Oplevelse omkring køb og forsendelse var fint 😊 Men desværre levede finishen på vores egetræs reol ikke op til vores forventning, så vi måtte selv i gang med at slibe. Egetræet virker lidt “groft”.
レビュアーのコメントを見てみましょう
HURTIG LEVERING Handlede forleden hos BOXdeLUX for første gang. Bestilte lørdag og varen var klar til afhentning mandag, hvilket var ganske imponerende, hvorfor jeg i højeste grad kan anbefale... もっと見る
SECTOR minihylde i hvid metal - Smal model Har købt 4 stk. Hurtig levering, god indpakning og lækker kvalitet. 2 hængt ved seng som minisengeborde, så telefonen ikke ender i sengen. 2 andre forskel... もっと見る
Havde bestilt 3 beholdere der stod opgivet til et andet volumen end der faktisk var plads til. Jeg havde taget den ene i brug da jeg opdagede fejlen. Boxdelux erkendte fejlen, fremsende en re... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Webshop fyldt med kurve og boxe, æsker og dåser - og ikke mindst trendy boliginteriør, som overrasker med glade farver til hverdagens liv i boligen. Lad dig inspirere og friste...
Hjarbækvej 65, 8831, Løgstrup
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Har handlet der nu et par gange Laura…
Har handlet der nu et par gange Laura Smartstore køleskabskasser er fantastiske også til skabe.
Hurtig levering.
Fin service (en betaling der fejlede) og fik straks løst problemet af en sød medarbejder.
Jeg er ny kunde hos BoxdeLux
Jeg er ny kunde hos BoxdeLux. Bestilte en Omniutil spand på nettet. Dette var en fredag eftermiddag. Jeg fik med det samme en besked om, at varen ville blive afsendt mandag. Og mandag fik jeg igen besked om af varen var på vej og leveringstid 2 dage. Dette kom til at passe. Utrolig fin behandling fra firmaets side. Oveni købet fik jeg en huskeblok. Så tak for god og tryg handel. Jeg vil huske jer en anden gang - og vil anbefale jer til andre.
Super hurtig og præcis levering 🤗🤗🤗
Virkeligt fint og lækkert produkt
Virkeligt fint og lækkert produkt. Høj kvalitet og lækkert design. Produktet vi købte er en åben reol/hylde til badeværelset. Der ser eksklusiv ud og giver et perfekt løft til rummet og de øvrige møbler.
Og så var der ekspres behandling og levering af min ordre.
Rigtig god købsoplevelse
Jeg har bestilt en hylde til mit køkken. Super fint produkt. Elsker deres hjemmeside, hvor de har en video af produktet, så det er nemmere at se hvordan varen ser ud.
Der medfulgte en sød lille huskeseddels blok med. Her handler jeg gerne igen.
Super dejlige varer og de lever op til…
Super dejlige varer og de lever op til mine forventninger
Jeg er meget tilfreds med mine varer…
Jeg er meget tilfreds med mine varer jeg fik for en uge siden
1 stor planteskål
2 glas krukker m låg /agern
Og en fin Hoff lysestage
Og til en meget fin fornuftig pris
Lynhurtig levering og fine produkter
Lynhurtig levering og fine produkter. Hyggelig lille overraskelse i pakken, tusind tak.
Jeg havde taget den ene i brug da jeg opdagede fejlen.
Boxdelux erkendte fejlen, fremsende en returlabel og tilbagebetalte mig for alle 3 inkl den jeg ved en fejl havde taget i brug. Jeg havde pengene på kontoen 2 dage efter jeg sendte pakken retur!
Super service.
Hurtig levering og virkelig fine…
Hurtig levering og virkelig fine produkter. Jeg skal have købt noget mere😊
Spændende sortiment.
Løbende info vedr. levering, varen blev levert hurtigt.
Er vild med det købte, det er ikke sidste gang jeg handlet der. 😃
En lækker Alibaba vasketøjskurv
En lækker Alibaba vasketøjskurv, den rigtige størrelse og smuk.
God service og hurtig levering.
Nemt at bestille på hjemmesiden og…
Nemt at bestille på hjemmesiden og hurtig levering
Rigtig flot vare
Rigtig flot vare, jeg har modtaget. Det bliver ikke sidste gang, jeg handler hos jer.
Var spændt på kvaliteten
Var spændt på kvaliteten, der INTET HAVDE AT KLAGE PÅ = perfekt og flot design, samtidig takker vi for hurtig levering og kommer garanteret tilbage for merkøb…
En let og overskuelig hjemmeside en…
En let og overskuelig hjemmeside en hurtig levering
Overskuelig hjemmeside og hurtig…
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering! Mange fede produkter.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。