âI forbindelse med spillejob i SÞnderjylland havde vi (âGÃ¥rdsangerne fra Thyâ) base pÃ¥ Bov Kro. Det var pÃ¥ alle mÃ¥der en god oplevelse. En fair pris, gode omgivelser, dejlig mad og kromand Martin og h... ãã£ãšèŠã
Vores venner havde en staycation her i december og anbefalede stedet til os. Ingen fortrydelse! Vi nÞd det ogsÃ¥ virkelig. Det er sÃ¥ fredeligt, der er gode parkeringsmuligheder, og alt ligger... ãã£ãšèŠã
SkÞnt sted lige fÞr KrusÃ¥ grÊnse Kroen er i sandhed det man forventer indenfor Med gamle ting og sager Personalet er fantastisk sÞde og rare Maden er ogsÃ¥ helt fantastisk Man er ikke i tv... ãã£ãšèŠã
Var til Diamantbryllup pÃ¥ Bov Kro. Forventnigen var suppe, steg og is. Dette blev gjort noget sÃ¥ frygtelig til skamme. Ind kom tre retter mad, med tilhÞrende vine, som var enhver tre stjernet resta... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
BesÞg en af de Êldste kgl. priviligerede kroer i Danmark, beliggende langs den historiske hÊrvej. Vi tilbyder weekendophold, god mad m.m.
HÊrvejen 25, 6330, Padborg
- www.bovkro.dk
fin gennemgang af måltidet
pg meget venligt personale
vi kommer igen
Et hyggeligt sted med super betjeningâŠ
Et hyggeligt sted med super betjening og mega lÊkkert mad
Bov kro er virkelig et besÞg vÊrd
Vi havde ikke bestilt bord, men straks blev der gjort et klar i pejsestuen, og dÊkket op til os. De er utrolig venlige og der er en god service, dejligt.
Vi kunne også sagtens smage at wienerschnitzel var smÞrstegt, og ikke i en gang friture. Det var noget rigtig dejlig mad.
Vi er 2 veninder som netop har haft etâŠ
Vi er 2 veninder som netop har haft et par overnatninger på Bov Kro.
Alt lige fra modtagelse, vÊrelser, rengÞring, morgenmad, a la varte og personale har vÊret til ug.
Der blev hygget om os, og vi har fÞlt os velkommen og set.
Det er bestemt ikke sidste gang vi har besÞgt kroen.
Stedet kan varmt anbefales.
Vi ser os selv som faste gÊster somâŠ
Vi ser os selv som faste gÊster som kommer tit og har vores venner med da vi synes det er et dejlig sted og med gid service. Men denne gang hade vi to venner med og skulle fej en venindes fÞdselsdagen med en overnatning og god mad.
Her hår det så galt.
1 forretten var noget at det vÊrste man kunne byde sine gÊster den var så syrlig at det var uspiselig. Hovederet med oksefile med både kartofler.og 3 slags selleri
Her var den også gal kÞdet var sejt og selleri her var noget syrlig som gjor dette ikke passet i retten.ud over denne oplevelse måtte vi vente 45 min på at få vores Hovederet. Hvor de både kartofler var nogen der var både tÞrt og genoptrÊning varmer.
Alt i alt en kedelig oplevelse for både os og vores gÊster isÊr for vores veninde som vi vil fejret henbes 60 år fÞdselsdagen Þv Þv
Har lige vÊret pÃ¥ et 2 dages ophold medâŠ
Har lige vÊret på et 2 dages ophold med morgenmad og aftensmad. Super oplevelse. Man fÞlte sig utrolig godt tilpas. VÊrelset var fint. RengÞringen var i top. Maden fÞrsteklasses, og morgenmaden var perfekt. Stor chance for, at vi kommer igen
Tak for en dejlig oplevelse på Bov Kro.
