Hotel BramslevGaard レビュー 83

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

En stor bryllupsfest kræver noget særligt. Og det får man her. Altid smilende og venlige mennesker, små ønsker opfyldes og tryghed gennem hele forløbet. 5 stjerner herfra

5つ星のうち5の評価

Tak for en fantastisk undvigelse af jeres meget flotte Skovhus/nye værelser det ser så godt ud ved jeg der er ikke en ring der vender forkert på det sted kan kun anbefales og besøge

5つ星のうち5の評価

Vi afholdte vor firmajulefrokost hos Hotel Bramslevgaard 14/11-2025. en privat fest med ca. 40 gæster. Det var første gang vi besøgte stedet - og nøj for en fest. Profesionelt setup hvor alt bare klap... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Smuk og flotte omgivelser, på BramslevGaard får du alt hvad hjertet og sindet begærer. Flotte rene værelser, Suiten med spa var fantastisk, sød og smilende personale, en sød gartner so... もっと見る

企業情報

1. 家族向けホテル

当該企業による記述

Vi er et hyggeligt familieejet Hotel, beliggende lige midt i Bramslev Bakker, tæt på Mariager Fjord i en del af Danmarks smukkeste natur. Hotellet ligger central placeret mellem større byer som Aalborg, Randers og Aarhus, mens Hobro kun ligger 10 minutters kørsel fra hotellet. Hotellet rummer 25 værelser, fordelt på forskellige kategorier, såsom superior, standard og lejligheder. Med et udvalg af både festlokaler og konferencelokaler, har vi gode muligheder for at rumme alle former for begivenheder i både Himmerland, Midtjylland og Nordjylland. Vi har også vores egen hyggelige A la carte restaurant, som tilbyder lækre sæsonbetonede retter, både til frokost og aften. Vi glæder os til at se jer!

4.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Super fint og hyggeligt ophold

Super fint og hyggeligt ophold. Vi er meget tilfredse med både værelset, personalet og omgivelserne. Vi kommer helt sikkert igen.

2023年7月25日

Hej Sarah,

Hvor er det bare dejlig læsning - tusinde tak! :-)

Den bliver de glade for i huset.

Vi glæder os meget til at se jer igen!

Hotel Bramslevgaard

Lejlighed

Valgte en lejlighed, da vi havde vores lille hund med. Lejligheden er meget mørk og trappen til hemsen var meget smal og farlig at gå på, især om natten. Er ikke egnet til ældre. Vores venner boede i et superiorværelse i hovedbygningen som var lys og perfekt.
250 kr. for hunden pr. nat er i overkanten. Dejlige omgivelser og
personalet var meget venlige og maden var ok.

2023年7月17日

Hej Birgitte,

Tak for din anmeldelse :-)

Jeg er glad for at høre, at personalet samt maden faldt i god jord - det er derfor vi står op om morgenen.

Jeg er til gengæld ærgerlig over at høre, at lejligheden ikke faldt i jeres smag.

Det er rigtigt, at det er værelserne, hvorpå man kan have hund med - men vi kunne eventuelt have redt op til jer nedenunder, hvis I følte jer utrygge på trappen.
Vi kan altid finde en løsning - vi er bare nødt til at vide det under jeres ophold :-)

Hotel Bramslevgaard er en herregård, som består af 3 fløje.
Hovedbygningen, lejlighederne og den nyeste fløj med superior-værelser, som er bygget i 2016.

Alle fløje har sin charme, og jeg er selvfølgelig meget ked af, at denne fløj ikke faldt i jeres smag.

I forhold til prisen for ekstra rengøring, så er der bare meget rengøring når vi har haft en sød hund på besøg.
Det har noget med eventuelle allergier at gøre, så derfor bruger vi rigtig meget tid på rengøring efter endt ophold.

Trods det, så det lyder det som om, at I alt i alt havde et godt ophold - og det er jeg rigtig glad for :-)

Igen - tak for anmeldelsen.

Smuk og flotte omgivelser

Flotte rene værelser, Suiten med spa var fantastisk, sød og smilende personale, en sød gartner som viste os en flot lille ekstra vandrerute igennem den smukke skov bag gården.

Restauranten serverede en fantastisk 3 retters menu, med gode tilhørende vine.

Alt ialt en fantastisk oplevelse for krop og sjæl.

En gå tur på panoramaruten kan varmt anbefales, 10km med fantastisk natur, dyr ved fjorden.

Ikke sidste gang vi besøger Bramslev Gaard, tak Michael og personalet på gården for en dejlig oplevelse. 😊😊

Vi ses!

Mvh
Brian og Mai-Britt

2023年7月7日

Hej Brian,

Tusinde tak for jeres besøg - det var rigtig dejligt at møde jer! :-)

Vi er sindssygt glade for, at I havde et godt ophold - og jeg kan ikke takke nok for den fine anmeldelse.

Jeg har delt med resten af huset - og man må bare sige, at de blev glade.

