jeg har bestilt 2 stk ipad air 2 home button, begge 2 er defekt. ringet til kundeservice, min RMA blive afvist. i fÞlge Bramming Electronic er det mig der ikke kan finde ud af det, og deres varer fe... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÞbte en skÊrm, samt nogle andre reserve dele til min telefon. da det andkom var den godt pakket ind og fejlede intet, udover det er kundeservicen super lÊkker, man kommer hurtigt igennem og bliver m... ãã£ãšèŠã
En absolut fantastisk oplevelse! Jeg bestilte batteri til min Surface Pro 4 kl. 08 hvilket blev afsendt samme dag og leveret af Post Nord dagen efter til Þnskede pakkeshop. Batteriet passede,... ãã£ãšèŠã
Jeg havde bestilt 2 sim-kort skuffet til min nye Iphone 11. DesvÊrre passede skuffen ikke helt (var for stor og kunne derfor ikke presses helt i), og jeg kontaktede dem sÃ¥. Efter at have sendt dem b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
é£çµ¡å
Industrivej 11, 6740, Bramming, ãã³ããŒã¯
- 71 99 29 53
- info@br-electronic.dk
- www.br-electronic.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
lynhurtig ekspedition
lynhurtig ekspedition, levering dagen efter!
Kan anbefalesðð
Nemt, hurtigt og bekvemt!
En absolut fantastisk oplevelse!
Batteriet passede, virkede og var prÊcis som beskrevet og havde desuden konkurrencedygtig pris selv mod udlandet.
Derudover en yderst nem og overskuelig webside.
Det er klart en fÞrsteprioritet hvis jeg skal bruge reservedele igen!
Jeg kÞbte en ny skÊrm(touch) til minâŠ
Jeg kÞbte en ny skÊrm(touch) til min smartphone. SkÊrmen blev monteret på en vÊrksted, uden problemer. Problemet er så her at efter nogle minutter/timer stopper skÊrmen med at fungere.
Bramming Electronic blev kontaktet, og her fortÊller de mig at jeg skal sende telefonen afsted med posten - altså skal jeg undvÊre min telefon i en hel uge, bare så de kan teste om fejlen er fra mig, eller fra dem.
Jeg må Êrligt indrÞmme at det er den vÊrste elektronik forhandler jeg nogensinde er stÞdt på, og jeg anbefaler kraftigt at holde sig vÊk, da de ikke er interesseret i reklamation, eller give penge tilbage.
1 stjerne for meget
Bestilte mobildele
Bestilte mobildele, for ca. 2 mdr siden, intet set endnu. Lovning var 3 uger....
svindlere
Hi
Order number:67640
, jeg kÞbte Samsung s23 ultra bagglasset online. Jeg modtog pakken fra postnord nearbox. Produktet var pakket ind i plastikbeskyttelse. Produktet var i stykker. Jeg tog billeder af produktet og sendte dem til kundeservice. Svar; Vi sendte produktet intakt. Hvis pakken er beskadiget, kan du ikke modtage den. Hvor skal jeg returnere den? Til postkassen? Kender du Nearbox? De sagde, at de ville sende en anmeldelse til Post Nord. Pakken var pakket ind i plastikbeskyttelse. Der er ingen mulighed for, at glasset indeni gÃ¥r i stykker. Jeg gÊtter pÃ¥, at de vidste, at det var i stykker og greb til denne metode. Efter min mening er virksomheden en komplet svindler, der tjener penge ved at snyde folk, der er ligeglade med dÃ¥rlige anmeldelser. Jeg blev bedraget. Lad dig ikke narre. Der er alle billeder af produktet og pakken. Jeg fortryder den tid, jeg tabte. Jeg vil kÊmpe for mine rettigheder ð©ð©
Indleverede min bÊrbare pc'er tilâŠ
Indleverede min bÊrbare pc'er til rensning/sikkerhedstjek plus et par problmer jeg ikke selv kunne lÞse. Allerede dagen efter kunne jeg hente den igen, - alt ordnet perfekt, suppleret med venlig og god kundebetjening. Tak !
PrÞver lige igen
PrÞver lige igen - efter som de bare plejer at slette min anmeldelse.
DÃ¥rlig service og en Þdelagt mobil ð¥²
Fantastisk service
Jeg var inde og få rengjort to stk playstation 4. Havde en god oplevelse med butikken og servicen er i top
Super service, meget hjÊlpsom med dele til pc hjÊlp.
Kan kun varmt anbefales gÊlder ogsÃ¥ til tlf. og ipadâs
Jeg fik råd og vejledning da jeg ringede og forhÞrte mig om en reservedel til min mobiltelefon. Jeg havde fået en pris på over 2000 kr. Kun for reservedelen og så kom timelÞnnen oven i, for reparation hos et unavngivet vÊrksted og reservedele kostede 29 kr. Plus fragt og det tog mig 10 minutter selv at lave det. Så jeg er glad for at ha sparet mange penge, den gode service og hurtig fragt. Jeg kan klart anbefale Bramming Electronic.
De havde det jeg manglede til minâŠ
De havde det jeg manglede til min Samsung Galaxy tap. Rigtig hurtig levering. De fortjener 5 âïžâïžâïžâïžâïž
Ordrenummer: 59722
Tak her fra
Mvh Morten Kristensen
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Gode produkter til prisen
Ikke send retur som brev!
Sendte en returvare for en måned siden med Postnord. Bramming har ikke modtaget brevet, så jeg anbefaler at bruge den dyrere lÞsning pakke.
Glimrende webshop
Har handlet her en del gange gennem årene. Fine reservedele til rigtig gode priser. Oplevede ved seneste bestilling en tom plomberet Êske (så det er selvfÞlgelig en fejl fra deres leverandÞr, og ikke dem), men der blev eftersendt en ny og så kan den sag ikke lÞses meget bedre. Anbefaler.
DÃ¥rlig reservedele til Samsung
DÃ¥rlig reservedele til Samsung
Har bestilt A 41 ladestik samt flex cable og det funger ikke
Perfekte vare
Perfekte vare. Bestilte 2 skÊrme, en simkort skuffe og glas til frontkamera... Leveret dagen efter i postnord box.. Lige efter bogen, tak for handlen og godt nytår
DÃ¥rlig kvalitet af produkter
Dårlig kvalitet af produkter. Jeg kÞbte noget skÊrmbeskyttelse, som de beskrev dÊkkede hele skÊrmen, men ude i siderne kunne beskyttelsen ikke sidde fast på skÊrmen, så hvis man fik fat i siderne, rev man beskyttelsen af skÊrmen.
Enkel og havde den del jeg skulle brugeâŠ
Enkel og havde den del jeg skulle bruge og vigtigt af alt kom hurtigt med posten.
Hurtig og korrekt ekspedition af nyeâŠ
Hurtig og korrekt ekspedition af nye dele til min Samsung - tak for en SUPER oplevelse!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