䌁業情報

3.9

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

10件のレビュヌ

Har lige handlet bil her og prisen var

Har lige handlet bil her og prisen var fornuftig.
Den gik så i noget fejl på luft undervognen.. ringede og fik besked på at kÞre den på vÊrksted så vi kunne få det ordnet på hans regning..
Forstår ikke alle de dårlige anmeldelser.
Min oplevelse er lige modsat måske man skal huske om man kÞber bil til 15000 eller 150000 kr
Alt i alt 100 procent tilfreds.

Og når vores anden bil engang skal skiftes vil jeg starte med at kigge her om de har en der kunne passe os..

2023幎3月10日

Handel ikke her!!

Nåede heldigvis ikke at handle bil hos brandbiler. Allan som jeg havde en aftale med om at kÞbe en bil, som på ingen måde var i den stand som beskrevet, havde glemt aftale og afsat bilen til anden side. Da jeg pointerer for ham at han spildte min tid fik jeg at vide jeg var en idiot og kunne da bare kÞre igen. Usympatisk og useriÞs menneske

2021幎11月29日

Hej igen
Jeg beklager at jeg havde glemt vores aftale, men du blev ekspederet af Kim, rigtig bilen var solgt til min kammerat, men jeg sagde du godt kunne kÞbe den alligevel det takkede du nej til da du ikke syntes bilen var okay. Pris forlangende 16.900 kr.
Bilen er Nysynet for en uge siden hos Applus så hel dårlig kan den ikke vÊre.
Det er rigtig jeg sagde i telefonen du bare kunne kÞre igen , da du mente jeg spillede din tid, men jeg har aldrig sagt du var en idiot.
Jeg har vÊret selvstÊndig bilhandler i 36 år og har endnu ikke kaldt nogen for en idiot ej heller kÞrt nogle sager med nogen.
Håber du finder en bil der svare til det du sÞger.
Allan Pedersen

FÞj..

FÞj... har hÞrt og lÊst nok om denne fusker. Allan at du kan komme i tanke om at kÞrer over 350 km i en kunden bil i den tid hvor bilen skal rep. FÞj hvor ussel. Handler aldrig bil hos dig!!!
Ville du selv finde dig i den måde hvis du selv var kunde??

2021幎6月23日

Hej Tine
Det er jeg ked af at hÞre, vil meget gerne vide hvad for en bil det drejer sig om for at jeg kan kontakte dem som mener de har vÊret udsat for dette.
Jeg har ikke hÞrt fra nogen kunder omkring denne sag og derfor ikke kan udbedre dette.
Det er sådan i mit firma som jeg har personlig ejet i 35 år at når en kunde har en reklamation kommer de med bilen og for en gratis lånebil, derefter bliver bilen kÞrt på vÊrksted og jeg går ikke ud fra at nogle kÞrer privat i denne og derfor vil jeg meget gerne vide hvad for en bil vi taler om.
Allan Pedersen indehaver af Brande Biler.

Brande biler Djurs Bilsalg Allan Rud

Brande biler - Djurs Bilsalg - Allan Rud
KÞbte en konebil af ham i vinters, vi aftalte og skrev i kÞbekontrakt at intervalvisker skulle fixes, en del sms'er, udsÊttelser og bortforklaringer senere er den stadig i stykker og nu har han oplÞst Djurs Bilsalg som vi kÞbte bilen af.

Et klassisk eksempel på bilbranchens dårlige omdÞmme.

2019幎7月1日
自発的なレビュヌ

Alle aftaler overholdt god service har

Alle aftaler overholdt god service har kÞbt to biler “volvo v40” begge og og alt er i den skÞnneste orden.
Har kun gode ting at sige og Allan og hans forrentning mvh Peter Ulriksen

2018幎5月12日

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse, det er jo svÊrt som forhandler at gÞre alle tilfredse, så det varmer at få din denne fra dig.

Allan Rud / Brandebiler

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。