レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vores besÞg hos Bowl n Fun blev desvÊrre en meget urolig affÊre. Da vi skulle spise, var buffeen totalt domineret af ca. 120 unge hÃ¥ndboldsspillere. Det gjorde det praktisk talt umuligt for andre gÊ... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bowlin fun i Århus Vi var en hel 2gs klasse ude og spille power bowling den 17/4-2026. Hvor vi gav 319kr pr person for power og fri bar i 2 timer. Vi hyggede os sygt meget, men drikkevarerne var s... もっず芋る

DÃ¥rlig oplevelse, med selvskab pÃ¥ 17 mennesker Vi bowlet fÞrst hvor den ene bane ikke virkede pÃ¥ grund af bÞrnbander dette blev fÞrst lÞst 30 min efter vi sagde dette SÃ¥ skulle vi ned pÃ¥ The... もっず芋る

䌁業情報

1. アミュヌズメント センタヌ
  2. ボりリング堎
  3. ビュッフェ レストラン
  4. 子䟛のアミュヌズメント センタヌ
  5. リアル脱出ゲヌム䜓隓センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.

1.8

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

787件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 97に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Bowlin fun i Århus

Bowlin fun i Århus

Vi var en hel 2gs klasse ude og spille power bowling den 17/4-2026. Hvor vi gav 319kr pr person for power og fri bar i 2 timer. Vi hyggede os sygt meget, men drikkevarerne var skam.
Vi kunne smage at de var nÊsten ren sodavand + og vi kunne selv mÊrke efter 2 timer at vi ikke var påvirket overhovedet , og når vi bad om mere, gik der over 20 minutter fÞr det kom. Hvilket er dårligt service og skamfuldt da vi havde betalt det belÞbet som i tager for at få fri bar

2026幎4月17日
自発的なレビュヌ

Dårlig service og tomme lÞfter

Jeg har nu to gange besÞgt Bowl’n’Fun, hvor jeg pÃ¥ forhÃ¥nd har gjort tydeligt opmÊrksom pÃ¥, at jeg spiser vegansk – og begge gange er det blevet hÃ¥ndteret ekstremt dÃ¥rligt.

FÞrste gang havde kokken tydeligvis ingen idé om, hvad vegansk mad indebÊrer. Jeg fik at vide, at bÃ¥de Êg og flÞdekartofler “vist nok” var veganske, hvilket selvfÞlgelig er helt forkert. Det efterlod et ret uprofessionelt indtryk.

I dag oplevede jeg det igen. Min bonusmor ringede dagen fÞr og gjorde opmÊrksom på, at der kom en veganer. Da vi ankommer, siger vi det igen til personalet. Der går lang tid uden mad, og vi må selv opsÞge personalet flere gange. FÞrst tredje gang vi spÞrger, får vi at vide, at de alligevel ikke kan lave den veganske mad.

Det vil sige, at jeg sidder og venter på mad, som de allerede har opgivet – uden at informere os. Det er simpelthen ikke i orden.

Da min bonusmor pÃ¥peger, at de ikke bÞr opkrÊve betaling for min kuvert, nÃ¥r de ikke leverer det, de har lovet, svarer en medarbejder ret flabet, at det kan de faktisk godt – men at de “nok skal lade vÊre”.

Samlet set en virkelig dÃ¥rlig oplevelse med manglende viden, dÃ¥rlig kommunikation og ringe service. Jeg kan ikke anbefale stedet, hvis man har sÊrlige kostbehov – eller bare forventer at fÃ¥ det, man er blevet lovet.

2026幎4月12日

Hej Oliver,

Tak for din grundige feedback – det er virkelig beklageligt at lÊse om dine oplevelser hos os.

Det er slet ikke den standard, vi Þnsker at levere, hverken når det gÊlder viden om kostbehov, kommunikation eller service. At du både oplever manglende forståelse for vegansk mad og samtidig ikke bliver informeret ordentligt undervejs, er ikke acceptabelt. Vi kan godt forstå, at det har vÊret frustrerende og skuffende, isÊr når I har gjort os opmÊrksomme på behovet flere gange på forhånd.