Tusinde, tusinde tak! :-)

Skøn skøn oplevelse

Vi havde en usædvanlig skøn hoteloplevelse og det takker vi Hotel BramslevGaard for. Vi fejrede fødselsdag med overnatning.
Den idylliske Morten Korch-stemning skyller allerede indover en i det øjeblik, man kører ad den lange indkørsel ind mod gården.
Gården er usædvanlig smuk og velholdt, historierne om de gamle bygninger, stalde og dagligstuer aldeles interessante og indtrykket af at Bramslevgaard er et sted der virkelig værnes om med stolthed blandt de ansatte, er man slet ikke i tvivl om.
Sød og smilende betjening, utrolig lækre retter fra køkkenet, smuk gåtur ad stien ned til Mariager fjord og pæne og rene værelser.
Vi tog derfra mætte, veludhvilede, tilfredse og en hel oplevelse rigere.
Snyd ikke jer selv for deres kagebord til eftermiddagskaffen.
Tak til hele personalet - vi kommer igen! ☺️☺️

2023年4月21日

Hej Nicklas,

Hvor er det bare skønt at høre!! :-)

TUSINDE tak for de ekstremt pæne ord - det bliver næsten ikke mere fornemt.

Jeg har delt dine flotte ord med resten af huset, og det gik rent ind.

Tusinde, tusinde tak! :-)

Dejlig oplevelse i restauranten

Rigtig dejligt sted at ankomme i de hyggelige omgivelser. Dejlige lokaler i restauranten med skøn atmosfære og endnu skønnere mad. Alt i alt en dejlig og meget anbefalelsesværdig madoplevelse

2023年3月31日

Hej Camilla,

Hvor er det skøn læsning - det går lige i hjertet! :-)

Jeg tager dine meget, meget pæne ord med videre til resten af huset.

Tusinde tak!

Fantastisk personale.

Fantastisk personale.

Vi måtte ringe og ændre vores reservation 3-4 gange, og det var ikke til besvær.
Vi havde små børn med, som blev behandlet super godt.
Maden var god, service i top og personale super søde.

2023年4月1日

Hej Alexander,

Tusinde tak for de pæne ord :-)

Vi står altid klar til den 5. ændring også :-D

Jeg tager dine ord med videre i huset - det bliver de sindssygt glade for.

Tak :-)

5つ星のうち5の評価

Fantastisk beliggenhed og suveræn forplejning

Rigtig gode muligheder for gode, lange og varierede vandreture i Bramslev Bakker. Værelset rent og fint, men ikke voldsomt rummeligt. Her er en god stemning, og man får en fornemmelse af overskud hos personalet. Forplejningen både morgen, frokost og aften er helt i top.

2023年4月5日

Hej Søren,

Tusinde tak for de meget pæne ord - det er derfor vi gør hvad vi gør! :-)

Jeg tager dine ord med videre til resten af huset - de bliver så glade!

Tak.

5つ星のうち5の評価

Vi i Hobro IK har afholdt en Teamwork…

Vi i Hobro IK har afholdt en Teamwork dag på Hotel Bramslevgaard som var helt perfekt.
Fra da vi kom til vi tog hjem følte vi os rigtig godt behandlet og vil helt klart anbefale stedet til andre.
Dagen bød på fantastisk omgivelser, skøn mad og behagelig servering.
5 stjerner herfra

2023年4月12日

Hej Thomas,

Tak for de ekstremt pæne ord - det varmer!

5つ星のうち2の評価

Pris og kvalitet hænger ikke sammen.

Værelset og morgenmaden var bestemt ikke pengene værd.

2023年4月8日

Hej Jannie,

Tak for din anmeldelse af Hotel Bramslevgaard.

Det ærgrer mig meget, at I er taget afsted med indtrykket af, at det ikke har været pengene værd.

Jeg kunne dog rigtig godt tænke mig at høre lidt om, hvad I føler der mangler?

I må meget gerne ringe på 98 51 20 30 og spørge efter mig, så vi kan tage en dialog omkring dette.

Førstehånds indtrykket af gården

Førstehånds indtrykket af gården, var i top.. flot.
Værelset var så pænt.. stort og dejligt.
Fin festsal... vi sad sammen med værtsparret, de mente dog der skulle mere drikkevarer ind, maden var skøn, dog manglede vi noget til hovedretten, og fandt ud af at senere fik nogle gæster kartofler... det var ikke godt.
men alt i alt en rigtig god oplevelse

2023年4月7日

Hej Karen,

Tak for din fine anmeldelse - det glæder os meget.

Fantastisk mad

Fantastisk mad. kommer der flere gange om året, også i forretnings øjemed hvor vi får en lækker frokost eller et stjerneskud mums, når vi har samarbejdspartnere på visit skal vi også lige vise vores natur perle 300 meter fra Hotellet

2023年1月12日

Hej Ivan,

Tusinde tak for din fine anmeldelse - det tager vi med videre til resten af holdet 🤗

Vi ses snart

Flot herregård

Flot herregård, flot natur og lækker mad.

2023年4月6日

Hej Søren,

Af hjertet tak for de fine ord - dejligt, at I nød jeres oplevelse til fulde hos os.

