Super fed vejledning og kommunikation med Kenneth, han hjÊlper os med at finde ud af hvad passer godt til vores behov. I det hele taget, har hele processen vÊret nem og overskuelig, samt vanvitti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi Þnskede gardiner til en del af vores hus, valget faldt pÃ¥ Botex i Horsens. Torben SÞrensen kom forbi til en snak om Þnsker og muligheder, der var ingen tvivl om at Torben hurtigt fangede vores idé... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er super tilfreds! Peter har installeret gardiner hos mig, og jeg kan varmt anbefale ham. Han arbejder effektivt, hurtigt og meget professionelt. Hele processen var nem og tryg fra start til sl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
botex Hvidovre 5 stjerner Vi har flere gange igennem de sidste ca. 20 Ã¥r handlet gardiner til bÃ¥de lejlighed og hus gennem afdelingen. Hos botex Hvidovre fÃ¥r man en ualmindelig god service, god rÃ¥d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Botex er Danmarks stÞrste frivillige gardinkÊde med 37 butikker fordelt rundt i landet og pÃ¥ FÊrÞerne. Vores mere end 60 gardinbusser kÞrer hver dag rundt i hele landet for at montere gardiner, solafskÊrmning hos private, virksomheder og den offentlige sektor. Vi sÊlger mere end blot gardiner, afskÊrmning og boligtekstiler. Vi sÊlger inspiration, trivsel og godt indeklima til private og erhverv. Vi tror pÃ¥, at du skal kunne mÊrke markant forskel efter, at vi har vÊret hos dig. Du kan regne med at fÃ¥ den klogeste og bedste-designede lÞsning til netop dig, uanset om det er derhjemme eller pÃ¥ arbejdet. Den lÞsning skaber vi sammen â du som eksperten pÃ¥ dine behov, og os som specialister i at opfylde dem.
Bredskiftevej 12, 8210, Aarhus V, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 80ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç

Botex ããã®åç
Bestilte Compliments sengetÞj, det var som beskrevet, en god kvalitet og med knaplukning!
Jeg modtog varen hurtigt og den var fint indpakket.
Man kan se Botex gÞr sig umage, for at gÞre det til en god oplevelse at handle hos dem.

Botex ããã®åç
Nemt at bestille, hurtig levering og toede faktisk ikke det kunne gÃ¥ sÃ¥ nemt at returnerer og samtidig sÃ¥ hurtigt at modtage penge retur - sÃ¥ sÞde i telefonen, fod kundeservice og det er ikke sidste gang jeg handler her - de kan sÃ¥ meget og kan varmt anbefale at handle online her - glÊdelig julðð ðŒ

Botex ããã®åç
Fantastisk service, havde dialog med Mette som var meget servicemindet. God pris og hurtig levering!

Botex ããã®åç
Jeg har fået smukke gardiner, flot syede og hurtigt sat op.
En god oplevelse med god service, professionalisme og venlighed.

Botex ããã®åç
Alt godtðHurtig ekspedition og levering. LÊkre produkter.

Fin online betjening. Nem hjemmeside. God opfÞlgning og hurtig levering

Botex ããã®åç
Fantastisk positiv oplevelse fra Alice i Botex, HillerÞd. Virkelig god og kompetent betjening og vejledning. Man fÞler sig virkelig i â gode hÊnderâ hos Alice. Super betjening og vi er meget glade for gardiner og oplevelsen hos Botex HillerÞd!

Botex ããã®åç
Jeg har fået den bedste rådgivning og service hos Botex, House of Blinds.
Montering var super