Vi tager også din oplevelse med vores medarbejders tone meget alvorligt. Det er vigtigt for os, at alle gÊster mÞdes med respekt og imÞdekommenhed.

Din feedback bliver taget med videre internt, så vi kan forbedre både vores procedurer og vores viden omkring sÊrlige kostbehov, herunder vegansk mad.

Endnu en gang tak fordi du tog dig tid til at skrive – og undskyld for den dårlige oplevelse.

Anmeldelse af Skive Bowl’n’Fun

Anmeldelse af Skive Bowl’n’Fun
Vi har netop holdt bÞrnefÞdselsdag hos Skive Bowl’n’Fun for 12 bÞrn og 2 voksne. Bowlingdelen fungerede fint og var sjov for bÞrnene, men samlet set blev fÞdselsdagen denne gang en skuffende oplevelse – isÊr nÃ¥r det gÊlder mad, service og overblik.
IfÞlge den plan, jeg havde lavet online og fået bekrÊftet på mail, skulle vi spise kl. 12.00. Da vi var fÊrdige med at bowle, gik der over 10 minutter uden at maden blev serveret, selvom mange af drengene var meget sultne. Jeg henvendte mig til personalet og fik her at vide, at vi fÞrst skulle spise kl. 12.30, men at kÞkkenet måske kunne have maden klar lidt fÞr. Da jeg efterfÞlgende tjekkede min mail, kunne jeg se, at spisning tydeligt var aftalt til kl. 12.00. Kort efter blev maden serveret, og en ung medarbejder undskyldte og erkendte, at der var begået en fejl.
Selve maden levede desvÊrre heller ikke op til forventningerne. Pizzaerne var slatne og kedelige, og flere af drengene havde slet ikke lyst til at spise dem. Derudover fik vi kun ét fad pomfritter, hvilket langt fra var nok til selskabet. Fadet var tomt, fÞr alle havde nået at få, og vi måtte selv gå ud og bede om mere.
Efter ca. 10 minutter kom der et halvfyldt fad pomfritter, som igen hurtigt blev tÞmt. Den medarbejder, der kom med dem, fortalte, at det var de sidste pomfritter fra posen, men at der ville komme flere, nÃ¥r de lige var fÊrdige – de kom dog aldrig. Jeg mÃ¥tte ogsÃ¥ selv gÃ¥ ud og bede om mere pomfritdressing, da den vi havde fÃ¥et, nÊrmest var tom.
De fÊlles saftevandsbeholdere lÞb ligeledes hele tiden tÞr, og hver gang mÃ¥tte man selv henvende sig til personalet for at fÃ¥ dem fyldt op. Overordnet oplevede vi en meget mangelfuld service og et tydeligt manglende overblik. Det virkede som om, der manglede “en voksen” til at koordinere og have ansvar for selskaberne. Der var udelukkende unge medarbejdere pÃ¥ arbejde, som gjorde deres bedste, men som tydeligt ikke havde overblik over opgaverne.
Det var desvÊrre en markant anderledes oplevelse end tidligere. Jeg har fÞr holdt bÞrnefÞdselsdage hos Skive Bowl’n’Fun og har tidligere vÊret rigtig godt tilfreds – bÃ¥de med mÊngden af mad og serviceniveauet. Netop derfor var denne gang ekstra skuffende.
Vi betalte ca. 2.500 kr. for fÞdselsdagen, og til den pris forventer jeg, at der er styr på aftaler, mÊngder og service, uden at man som vÊrt konstant skal henvende sig og bede om basale ting. Det var generelt en skuffende oplevelse, og det bliver ikke et sted, vi vÊlger at holde bÞrnefÞdselsdag igen.

2026幎4月12日

Hej Line,

Tak for din grundige anmeldelse.

Vi er virkelig kede af at hÞre, at jeres bÞrnefÞdselsdag denne gang ikke levede op til hverken jeres eller vores egne forventninger, isÊr fordi du tidligere har haft gode oplevelser hos os. Det gÞr det naturligvis ekstra Êrgerligt.

FÞrst og fremmest beklager vi fejlen omkring spisetidspunktet. Det er selvfÞlgelig ikke i orden, at der opstår uoverensstemmelse mellem den bekrÊftede aftale og det, I oplever på dagen, sÊrligt når I har sultne bÞrn med. Det er en klar fejl fra vores side.

