レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Pizzaer i stenovn? Eller noget. Mega dyre og dÃ¥rligere end dem fra frost. Det her handler ikke om det venlige personale, men om et koncept der tager rÞveren pÃ¥ dig. 145 kr for en prÊfabrikeret... もっず芋る

Havde tilbage i april 2026 booket bord til lÞrdag den 13.6.26 for 18 personer, men fÃ¥r sÃ¥ her en uge fÞr fremmÞde opkald om, at de er nÞd til at annullere vores booking, da man har lavet dobbeltbooki... もっず芋る

Julefrokost afholdt pÃ¥ Braunstein levede slet ikke op til forventningerne. Hvis man vil holde anti jule arrangement er Braunstein det rette sted. Kolde triste lokaler uden nogen antydning af jul. Mad... もっず芋る

Vi var nogle stykker pÃ¥ rundvisning og Þlsmagning. Det var super interessant at lÊre om stedet! Alle var rigtig venlige, og stedet var hyggeligt. Derefter var en af medarbejderne sÃ¥ flinke, at grave... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Pizzaer i stenovn-my ass

Pizzaer i stenovn? Eller noget. Mega dyre og dårligere end dem fra frost. Det her handler ikke om det venlige personale, men om et koncept der tager rÞveren på dig.
145 kr for en prÊfabrikeret bund med pålÊg og jordslået rucola. NÊsten ingen ost. Du kan få en rigtig hjemmelavet pizza, det dyreste sted i Nordhavn, Corsa Pizza, til de samme penge.

Oven i hatten var der bÃ¥de dj, der spillede elendige gamle sange OG der kÞrte musik over anlÊgget, med en playliste fra 60’ erne.

Øllen var passende, pilsneren lidt flad.
Personalet gjorde deres bedste og leverede en fin service, men konceptet er for ringe.

2026幎6月26日

Booking annulleret

Havde tilbage i april 2026 booket bord til lÞrdag den 13.6.26 for 18 personer, men får så her en uge fÞr fremmÞde opkald om, at de er nÞd til at annullere vores booking, da man har lavet dobbeltbooking. Får oplyst, at de kÞrer med 2 forskellige bookingsystemer, hvilket lyder meget underligt når man vil fremstå som professionel festarrangÞr. Et meget dårlig indtryk af Braunstein.

2026幎6月8日

Piv ringe

SÞdt personale , gode Þl med mulighed for at smage fÞrst . 10 stjerner .
SvinekÊber til menu , lad vÊre , det smager af intet , vi blev ikke mÊtte og det tog 50 min . Det var piv ringe
Vil på ingen måde anbefale dette sted .

2025幎9月13日

Var inde for at spise

Var inde for at spise, fik en hakkebÞf... ja, burde nok ha klaget, men fÞlte ikke selvskabet var til det... men var fik 2 stk. meget små og tÞrre stykker hakkebÞf, som nok havde steget i de 30 min som de siger ventetiden er.... :-( ellers ok betjening og go Þl

2025幎7月30日

KÊmpe anbefaling herfra ☺

KÊmpe anbefaling herfra ☺
Vi har holdt bryllup i de smukkeste omgivelser med udsigt til vandet.
Braunstein har vÊret med ind over planlÊgningen og vi fik lige det bryllup vi havde drÞmt om. Vi fik en lÊkker 4 retters menu som vi selv havde sammensat og det var super lÊkkert.
Personalet var så sÞde og hjÊlpsomme, og på intet tidspunkt manglede der noget.
Vi havde selv 5 mands band med og lyden var perfekt.
Vi er meget glade. KÊmpe tak til jer pÃ¥ Braunstien ☺

2025幎5月31日

Vi var to par som var til Musik Bingo

Vi var to par som var til Musik Bingo lÞrdag d. 15. Februar 2025. Da vi bestiller billetterne stÃ¥r der det er Stjerneskud med mÞrkt Þl. Men da vi sÃ¥ 2 dage fÞr fÃ¥r en reminder er menuen Êndret til Kartoffelmos med HakkebÞf og karamelliseret lÞg. Jeg sender en mail og Þnsker en forklaring, da vi syntes der er noget forskel pÃ¥ Stjerneskud ogsÃ¥ hakkebÞf😏🀔Jeg fÃ¥r intet respons pÃ¥ min mail, vi pÃ¥taler det da vi ankommer, ingen forklaring ingen vil tage ansvar.
Jeg har igen skrevet til Michael, ingen respons intet svar. Syntes bare det er sku dårlig markedsfÞring dårlig stil.
Skal lige sige der var sÃ¥ lidt mad, sÃ¥ en voksen mand ikke kunne blive mÊt, de to meget smÃ¥ hakkebÞffer var sÃ¥ smÃ¥ sÃ¥ det var latterligt, ved ikke hvem der havde fÃ¥et de karamelliseret lÞg. Vil bare sige kan ikke anbefale man tilkÞber mad sammen med dette arrangement😏