Min mand og jeg havde 2 overnatninger på Bov Kro. Vi kunne konstatere, at dette sted virkelig er, som man forstår ordet kro. Her bliver man mÞdt af et smilende personale, hvor fÞlelsen af "at vÊre de eneste i verden" opstår. Vores vÊrelse (nr. 13) var pÊnt og hyggeligt med dejligt stort vindue, en FANTASTISK seng og et nyere badevÊrelse. Morgenmaden var ypperlig - kÊmpe udvalg, med hjemmelavet produkter. Middagene blev nydt i den hyggelige kro/restaurant valgt fra menukort. Priserne er lavere end rimelig, selvom kvaliteten er i top. Stort udvalg af drikkevare til meget rimelige priser. Endnu engang skal servicen fremhÊves. For os var det et kroophold, som alle fortjener at opleve.
Vi fejrede min 70Ã¥rs fÞdselsdag lÞrdagâŠ
Vi fejrede min 70års fÞdselsdag lÞrdag d 21 oktober 2023. Det var en dejlig oplevelse med lÊkker mad,gode omgivelser og venligt personale. Vi kan varmt anbefale at besÞge Bov kro enten til fest eller bare en hyggelig aften.
Venlig hilsen
Bente og Rainer Jensen
LÊkker mad
LÊkker mad, og super god betjening. GlÊder mig til nÊste gang.
Kan kun anbefales.
En destination!
Vi overnattede i to nÊtter på Bov Kro på vej hjem til England sammen med nogle gode venner. Vi anede ikke hvad vi kunne forvente, men hold da op en god oplevelse.
VÊrelserne havde gode senge, der var rent og pÊnt. Det er en god gammel kro og de nye ejere fokuserer på at lave god mad og det gÞr de. Vi fik to retter begge aftner og maden var himmelsk. Restauranten og lokalerne er gammeldags men charmerende netop fordi de ikke er blevet moderniseret. DesvÊrre er der ikke nok traditionelle kroer tilbage og vi håber at ejerne holder ved det traditionelle og at priserne ikke stiger så meget at man ikke kan få råd til at komme!
Denne kro er en destination vÊrd at kÞre efter og vi vil helt sikkert komme tilbage i fremtiden! Godt gjort og tak for en rigtig god oplevelse.
Som altid bliver vi modtaget.godtâŠ
Som altid bliver vi modtaget.godt ogsuper service og her fik vi mad der var en fantastisk oplevelse service er altid I top.
Og her er vi blevet stam gÊster.og kommer gerne så tit som muligt
Vh Lis Og Rene. Hanne Larsen
Ps vi kommer snart igen ð
En stor skuffelse
En stor skuffelse, er fra Norge har gledet mig til gjenbesÞg på kroen betjeningen var god. Forret og kalvesnitsel var under alkritik AnneMarie Pedersen ,
Diamantbryllup.
Diamantbryllup. Bov Kro SÞnderjylland.
23 gÊster, herunder 2 bÞrn på 6 og 3 år
Fantastisk god oplevelse lige fra planlÊgningen til gennemfÞrelsen.
Ved ankomsten fÞlte man sig velkommen fra fÞrste fÊrd med velkomstdrinks i den udendÞrs have. Derefter til det fantastikske opsatte bord.
Som aftalt ved planlÊgningsmÞdet med 2 borde med plads til hadikapstole.
3 retters menu.
Forret, hovedret og dessert.
Aftalt ved det indledende mÞde. Under fremfÞring af retterne fortalte Kromanden hvad retten bestod af og det der skulle spises og hvordan det var forberedt.
Der var god tid til at spise de forskellige retter. Alt var velforberedt og de 2 severingsdamer var fantastisk gode og der blev ikke sparet på drikkevarerne.
Til slut blev det foreslået at muligheden for at få kaffen med tilbehÞr kunne foregå i haven. Det var jo et strålende vejr og vi tog imod tilbuddet. Heller ikke der var der nogen grund til klage, alt forlÞb til vore og vores gÊsters fulde tilfredshed.