Vi er også meget kede af at hÞre om oplevelsen med maden og manglen på opfyldning. Det skal naturligvis vÊre sådan, at der er rigeligt til alle, og at I som selskab ikke selv skal bruge tid på at efterspÞrge basale ting som pomfritter, dressing og drikkevarer. Her har vi ikke levet op til den standard, vi Þnsker at levere.

Derudover tager vi din feedback omkring service og overblik meget seriÞst. Det er vores ansvar at sikre, at der er den nÞdvendige koordinering og bemanding til stede, sÃ¥ vores medarbejdere – uanset erfaring – er klÊdt ordentligt pÃ¥ til at hÃ¥ndtere selskaber som jeres.

Kaotisk oplevelse i Odense

Vores besÞg hos Bowl n Fun blev desvÊrre en meget urolig affÊre. Da vi skulle spise, var buffeen totalt domineret af ca. 120 unge håndboldsspillere. Det gjorde det praktisk talt umuligt for andre gÊster at komme til maden, og stÞjniveauet var ekstremt hÞjt.
Jeg har efterfÞlgende kontaktet Bowl n Fun for at gÞre opmÊrksom på, at kombinationen af almindelige spisende gÊster og så store grupper på en gang ikke fungerer. Jeg blev dog mÞdt med total mangel på imÞdekommenhed; de fastholder, de har kapaciteten til at håndtere det.
Som betalende gÊst sidder man tilbage med fÞlelsen af, at de prioritere de store grupper, mens vi andre må leve med kaos og dårlig sevice. meget skuffende attitude fr a ledelsens side -vi vil overveje om, vi kommer igen.

2026幎3月29日

Hej Ingolf,

Vi er virkelig kede af at hÞre, at jeres besÞg hos Bowl n Fun ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster.

Vi har en restaurant med kapacitet til at huse mange gÊster, og vi er netop gearet til både at kunne håndtere stÞrre grupper og almindelige spisende gÊster samtidig. Når det er sagt, beklager vi meget, hvis det ikke blev oplevet sådan under jeres besÞg, isÊr i forhold til adgang til buffeten og stÞjniveauet.

Vi tager din feedback meget seriÞst og vil naturligvis tage den med videre i vores arbejde med at forbedre gÊsteoplevelsen, så vi i endnu hÞjere grad sikrer en god balance for alle vores gÊster.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi var derinde i dag

Vi var derinde i dag, med vores handicappede sÞn. Personalet var så sÞde og forstående overfor ham og var virkelig hjÊlpsomme både overfor os, men også overfor de andre besÞgende. Det var en virkelig god oplevelse

2026幎4月8日

Hej Mariann,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at I havde en god oplevelse hos os i dag. Vi bestrÊber os altid på at mÞde alle vores gÊster med forståelse, omsorg og hjÊlpsomhed, så det glÊder os meget, at både I og jeres sÞn fÞlte jer godt taget imod.
Vi håber at få fornÞjelsen af at byde jer velkommen igen :)

DÃ¥rlig oplevelse

Dårlig oplevelse, med selvskab på 17 mennesker

Vi bowlet fÞrst hvor den ene bane ikke virkede på grund af bÞrnbander dette blev fÞrst lÞst 30 min efter vi sagde dette

Så skulle vi ned på The Grill

Vi fik beskidt glas så spurgte vi om det var rigtigt personalet svaret: Det er meget normalt

Så slutter vi dagen af med at vi skal betale for 18 personer men vi var kun 17 der spiste, grunden til vi var 17 er at den sidste ligger med ikke så sjov mave, personen er betÊnksom og ikke vil smitte andre derfor bliver hjemme, det er de så ikke enig i da man skal melde fra 48 timer fÞr ankomst, så vi har betalt for en ekstra + vi har redet de andre i buffet i og få dårlig mave, denne behandling fortjener 0 stjerner, dette er sidste gang vi her, på ingen måde penge hver

2026幎4月6日

Hej Mathias,

Tak fordi I har delt jeres oplevelse hos Bowl’n’Fun og The Grill. Vi er meget kede af at hÞre, at jeres besÞg med 17 personer ikke levede op til forventningerne, og at I fÞlte jer dÃ¥rligt behandlet.