2025幎2月15日

Rundvisning og Þlsmagning

Rundvisning og Þlsmagning, en fornÞjelse. SpÊndende og imponerende historie omkring hvordan alt startede til hvor langt de har drevet det til i dag
- hatten af.
Er ikke den store Þldrikkere, men det kunne jeg let blive, efter denne oplevelse 🀗

2024幎12月27日

Uorganiseret og tarvelig tapas

Udsigten er flot. InteriÞret minder om et sportshal cafeteria, zero hygge.
Var til et arrangement med en 40 mennesker ca. Ekstremt uorganiseret, der var ikke check på ret meget.
Startede kl 17:00 med kedelig velkomstdrink, rundvisning udsÊttes da forrige hold ikke var fÊrdige. Ølsmagning som skulle vÊre i forbindelse m Tapas blev i stedet i et andet lokale (uden tapas). Dette starter EFTER at have rykket personalet mere end en time efter. Rundvisning bliver forkortet, da den afsluttes, er de fleste glas fra Þlsmagningen stadig 3/4 fulde og VARME. Tapas sat frem i lokalet, der var dÊkket op med sjuskede duge ... ringe lille udvalg, 2 slags ost der svedte og allerede var tÞrre i kanterne, 3 slags gris, rÃ¥ lakseklumper, noget der lignede tunboller m. laksestykker, oliven, mandler, rugbrÞd og knÊkbrÞd. Derudover kom der "lune retter" smÃ¥ gnallinger kylling og én smagslÞs mini grÞntsagstÊrte skÃ¥ret ud i fire dele.
Gik inden kaffen ... så den del kommenterer jeg ikke på.
Jeg havde vÊret rÞdglÞdende, hvis jeg skulle betale for dét arrangement. Da de lunkne Þl self ikke blev taget med op, så blev der i stedet taget Þl/vand fra kÞleskabene ovenpå, hvilket giver en stÞrre regning end hvis arrangement havde vÊret organiseret.

2024幎9月3日

Super hyggelig aften!

Vi var nogle stykker på rundvisning og Þlsmagning. Det var super interessant at lÊre om stedet! Alle var rigtig venlige, og stedet var hyggeligt. Derefter var en af medarbejderne så flinke, at grave en whisky flaske frem vi gerne ville kÞbe, som ellers ikke sÊlges pr flaske.
Derudover er pizzaerne rigtig gode!
En dejlig aften!

2023幎10月20日

Fantastiske pizzaer

Fantastiske pizzaer, den bedste glutenfri jeg nogensinde har fået - sprÞd og lÊkker. SÞde medarbejdere og dejlige drinks på hane
Vi kommer gerne igen og igen 😍

2023幎6月4日
自発的なレビュヌ

Braunstein holder ikke hvad de lover

Braunstein holder ikke hvad de lover, havde kÞbt og betalt for 5 prÞve smagninger, efter whiskeys smagning havde vi ret til et Þl kort med 5 prÞver.
Selv om det står i bekrÊftelse mailen måtte medarbejderen ikke udlevere Þl for sin chef, som via tlf sagde at vi bare kunne kontakte ham mandag.

2023幎1月6日

Julefrokost afholdt på Braunstein

Julefrokost afholdt på Braunstein levede slet ikke op til forventningerne. Hvis man vil holde anti jule arrangement er Braunstein det rette sted. Kolde triste lokaler uden nogen antydning af jul. Maden var meget afmål, men egentlig ok. Jeg er ikke sikker på at alle blev mÊtte.
Jeg vil anbefale andre, at afholde deres julearrangement andre steder. Ærgerligt - vi havde forventet noget mere.

2022幎12月7日
自発的なレビュヌ

Fine whiskeys and other spirits can’t

Fine whiskeys and other spirits can’t compensate for lacking service. We booked whiskey tasting, but the distillery tried to put way too many people in tasting room. Plus the guy, who was is charge, was very chatty and unstructured. All in all - mediocre experience. We couldn’t even buy whisky in the gift shop - service was absent.

2022幎12月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