Politianmeldt i december 2022 for ikke at levere, men stjÊle pengene. Politiet har fÃ¥et alle oplysninger om ejeren, der bor i Vejle. Hun hÊvder ganske vist, at firmaet er solgt til en mand i Flensb... ãã£ãšèŠã
USERIÃS aktÞr! Bestilte flere varer, fikk som flere har skrevet hurtig ordrebekreftelse. Efter 2 uger efterlyste jeg varene, og fikk svar umiddelbart at det kom i starten av neste uge. Sååå - blev de... ãã£ãšèŠã
Der havde vÊret lidt misforstÃ¥elser mellem producent (trademark Living) og brandavenue Og der blev trukket penge fÞr varen var sent. Jeg fik lidt ondt i maven. OgsÃ¥ pga jeg fik lÊst nogle af de anmeld... ãã£ãšèŠã
Har modtaget et rigtig fint vitrineskab dog noget forsinket pga. vanskeligheder med fragtfirmaet. Det blev der bare fuldstÊndig taget hÃ¥nd om og jeg fik lÞbende information fra BrandAvenue, sÃ¥ jeg vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos BrandAvenue finder du design til dit hjem og dig selv. Vi forhandler danske bolig og livsstils brands, alle med fokus på det moderne og klassiske hjem. Skulle du have spÞrgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@brandavenue.dk, vi besvarer altid inden for 24 timer.
ãã³ããŒã¯
- info@brandavenue.dk
- www.brandavenue.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Hurtig og professionel ekspedition
Hurtig levering
Hurtig levering, varen var lige til den dyre side og nok ikke som forventet, men det er svÊrt altid at ramme rigtigt ved online handel.
fin oplevelse.
fin oplevelse.
fik min bestilte vare i lÞbet af et par dage.
Rigtig dårlig oplevelse at handle her
Rigtig dårlig oplevelse at handle her - varen var ikke på lager i det Þnskede antal og det synes de så ikke, at de skulle informere mig om. Jeg måtte selv ringe op til Brandavenue og fik et lidt småfornÊrmet svar.
Dag til dag levering - langt fra.
Kunne ikke få det antal af varen
Kunne ikke få det antal af varen, jeg bestilte.
Fint også da uret skulle skiftes var der god service.
Godt pakket ind ð 2 dages levering ð
Fantastisk hurtig svar og levering
Fantastisk hurtig svar og levering. Kan kun anbefale jeres netbutik.
Hurtig levering og ingen problemer
Billige priser
Billige priser, fik dÊkket en defekt forsendelse..FLOT
Hurtig levering
God hjemmeside med super hurtig levering
God leveringstid
SÃ¥ fin service
superfint og nemt
alt gik godt med både bestilling, betaling og levering få dage efter.
Hurtig ekspedition og rimelig priser
Hurtig ekspedition og rimelig priser
Helt tilfreds med kÞbet
Flotte skÃ¥le i bambus og meget hurtigâŠ
Flotte skåle i bambus og hurtig levering ;-)
Hurtig og fint