Vi beklager forsinkelsen pÃ¥ bowlingen, at I fik beskidte glas, og at det blev mÞdt med en utilfredsstillende forklaring fra vores personale – det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker at levere.

Angående betalingen for en person, der ikke deltog, fÞlger vi normalt vores afbestillingspolitik på 48 timer for at kunne planlÊgge mad og ressourcer korrekt, men vi forstår, at situationen var ekstraordinÊr, og vi er kede af, at det gav jer en dårlig oplevelse. Vi vil tage jeres feedback til efterretning og gennemgå både kommunikation og fleksibilitet ved gruppebestillinger, så det håndteres bedre fremover.

DÃ¥rlig og kold mad

V har tidligere ofte besÞgt bowl and fun i Esbjerg og maden har vÊret lidt svingende nogle gange rigtig god andre gange lidt mere "jÊvn" .i dag var den dog hvad jeg vil kalde virkelig ringe...ud af de 5 slags kÞd der var på "grillen" var kun en spiseligt resten var simpelthen overstegt og tÞr og sejt..men det vÊrste var at utrolig mange af de "lune" retter var helt kolde.... tartelet sovsen var helt kold og tyk..mac and cheese var så kold den man skulle tro den var kommet direkte fra kÞleskabet og sådan var det bare gennemgående med stort set alle retter!
Der skal dog siges betjeningen var rigtig fin og venlig og smilende men det opvejer bare ikke den dårlige mad....vi har som sagt kommet der ofte fÞr men efter denne gang tror jeg nu nok det var den sidste

2026幎4月5日

Hej Thomas,

Tak fordi I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse hos Bowl’n’Fun i Esbjerg. Vi er virkelig kede af at hÞre, at besÞget denne gang ikke levede op til hverken jeres egne forventninger eller vores standard.

Det er helt uacceptabelt, at mange af de lune retter var kolde, og at kÞdet var overstegt og tÞrt. Vi er glade for at hÞre, at I oplevede vores personale som venlige og imÞdekommende, men vi forstår, at det ikke opvejer en skuffende madoplevelse.

Vi tager jeres feedback meget alvorligt og vil gennemgå både kÞkkenprocedurer og opvarmning af retterne, så fremtidige gÊster ikke oplever det samme. Jeres kommentarer hjÊlper os til at blive bedre, og vi er taknemmelige for, at I gjorde os opmÊrksomme på dette.

Vi håber, I måske vil overveje at give os en chance igen, så vi kan vise den kvalitet og oplevelse, I tidligere har haft hos os.

Rigtig dårlig kundeservice

Rigtig dårlig kundeservice, beskriver ikke hvordan parkering fungerer, som gÞr at vi har betalt en kÊmpe bÞde.

2026幎4月5日

Hej Catharina,

Tak fordi I deler jeres oplevelse. Vi er meget kede af at hÞre om de udfordringer, I har haft med parkering, og at det har resulteret i en bÞde. Det er bestemt ikke den oplevelse eller information, vi Þnsker, vores gÊster skal have.

Vi vil tage jeres feedback til efterretning og sÞrge for, at information om parkering bliver tydeligere fremover, så andre gÊster ikke oplever det samme.

Hold jer vÊk fra Kolding afdelingen de

Hold jer vÊk fra Kolding afdelingen de

Hold jer vÊk fra Kolding afdelingen de forstÃ¥r at tage r
. PÃ¥ en.

Vi bestilte bord i dag d6/12 da vi får vores bord skal vi bestille hvad vi skal have vi bestilte bare buffet som vi har gjort fÞr til 2 voksne og 2 bÞrn med sodavand
Da vi får hentet noget mad er det meste koldt og kÊresten fandt et langt hår i maden virkeligt lÊkkert
Det nÊste er da vi skal betale får vi en regning på 1200 hvor de så siger er fordi det er jule mad med musik ok flot intet har de sagt om det. Normalt kommer vi af med ca 700 for os 4
Musikken startede kl 19 lige efter vi tog hjem så vi har betalt for noget vi ikke har fået.
SÊtter aldrig mine ben der igen

2025幎12月6日

Hej Jesper,

Tak fordi I har delt jeres oplevelse hos Bowl’n’Fun i Kolding. Vi er meget kede af at hÞre, at besÞget ikke levede op til forventningerne, og at bÃ¥de mad og oplevelse skuffede jer.