Jeg vil dele det med resten af vores skønne team.

Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage.

Dejlige omgivelser. Lækker mad

Afslappende, roligt og smukt sted at opholde sig.
God menu, velsmagende med tilpassede vine. Super betjening.
Meget enkelt værelse men OK.
Morgenmadsbuffeten kunne trænge til en overvejelse. Bollerne var kolde og kedelige. Croisanterne tørre. Scrambled eggs havde et vådt udseende.

2023年3月30日

Hej NCAF,

Tak fordi, at du tog dig tid til at anmelde dit ophold hos :-)

Jeg er rigtig glad for at høre, at du havde en god oplevelse i vores restaurant om aftenen.

Ligeledes glad for at høre, at værelset gik an 🤗

I forhold til morgenbuffeten, så ærgrer det mig meget at læse om din oplevelse.
Det er naturligvis langt fra den fornemmelse vi stiler efter!

Jeg kan forstå, at du snakkede med min kollega i receptionen omkring dette da I checkede ud, og vi tager din feedback med videre i vores daglige drift.

Endnu engang mange tak for din anmeldelse - vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage.

5つ星のうち5の評価

Gennemført fra start til slut

2023年3月22日

Hej Karsten,

Åh, hvor er det bare dejligt at høre! 😍

Det er uden tvivl noget af det bedste feedback man kan få - og vi bliver så inderligt glade!

Jeg tager det med til resten af vores dygtige hold - så er der altså fest og farver.

Vi ses forhåbentligt igen.

Ha' en god weekend :-)

Dejligt sted

Dejligt sted, fantastisk mad og dygtigt personale

2023年3月25日

Hej Allan,

Tusinde tak for jeres besøg - og de yderst pæne ord!! :-)

Jeg er ekstremt glad for at høre, at det var spillede hele vejen igennem.

Jeg tager de pæne ord med videre til resten af teamet - de bliver så sindssygt glade.

Ha' en rigtig god weekend.

5つ星のうち5の評価

Skøn fejring af et års bryllupsdag

Ingen hjørner skåret af selvom vi var de eneste gæster den aften

2023年3月19日

Hej Blom,

Tusinde tak for din fine anmeldelse! 🤗

Jojo, man kan jo ikke have fuldt hus hver aften 😅

Hvor er det dejligt at høre, at I havde lyst til at komme tilbage og fejre den store årsdag hos os - og især dejligt at høre, at der ikke manglede noget!

Jeg vil dele dine pæne ord med vores dygtige team!

Vi håber at få lov at danne rammer for mange flere af jeres bryllupsdage 🥰

5つ星のうち5の評価

Super god oplevelse på alle måder !

Man føler sig virkelig velkommen som gæst.Super service, lækker mad og vin og dygtige tjenere. Mega flotte rammer og skøn beliggenhed.What’s not to like !!!

2023年3月18日

Hej Gitte,

Åhhhh, hvor det varmer! 🤗
Vi rødmer helt 😳

Det er så fantastisk at få feedback fra vores gæster og høre, at det hele går op i en højere enhed.

Jeg vil tage dine pæne ord med videre til resten af teamet - de brænder alle for at gøre en forskel, så de skal have et kæmpe skulderklap!

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen tilbage 😊

5つ星のうち5の評価

Perfekte rammer for en weekend i naturen

Helt igennem en god oplevelse. Vo havde en lejlighed da vi havde hund med. Alt var ok, og personalet virkelig imødekommende både i reception og i restaurant. Mad i høj klasse. Og så må man ikke glemme naturen omkring der er i en klasse for sig.

2023年3月11日

Hej Lars,

Ihhh, hvor du smigrer :-) :-)

Hvor er det DEJLIGT at høre, at alt det vi hver dag har fokus på går op i en højere enhed.

Vi er ekstremt glade for at høre, at I nød jeres besøg hos os, og jeg vil dele dine pæne ord med hele teamet.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen en anden gang!

Hav en fantastisk dag - det har du i hvert fald lige sørget for, at vi får.

Driftschef

5つ星のうち5の評価

et skønt sted med hygge og exceptionel…

et skønt sted med hygge og exceptionel mad
vi har været der flere gange og er lige imponeret hvergang

2022年3月11日

Hej Blue,

Tak for din fine anmeldelse - hvor er det dejligt at høre, at vi lever op til forventningerne hver gang :-)

Vi ses snart igen.

5つ星のうち5の評価

Tusind tak for lækkert mad i aftes

Tusind tak for lækkert mad i aftes. Vi havde et par super skønne timer. Vores tjener var den mest fantastiske og imødekommende kvinde, jeg nogen sinde har oplevet. Stor ros til hende, som gjorde oplevelsen fantastisk.

2022年10月8日

Hej Lene,

SELV TAK :-)

Og tak for den fine anmeldelse - hvor er det dejligt at høre, at I nød jeres tid hos os!

Jeg har givet roserne videre til Mathilde, som var hende der var hos jer den aften - det betyder rigtig meget for os alle.

Hav en fantastisk dag - og så ses vi forhåbentligt snart igen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。