Da Vi ville hjem var regningen klar.
Det var en rigtig god oplevelse for os alle sammen.
Og en stor tak til kroen fordi de havde gjort så meget ud af det hele.
Vi har fÞr haft store fester på Kroen og alt er gået langt ud over forventningerne.
Med stor tak for en dejlig oplevelse,
Erwin Larsen
GOD OPLEVELSE.
Har lige vÊret 4 dage på Bov Kro her i uge 44 2022 en rigtig god oplevelse alt var som det skulle vÊre god mad/service, vÊrelse/toilet og et fantastisk frisk personale klar med en god frisk kommentar hvilket jeg syntes er OK.
Lige fra vi kom til vi rejste fÞlte vi os rigtig velkommen og fik en god snak om tingene på stedet.
SÃ¥ en god anbefaling her fra til en lille smut tur til Sydjylland.
5 STORE STJERNER.
MVH. Tove og Niels Erik.
Diamantbryllup på Bov Kro.
Var til Diamantbryllup på Bov Kro.
Forventnigen var suppe, steg og is. Dette blev gjort noget så frygtelig til skamme.
Ind kom tre retter mad, med tilhÞrende vine, som var enhver tre stjernet restaurant vÊrdig.
Fantastisk dag, med et fantastisk serviceminded personale ðð
KÊmpe anbefaling herfra!
Utrolig god service og dejlig morgenmad. Vil bestemt komme igen
Anmeldelsen er udelukkende af serviceâŠ
Anmeldelsen er udelukkende af service niveau, eller mangel på samme på Bov Kro. Arrangementet omhandler en 80 års fÞdselsdag hvor undertegnede fik alle formaliteter så som mad, antal gÊster, borddÊkning osv på plads.
8 dage fÞr arrangementet aflyste to gÊster pga Covid-19, hvilket vel er rimeligt normalt i disse tider. Bestyreren blev gjort opmÊrksom på dette 1 uge fÞr og angav at det ikke var noget problem. Selve festen blev afholdt og da afregningen fandt sted skulle der dog også betales for de 2 afmeldte gÊster. Dette forekom mig yderst underligt da de jo var afmeldt ugen i forvejen. Da bestyreren blev gjort opmÊrksom på dette sagde han arrogant at dette var gÊldende regler og at der skulle have vÊret meldt afbud mindst 14 dage fÞr, hvilket vi var blevet gjort opmÊrksom på ved bestillingen af festen, både skriftligt og mundligt.
Dette er direkte usandt da han på intet tidspunkt nÊvnte problematikken hverken skriftligt eller mundligt.
Endvidere var det fuldstÊndig umuligt at afbooke de to personer 14 dage fÞr, da arrangementet på det tidspunkt slet ikke var bestilt endnu. Havde bestyreren gjort opmÊrksom på dette kunne vi jo bare have inviteret 2 andre personer, når der nu alligevel skulle betales fÞr personer der ikke er tilstede . Jeg synes dette er under al kritik da bestyreren jo bare kunne have meddelt ved ved personÊndringen at vi stadig ville blive opkrÊvet det fulde belÞb. Så havde det hele ikke vÊret noget problem! Dette synes jeg bÞr nÊvnes af principielle grunde så andre ikke kommer i samme pinlige situation.
Vi er lige flyttet ind i vÊrelse 10âŠ
Vi er lige flyttet ind i vÊrelse 10 sÞndag aften hvor der faktisk er lukket , men fik anvist vÊrelset, der var lÃ¥st op og det er SÃ
godt og hyggeligt
rent, nyrenoveret , pÊnt og godt indrettet og opvarmet
Nu glÊder vi os til morgenmaden ð
PÊnt og hyggeligt
Super service
Rent vÊrelse, flot badevÊrelse, god aftensmad, godt morgenbord, men vigtigst: en fantastisk smilende og imÞdekommende service. Kan kun anbefales. Godt udgangspunkt for en mtb tur på gendarmstien.