Det er helt uacceptabelt, at maden var kold, og at I fandt hÃ¥r i retten – det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker at tilbyde vores gÊster. Vi beklager ogsÃ¥, at information om ekstra tillÊg for julebuffet og musik ikke blev tydeligt kommunikeret, og at det gav jer en ubehagelig overraskelse ved betalingen.

Vi tager jeres feedback meget alvorligt og vil gennemgå både kÞkkenrutiner, hygiejne og kommunikation omkring priser og arrangementer, så situationer som denne ikke gentager sig.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Det er under al kritik at man ikke kan

Det er under al kritik at man ikke kan få pengene tilbage når en forlystelse/oplevelse ikke virker!

Vi har i dag vÊret i Escape Room, hvor vi bliver introduceret for at der vil komme en ny ledetråd hvert 10. minut på skÊrmen. Vi trykker for at få fÞrste ledetråd, som ikke rigtig giver mening, 2. Ledetråd kan vi heller ikke bruge til noget. Og det var de eneste ledetråde der kom på skÊrmen igen og igen. Vi ringede efter hjÊlp og fik en ledetråd, men der blev intet gjort ved skÊrmen... Bagefter får vi at vide at 2. ledetråd skulle have vÊret 7. ledetråd og 1. ledetråd vi fik heller ikke var fÞrste ledetråd i rÊkkefÞlgen. Hvilket jo så gav rigtig god mening at vi ikke kunne komme videre. SkÊrmen meldte også fejl - hvilket vi også gjorde opmÊrksomme på.

Det virkede virkelig som om de slet ikke skulle have Escape Room.

Da vi ankommer (vi har booket bowling, escape room og mini golf, da min mand har fÞdselsdag) står der én medarbejder, bowlingbaner fejler og hun siger flere gange at hun er alene og at hun ikke var lÊrt op i Escape Room så måske kunne vi ikke komme til det. Vi kom så til - men ville nu hellere have undvÊret. Det var så ringe og slet slet ikke pengene vÊrd - 850 kr. for noget der ikke virker! Og man slet ikke får noget ud af oplevelsen! Hvis ledetrådene havde virket havde vi nok haft en lidt anden oplevelse af det. Medarbejderen gav os også ret i at det var for dårligt og meget mÊrkeligt at det ikke virkede... Han testede det selv og kunne ikke få ledetrådene til at virke.
Der burde man simpelthen give pengene tilbage! Og ikke kun lidt drikkevarer som kompensation.

Den ene stjerne er kun fordi medarbejderne (hende der tog imod os og ham der mÞdte ind og kendte til escape room) var sÞde og venlige ellers have vi givet 0 stjerner hvis vi kunne.

2026幎4月2日
自発的なレビュヌ

Fanmde ringe oplevelse i escape room

Vi var i escape room i Kolding bowl’n’Fun

Jeg må Êrlig talt sige at jeg er mega skuffet over den service man oplever hos jer det er Êrlig talt ringe.

For det fÞrste er hele rummet/rummene helt vildt slidte og Þdelagte som gÞr det svÊrt at finde ledetrådene og se hvordan man skal lÞse det - kan se der er en anmeldelse fra tidligere i december som også siger noget med slitagen i jeres rum, i svare tilbage i et skriv at det vil blive fikset af et teknikerteam, kan meddele at det ikke er blevet ordnet endnu!!! Fx de fire farvet prikker i gulvet var helt vildt utydelige samt koden på skepteren.

Derudover manglede musik spilledåsen til sidste del vi skulle lÞse, der var et papir istedet for, men giver absolut ingen ledetråd da lyset heller ikke virkede.

Vi får derefter af vide af hende som hjalp og hendes leder at man stadig vÊk sagtens kunne lÞse det, men intet virkede og hende som hjalp op os inde i rummet fattede absolut ingenting af det.

