企業が回答しました
Goede service, fijne communicatie. Ik wilde een specifiek matras, van een specifiek merk. Dat kon geregeld worden. Men kwam bij mij thuis kijken wat hiervoor nodig was. Daarnaast een snelle leve... もっと見る
企業が回答しました
Na de vele slechte reviews plaats ik graag een goede! Na mijn geplaatste bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden. Ik kreeg meteen een mailtje binnen over de actuele levertijd. Het bed is vandaag... もっと見る
当該企業による記述
Het kopen van een boxspring doe je niet in één dag. Een boxspring moet natuurlijk voldoen aan je wensen en eisen van zowel de uitstraling als van het slaapcomfort. Wij begrijpen dit maar al te goed en hebben daarom een ruime collectie boxsprings. Iedere boxspring kun je helemaal naar eigen wens samenstellen. Je ligt iedere nacht op je boxspring en daarom zijn jouw wensen erg belangrijk voor ons.
Naast het product zelf staat ook goede service bij ons hoog in het vaandel. Wanneer je een boxspring bij Bosch Bedding koopt, mag je uitgaan van de volgende service:
Heb je vragen of mocht er iets onduidelijk zijn, zijn wij 7 dagen per week online en in de winkel te bereiken.
BoschBedding heeft jarenlange ervaring in de beddenbranche. Alles is begonnen in de van woustraat in Amsterdam, 1962. Founder Gerda Bosch verkocht 62 jaar geleden al bedden en matrassen in een meubelzaak. Een écht warm familiebedrijf. Dit is waar Bosch Bedding al jaren voor staat. Met een hecht team waarbij iedereen elkaar al jarenlang persoonlijk kent. Deze fijne werksfeer willen wij graag overbrengen naar alle mensen.当該企業による記述

Stuartweg 37, 4131 NH, Vianen, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik had in januari een bed besteld de levertijd was 8 a 10 weken, uiteindelijk na zelf heel vaak te bellen eindelijk ontvangen op 10 april. Het bed is verder helemaal prima alleen had ik een gratis upgrade naar elektrisch verstelbaar, ze konden maar 1 kant aansluiten want de andere kant was verkeerd. Moest ik weer zelf bellen en sindsdien is het erg stil. Het was geen goedkoop bed dus dan verwacht je ook wel wat service.
Na een jaar is onze matras al doorgelegen en de beloofde garantie komen ze niet na. Nooit een leverbon of factuur ontvangen van hun dus ook geen garantiebewijs. Onbetrouwbaar!

Bosch Bedding からの回答
Goede communicatie, het bed werd later geleverd dan aangegeven. Hier was een goede communicatie over, ook snelle reactie.

Bosch Bedding からの回答
Superfijn contact. Goede bestelling kunnen plaatsen en de levering en in elkaar zetten van bed top geregeld. Perfect!

Bosch Bedding からの回答
Twee weken geleden voor het eerst langsgegaan bij Bosch Bedding. Daar werden we heel goed geholpen door Fay. Ze dacht mee met onze voorkeuren en zo hebben we een leuke en betaalbare bed uitgekozen. In de tussentijd is er goed contact geweest aan de telefoon voor vragen. We hebben eerlijk en goed advies gekregen wat wij enorm waarderen!

Bosch Bedding からの回答
Professioneel geholpen op locatie door de verkoopster, goede service, vriendelijk en meewerkend. Luister goed naar de wensen en neemt de tijd om mee te denken aan oplossingen.
Blij met de service en zeker een aanrader!

Bosch Bedding からの回答
Goede service, fijne communicatie.
Ik wilde een specifiek matras, van een specifiek merk.
Dat kon geregeld worden.
Men kwam bij mij thuis kijken wat hiervoor nodig was.
Daarnaast een snelle levering en goede service.

Bosch Bedding からの回答
Het gehele proces van bestelling tot afhandeling tot aflevering en in mekaar zetten van het bed is fantastisch goed en netjes verlopen.
Dank!

Bosch Bedding からの回答
Eerst teleurgesteld, want er stond 2-4 weken op de site en kreeg een mail over 3-6 weken. Uiteindelijk toch heel snel bezorgd. Bestelling geplaatst op 19-03-2026 en vandaag 14-04-2026 bezorgd. Dus toch wel de 4 weken aangehouden gelukkig.
Bed was snel door de mannen in elkaar gezet. Super fijn.

Bosch Bedding からの回答
Het bed werd snel en in goed overleg geleverd. Super blij met mijn nieuwe bed en het ligt ook nog eens heerlijk!

Bosch Bedding からの回答
Kwaliteit is 0 ik beb een bed gekocht na 3 manden poten laten los onder plaat los geraakt, de delen zijn geniet , in plaats van schroeven, heb ze foto’s gestuurd, krijg bericht dat het niet in de garantie valt

Bosch Bedding からの回答
Vriendelijk personeel, zeer goed geholpen.
Tijdens het bestellen werd er verteld dat ik rekening moest houden met de levertijd van 10 tot 12 weken. Was voor mij geen probleem, word ik na 6 welen al gebeld dat het bed geleverd kan worden :) Helemaal top dus.
Op 3 April is het bed bezorgd tot in de woonkamer door de bezorgers, had er namelijk zelf voor gekozen om zelf in elkaar te zetten omdat de slaapkamer nog niet af was. Door de bezorgers werd er zelfs verteld dat er een uitgebreide youtube filmpje is.
Ik slaap er nu iets van anderhalve week op en moet zeggen ik slaap heerlijk.

Bosch Bedding からの回答
Alles geleverd binnen de afspraak termijn. Bij bezorging vriendelijke chauffeurs/monteurs. Duidelijke uitleg.

Bosch Bedding からの回答
Het bed dat wij hadden besteld was er al binnen 2 weken. Super snelle levering, aardige monteurs. Goede ervaring voor ons.

Bosch Bedding からの回答
Overzichtelijke website snelle levering fijne bezorgers

Bosch Bedding からの回答
Op de site stond dat de dual latex matras binnen de 2 weken leverbaar was. We hebben echter 6 weken moeten wachten, wat gelukkig voor ons geen echt probleem was, maar wel misleidend op de site …

Bosch Bedding からの回答
Snelle bezorging en top service, een van de weinige bedrijven die op 3 hoog bezorgen zonder lift, bed slaap heerlijk

Bosch Bedding からの回答
De levering heeft even geduurd, maar dat was het zeker waard. Het boxspringbed werd geleverd door professionals, die erg vriendelijk en snel te werk gingen. En we hebben heerlijk geslapen op de hybride matras, die erg comfortabel is.
Ondanks de sterke nieuwgeur ben ik tevreden. Ik raad het zeker aan.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。