Botex レビュヌ 849

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super fed vejledning og kommunikation med Kenneth, han hjÊlper os med at finde ud af hvad passer godt til vores behov. I det hele taget, har hele processen vÊret nem og overskuelig, samt vanvitti... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi Þnskede gardiner til en del af vores hus, valget faldt pÃ¥ Botex i Horsens. Torben SÞrensen kom forbi til en snak om Þnsker og muligheder, der var ingen tvivl om at Torben hurtigt fangede vores idé... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er super tilfreds! Peter har installeret gardiner hos mig, og jeg kan varmt anbefale ham. Han arbejder effektivt, hurtigt og meget professionelt. Hele processen var nem og tryg fra start til sl... もっず芋る

䌁業が回答したした

botex Hvidovre 5 stjerner Vi har flere gange igennem de sidste ca. 20 Ã¥r handlet gardiner til bÃ¥de lejlighed og hus gennem afdelingen. Hos botex Hvidovre fÃ¥r man en ualmindelig god service, god rÃ¥d... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌテン販売店
  2. 寝具店
  3. カヌテン補造販売業
  4. むンテリア デザむン店
  5. むンテリア デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Botex er Danmarks stÞrste frivillige gardinkÊde med 37 butikker fordelt rundt i landet og pÃ¥ FÊrÞerne. Vores mere end 60 gardinbusser kÞrer hver dag rundt i hele landet for at montere gardiner, solafskÊrmning hos private, virksomheder og den offentlige sektor. Vi sÊlger mere end blot gardiner, afskÊrmning og boligtekstiler. Vi sÊlger inspiration, trivsel og godt indeklima til private og erhverv. Vi tror pÃ¥, at du skal kunne mÊrke markant forskel efter, at vi har vÊret hos dig. Du kan regne med at fÃ¥ den klogeste og bedste-designede lÞsning til netop dig, uanset om det er derhjemme eller pÃ¥ arbejdet. Den lÞsning skaber vi sammen – du som eksperten pÃ¥ dine behov, og os som specialister i at opfylde dem.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

849件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 80に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Fin hjÊlp over telefonen

Fin hjÊlp over telefonen, hurtig levering og fine varer.

2025幎12月5日

Hej Anne-Grete

Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner. Dejligt at hÞre, at du fik den hjÊlp, du havde brug for, og at varerne er fine.

En god oplevelse

Bestilte Compliments sengetÞj, det var som beskrevet, en god kvalitet og med knaplukning!
Jeg modtog varen hurtigt og den var fint indpakket.
Man kan se Botex gÞr sig umage, for at gÞre det til en god oplevelse at handle hos dem.

2025幎11月18日

KÊre Kirsten

Sikke en god anmeldelse at mÞde ind til en mandag morgen. Hvor er det skÞnt at lÊse. Vi håber, du bliver rigtig glad dit nye sengetÞj.

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

Denise, Botex KÊdekontor

Hurtig levering, pakket godt ind☺

2025幎11月26日

Hej Susanne

Mange tak for de 5 stjerner. Dejligt at hÞre, at alt er tip top, og vi håber, du bliver rigtig glad for det, du bestilte hos os.

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering og toede faktisk ikke det kunne gÃ¥ sÃ¥ nemt at returnerer og samtidig sÃ¥ hurtigt at modtage penge retur - sÃ¥ sÞde i telefonen, fod kundeservice og det er ikke sidste gang jeg handler her - de kan sÃ¥ meget og kan varmt anbefale at handle online her - glÊdelig jul🎄🎅🏌

Hej Susanne

Tusind tak for dine uddybende anmeldelse af vores webshop. hvor er det dejligt at lÊse om din gode oplevelse, og du skal selvfÞlgelig altid vÊre velkommen.

Vi håber, du finder noget, der falder i din smag.

Hurtigt og effektivt.

Hej Mariann

Mange tak for stjernerne - dem er vi super glade for.
Vi håber ligeledes, du bliver glad for det, du bestilte hos os.