At tage 850 kr for noget som ikke virker er virkelig ringe. Og slet ikke at meddele dette når man sÊlger en tur i escaperoom er også dårlig service.

For dårligt man ikke får noget kompensation for det her.

Kan virkelig ikke anbefale bowl’n’fun i Kolding. Virkelig ringe.

2026幎4月1日

Hej Sebastian,

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse hos vores Escape Room i Kolding. Vi er rigtig kede af at hÞre, at jeres oplevelse ikke levede op til forventningerne – det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker at tilbyde vores gÊster.

Vi beklager meget, at rummene var slidte, og at tekniske fejl som utydelige markeringer, defekte lys og manglende musik forhindrede jer i at få den fulde oplevelse. Det er klart, at vi har fejlet i både vedligehold og kommunikation, og vi tager jeres feedback meget alvorligt. Derfor vil vi også straks gennemgå vores Escape Room-udstyr og sikre, at alle tekniske fejl bliver udbedret, så fremtidige gÊster får den oplevelse, vi Þnsker at levere.

Svindle

Vi fik ikke engang lov til at bowle også selvom vi havede en bilet, også selvom vi havede ringet og fik bekrÊftet at det var ok, REN SCAM!

2026幎4月1日

Hej Edvin,

Vi vil meget gerne hÞre nÊrmere, da vores gÊster booker, også får deres baner. Derfor må du meget gerne kontakte mig og uddybe.
Du kan skrive på mille@bowlnfun.dk, hvor du skriver hvilket center og dato du har besÞgt, samt din oplevelse.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Én af de absolut dÃ¥rligste mad

Én af de absolut dårligste mad oplevelser kan du opleve på Bowl'n'Fun / The Grill i Esbjerg.
Fredag den 27. marts 2026 var vi 14 kollegaer der skulle bowle og efterfÞlgende spise i stedets restaurant.

I restauranten var der mange ledige pladser. Ca. 70% frie pladser. Der var meget personale til stede. Dog kneb det meget med effektiviteten ved personalet. Vi pÃ¥talte 4 gange, at mange af de varme retter var enten kolde eller lunkne. Flere af de varianter der fremgÃ¥r pÃ¥ menu’en, var der ikke mere af. Husk igen pÃ¥, at restauranten dén aften var ret dÃ¥rligt besÞgt. Det vidner ikke om ’udsolgt pga. stort antal besÞgende’ -Men om dÃ¥rlig planlÊgning.
En anden ting vi pÃ¥talte, var fedtede gulve, Skeer fra ta’ selv buffeten der lÃ¥ pÃ¥ gulvet. FlÞdekartofler pÃ¥ gulvet flere steder, og generelt et miljÞ i mad omrÃ¥det som var usselt og snusket.
Og på trods af, at der var mange på arbejde, ganske få gÊster, så skete der INTET efter vi havde gjort personalet opmÊrksom på vores oplevelser.
Opsummeringen er, at vi er 14 kollegaer der måtte vade rundt i beskidte omgivelser for at få kold og lunken mad på vores tallerkner, fra en delvist udsolgt menu. Vel at mÊrke til fuld pris.

Update 7. april 2026.
Bowl'n'Fun - Esbjerg har nu svaret mig på min henvendelse. Det klinger bare hult. Hvis man ser på tidligere anmeldelser af stedet, så er der mange som beretter om samme oplevelser som den vi havde. Ordlyden i Bowl'n'Fun's svar er altid den samme. Det er et vÊrdilÞst svar, når der i årevis bliver svaret identisk, og oplevelsen og kvaliteten af stedet forbliver den samme. Jeg kan ikke tÊnke andet, at der nok bare ikke er ambitioner om at forbedre sig.

2026幎3月27日

Hej Jesper,

FÞrst og fremmest vil vi gerne takke for, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Vi er dybt kede af at hÞre om den skuffende aften, I havde hos os den 27. marts. Det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker at levere til vores gÊster.

Det er uacceptabelt, at både maden og miljÞet i restauranten ikke levede op til forventningerne. Vi beklager isÊr, at de varme retter var kolde eller lunkne, at menuen ikke var fuldt tilgÊngelig, og at vores personale ikke reagerede tilstrÊkkeligt på jeres henvendelser. Det er helt klart noget, vi tager alvorligt.

