet havde at gÞre med gearkassen eller kobling, men i stedet skyldtes at en ca 5cm stor granitsten, sad fastklemt mellem motorblok og karoseri, hvilket tog teknikeren under 1/2 time at finde ud af.
Stenen blev fjernet, og alt fungerer nu som det skal. Meget heldigt at vi ikke bare lyttede til Andersen biler, men valgte at få kompetent assistance fra BOS.

2025幎12月5日

Det er 2 gang jeg bruger BOS

Det er 2 gang jeg bruger BOS. Denne gang en ny Haldex kobling på bagtÞjet af min GLA 220d 4 Matic. De kan skaffe ombytter fra Fx. Holland, rart man IKKE bare ringer til Mercedes og kÞber nyt, men renoverede dele. Fungerer perfekt. Kan varmt anbefales, super dygtige.

2026幎1月28日

Virkelig god kundeservice

Det er en lÊngere historie men det korte af det lange er, at BOS Transmission står ved det de laver, og yder en rigtig god service hvis noget driller efterfÞlgende. Meget proffessionelt og iorden, og vi er meget taknemmelige. /Thor

2025幎5月13日

BOS lÞste DSG problem på VW Touran til stor tilfredshed

Oplevede problemer med ustabilt gearskifte på DSG gearet på min VW Touran TSI 2018. Jeg valgte at spÞrge BOS Transmissions til råds pr. mail, som Kim (indehaver) besvarede indenfor œ times tid.
De gav mig muligheden for en hurtig tid til diagnosticering, som jeg tog imod.
Diagnosen blev udfÞrt af super dygtig og tillidsvÊkkende tekniker, som kÞrte en testtur med bilen, hvor problemet blev identificeret og grundigt forklaret til mig.
Der blev med det samme aftalt tid nogle få dage senere til udbedring af problemet, og pris blev oplyst og accepteret.
Bilen blev indleveret og klarmeldt dagen efter.
Prisen for reparation og service på DSG gearet var som aftalt og bilen kÞrer som en drÞm igen.
Fremragende service og nogle fair priser.
Jeg kan kun give BOS Transmissions min varmeste anbefaling og 5 stjerner.
Tak for hurtig service og godt udfÞrt arbejde fra en tidligere mekaniker.

2025幎2月13日

Kan varmt anbefales!

Kim og hans dygtige folk på vÊrkstedet fik hurtigt klaret min DSG7 gearkasse som drillede. Opgaven blev klaret hurtigt og effektivt og endda 10.000 kr. billigere end mit lokale vÊrksted havde oplyst de kunne klare det for.

2024幎10月15日

Genial professionel service..

Efter 2 forskellige fejlsÞgninger på min Mercedes, sagde Mercedes HolbÊk at gearkassen skulle renoveres grundet den fejlkode de fandt, da bilen ikke ville gå op i gearne.
Nick hos BOS lavede sin egen fejlsÞgning som aftalt inden rep, og fandt ud af at gearkassen intet fejlede, men at en sensor i udstÞdningen havde en fejl. Dette blev skiftet, ikke hos Mercedes, da de er talentlÞse i vÊrksted, det beviste de i den fejlsÞgning de lavede, men på andet vÊrksted.
Bilen kÞrer igen upåklageligt og jeg sparede mange tusinde kr, da jeg kom i kontakt med professionelle hos BOS. Tusind tak for ekspert service.

2024幎8月8日
自発的なレビュヌ

Professionel, imÞdekommende og hurtig service

BOS Transmissions fejlfandt, skaffede megatronic-styreenheden hjem og skiftede den pÃ¥ bare 2 1/2 dag. Ingen andre var i stand til det, og nu kan vi kÞre pÃ¥ bilferie i morgen. Tak for det 😊. En anden historie er sÃ¥, hvorfor dÊlen VW placerer en kompliceret elektronisk styreenhed inde i gearkassen, sÃ¥ hvis du har DSG7-gear og gearet pludselig gÃ¥r i nÞdprogram, sÃ¥ er Ã¥rsagen mÃ¥ske her.

2024幎7月10日
自発的なレビュヌ

Jeg har en Passat som havde problemer

Jeg har en Passat som havde problemer med en megatronik enhed, jeg kÞrte den til WV HolbÊk som sagde den skulle have ny gearkasse til 90.000kr jeg fik flyttet bilen til Bos transmissions a/s, og efter de havde kigget pÃ¥ den, var det kun megatonik enheden der skulle skiftes

Det sparet mig for 55.000kr.
Klasse firma og super service!

2024幎5月15日

Efter kunne jeg kÞrt 10.000 km i min

Efter kunne jeg kÞrt 10.000 km i min Citroën er gearkassen gået i stykker. Citroën påstår at det er min fejl og vil ikke dÊkke noget. BOS har du hjulpet mig med reperationen samt givet mig en udtalelse om at fejlen ikke er min. Nu kan jeg tage kampen op igen med Citroën. På alle måder har de yde mig en rigtig god service.

2024幎4月26日
自発的なレビュヌ

Super service, meget hÞjt fagligt niveau

Havde brug for at få en ekspert i gearkasser til at kigge på min bil pga skurrende mislyde fra bilen. Blev mÞdt af flinke kompetente folk, som selvom travlhed på vÊrkstedet gav sig tid til at kÞre en tur i bilen. Her fandt mekanikeren så ud af at hele gearkassen sad lÞst.
Igen selvom travlhed tog de sig tid til at hjÊlpe mig og fik lÞst problemet super professionelt.

2024幎4月25日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。