Meget fint

Det var helt fint 👌

Hej Dominique

Tak for de mange stjerner – vi hÃ¥ber, du bliver glad og tilfreds med kÞbet.

Hej Jannie

Tusind tak for stjerner – dem er vi virkelig glade for at få. Vi håber, at du bliver ligeså glad for det, du bestilte hos os.

Fremragende service :-)

Hej Peter

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen samt for de fem stjerner. Dem sÊtter vi pris på.

Vi håber, du bliver rigtig glad for det, du kÞbte hos os.

God handel

God handel . TH

Hej Torben

Mange tak for de 5 stjerner – dem er vi super glade for at fÃ¥, og vi hÃ¥ber, at du bliver ligesÃ¥ glad for det, du kÞbte hos os.

Alt virkede perfekt

2025幎11月28日

Hej Asger

Mange tak for de 5 stjerner – det var jo skÞnt, at alt var, som det skulle vÊre.

Vi håber, du bliver glad for det, du bestilte hos os.

Denise, Botex KÊdekontor

fin vare og hurtig levering

2025幎11月25日

Hej Sten

Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner – dem er vi super glade for at få.

Vi håber ligeledes, at du bliver rigtig glad for det, du bestilte hos os.

Fantastisk service

Fantastisk service, havde dialog med Mette som var meget servicemindet. God pris og hurtig levering!

2025幎11月28日

Hej Lone

Mange tak for din fine anmeldelse af vores webshop og ikke mindst Mette. Den bliver hun glad for at lÊse. En god start på ugen.

Vi håber, at du bliver ligeså glad for det, du kÞbte hos os.

Denise, Botex kÊdekontor

Fin og hurtig levering

2025幎11月27日

KÊre Kunde

Mange tak for de 5 stjerner. Dem er vi super glade for at få. Vi håber, du bliver ligeså glad for det, du bestilte hos os.

Smukke gardiner

Jeg har fået smukke gardiner, flot syede og hurtigt sat op.
En god oplevelse med god service, professionalisme og venlighed.

KÊre Mona

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner til Botex Egedal-Frederikssund. Hvor er det skÞnt at hÞre, at at alt er tip top, og at du er glad for både deres service og dine nye gardiner.

Alt godt👍Hurtig ekspedition og

Alt godt👍Hurtig ekspedition og levering. LÊkre produkter.

2025幎11月24日

Hej Betina

Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner. Dejligt at hÞre, at du er glad og tilfreds med det hele.

Fin online betjening

Fin online betjening. Nem hjemmeside. God opfÞlgning og hurtig levering

2025幎11月24日

Hej Lene

Mange tak for de 5 stjerner og fordi, du tog dig tid til at skrive anmeldelsen. Det sÊtter vi stor pris på.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for det, du bestilte hos os.

Fantastisk positiv oplevelse fra Alice

Fantastisk positiv oplevelse fra Alice i Botex, HillerÞd. Virkelig god og kompetent betjening og vejledning. Man fÞler sig virkelig i “ gode hÊnder” hos Alice. Super betjening og vi er meget glade for gardiner og oplevelsen hos Botex HillerÞd!

2025幎11月25日

Hej Arne

Tusind tak for din fine anmeldelse til Alice og butikken i HillerÞd. Hvor er det dejligt at lÊse, at I har fÞlt jer i gode hÊnder og generelt har haft en god oplevelse.

2025幎11月20日

Hej Rasmus

Mange tak for de 5 stjerner – dem er vi rigtig glade for at fÃ¥. Vi hÃ¥ber ogsÃ¥, at du bliver glad og tilfreds med dit kÞb pÃ¥ shoppen.

Hav en rigtig god dag.

House of Blinds

Jeg har fået den bedste rådgivning og service hos Botex, House of Blinds.

Montering var super

2025幎11月26日

Hej Alexander

Mange tak, fordi du deler din oplevelse hos Botex i Lyngby. Dejligt at hÞre, at du har vÊret godt tilfreds med forlÞbet. Vi håber, at du bliver rigtig glad for dine nye gardiner mange år frem.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。