Vi vil bruge jeres feedback til at gennemgå vores procedurer for både kÞkken og service, herunder oprydning, vedligehold af buffetområder og opmÊrksomhed på gÊsternes oplevelse, så dette ikke gentager sig.

Ufine forretningsmetoder

Den 01.12.2025 kÞber jeg et dealbevis til to x grill buffet til Bowl`n`fun, Odense.
Jeg hÊfter mig ved, at det er gÊldende til og med 31.03.2026.
SÞndag den 29.03.2026 ringer jeg til dem og booker bord til 2 pers., OG oplyser at det drejer sig om et deal.
Jeg får et bord til kl. 17.45 den 30.03.2026.
Da vi ankommer får vi af vide, at dealbeviset ikke kan indlÞses i påsken! Jeg siger det ikke er påske endnu, og får efterflg. af vide, at det er skolernes påskeferie I henholder til.
IndrÞmmet, jeg har ikke fået lÊst, at dealbeviset ikke kan bruges i skolernes påskeferie, men jeg kan så undre mig over, at de vÊlger at sÊlge dealbeviser der er gÊldende i to dage ind i skolernes påskeferie!? OG at jeg intet får af vide af deres medarbejder, da jeg ringer og booker bordet, hvor jeg fortÊller, at der er tale om et dealbevis!?
Personalet var heller ikke villig til, at vi kunne betale differencen mellem dealen og det som buffeten koster (så vi dermed havde betalt fuld pris).
Der var heller ikke tale om, at vi kunne få forlÊnget dealen 1 eller 2 uger.
I det hele taget var der absolut ingen velvilje fra deres side af!
De har blot scoret de penge jeg har betalt for dealbeviset, uden at vi har fået noget som helst for det - det er ufine forretningsmetoder, at sÊlge deals i perioder hvor de ikke kan bruges!

2026幎3月30日

Hej Anja,

Tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os.

Vi er i dialog over mail.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Ingen rÞd kegle og ingen konkurrencer med After dark

Jeg synes det er for dårligt at man bestiller after dark også er der ingen rÞd kegle og ingen konkurrencer.

2026幎3月14日

Hej Jeanette,

Tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os.
Vi er kede af at jeres oplevelse ikke levede op til jeres forventninger og det After Dark skal indeholde. Vi undersÞger selvfÞlgelig internt, had der er sket og får rettet op på det.

God dag

Top oplevelse på Bowl’n Fun, Hobro

Vi er netop kommet hjem fra en rigtig dejlig oplevelse hos Bowl’n’Fun i Hobro, og det fortjener bestemt ros. Selvom der var rigtig mange spisende gÊster og travlhed i huset, fungerede alt imponerende godt. Buffeten var flot, indbydende og virkelig lÊkker – der var masser at vÊlge imellem, og kvaliteten var helt i top.

Det, der isÊr gjorde besÞget ekstra positivt, var personalet. De unge medarbejdere var smilende, imÞdekommende og behagelige, selv midt i travlheden. De virkede professionelle og skabte en afslappet og god stemning, som gjorde oplevelsen endnu bedre.

Alt i alt en super oplevelse, som vi varmt kan anbefale. Vi kommer helt sikkert igen.

2026幎3月8日

Hej Pia,

Tusind tak for de varme ord og den flotte anmeldelse! 🌟 Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at I havde en dejlig oplevelse hos Bowl’n’Fun, og at bÃ¥de buffet og service levede op til forventningerne – isÊr nÃ¥r huset er fyldt og travlt.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at I fremhÊver vores personale – det betyder meget for os, at vores medarbejdere kan skabe en god og afslappet stemning, selv pÃ¥ de travle dage.

Vi glÊder os til at byde jer velkommen igen til endnu en sjov og hyggelig oplevelse hos os!

God bowling, dårlig mad

Bowl’n’fun Holstebro
Bowling forlÞb rigtig godt. Maden var rÊdderlig.
Det hedder vist grill, men oplevelsen er bedst hvis man undgår alt i nÊrheden af grillen. Medarbejderen vidste ikke for godt hvad han havde af kÞd. OksekÞdet var tÞrt og sejt. Kniven der blev skåret kÞd med var så slÞv at det nÊrmere blev revet fra hinanden.
Resten af buffeten smagte bare som noget der var genopvarmet en gang for meget og havde stået for lÊnge.
NÊste gang spiser vi et andet sted, men kommer helt sikkert igen for at bowle.

2026幎3月5日

Hej Rikke,

Tak for din Êrlige feedback. Vi er glade for, at bowlingdelen af besÞget forlÞb godt, men vi er selvfÞlgelig kede af at hÞre, at maden ikke levede op til jeres forventninger. 😔

Vi tager din kommentar omkring grillkÞd, buffet og medarbejderinformation meget seriÞst og vil bruge den til at forbedre både kvaliteten og vejledningen af vores personale, så oplevelsen bliver bedre for alle gÊster fremover.

Det betyder meget, at I stadig har lyst til at komme og bowle hos Bowl’n’Fun – vi hÃ¥ber, at nÊste gang kan blive en endnu bedre samlet oplevelse.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Rasmus fra bowl’n’fun gjorde oplevensel

Rasmus fra bowl’n’fun gjorde oplevensel til det ypperste.
Vi kom 15ish stk fra arbejdet og blev behandlet godt af netop ham.
5/5 til ham.

2026幎3月7日

Hej SÞren,

Tusind tak for de flotte ord! 🙌 Det glÊder os enormt, at Rasmus kunne gÞre jeres besÞg hos Bowl’n’Fun til en fantastisk oplevelse. Vi er stolte af, at han kunne give jer og jeres kollegaer den bedste service – 5/5 til Rasmus viderebringer vi med glÊde!

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen snart til mere sjov og hygge.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Vi var i bowl'n fun og spise sÞndag d

Vi var i bowl'n fun og spise sÞndag d 1/3-26.
Da vi skulle til at spise var der igen pomfritter. Da jeg spurgte fÞrste gang om de havde flere, blev der sagt de var ude i byen efter flere.
Men det var en lÞgn, der kom aldrig flere pomfritter.
Jeg spurgte om hvad de vil gÞre. Svaret var ingen TING.
Jeg har betalt 229kr ×3 for at spise.
NÊste alt hvad man kan.
Vh SÞren

2026幎3月1日

Hej SÞren,

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os.

Vi er kede af at hÞre, at jeres besÞg sÞndag den 1/3 ikke levede op til forventningerne – isÊr i forhold til at der manglede pomfritter pÃ¥ buffeten. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster, nÃ¥r man betaler for vores "spis hvad du kan"-koncept.

Vi beklager også, hvis kommunikationen omkring situationen har vÊret uklar eller ikke blevet håndteret tilfredsstillende. Det tager vi meget alvorligt, og vi fÞlger op internt, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Mille, Bowl'n'fun & Maximum

Ringe kvalitet i resteauranten

Vi havde bestilt bowling og buffet. Bowling forlÞb fint, men snackkurven var ikke indrettet pÊnt med de tre varianter. Alt var kastet ned i kurven.
Maden var simpelthen middelmådig. Frosne agurker, revet gulerod som var helt tÞrt, kalkun som var rÞd i midten, maden var kold. Det virker til at der mangler en voksen som kan tage styringen og hÞjne kvaliteten. Maskinen som bÞrnene får en mÞnt til var stortset Tom, så det skabte unÞdig frustration at fangearmen ikke kunne komme i nÊrheden af de bolde der var tilbage.

2026幎3月1日

Hej Kia,

Vi er kede af at hÞre, at jeres oplevelse med bowling og buffet ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker at tilbyde vores gÊster.

Det er beklageligt, at snackkurven ikke var prÊsenteret ordentligt, og at maden ikke havde den rette temperatur eller kvalitet. Det er også vigtigt for os, at alle maskiner og aktiviteter fungerer, så det er frustrerende at hÞre, at mÞntmaskinen ikke levede op til forventningerne.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil fÞlge op med vores kÞkken- og serviceteam for at sikre, at både mad, prÊsentation og aktiviteter fungerer optimalt fremover.

Vi beklager den oplevelse, I fik, og takker fordi du gÞr os opmÊrksomme på disse punkter.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。