レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg kan kun sige godt om Brdr. Sejr. I dag har jeg købt min første motorcykel, og det har været en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Fra jeg så annoncen på nettet, til jeg stod med nøglen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service og upåklageligt håndværk! Hvis uheldet skulle være ude, ville jeg helt klart lade Brdr. Sejr. tage sig af min motorcykel igen! Jeg havde været så uheldig at have nogle lømler væl... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vi ønsker aldrig mere at benytte Brdr. Sejr motorcykler som værksted igen pga. jeres uetiske måde at drive forretning på: 1) I har lavet vores motorcykel på trods af, at vi udtrykkeligt bad om et... もっと見る

企業が回答しました

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

De er ligeså professionelle som altid ;0))

Har været ved Brdr. Sejr omkring et par små reparationer, reservedele, service og dæk til min BMW r1250GSA. Endnu engang overrasker de positivt og der er som altid tid til at snakke og få eventuelle forslag til at løse evt. problemstillinger - i dette tilfælde dækvalg til længere tur ned i europa samt detaljeret gennemgang af ny køredragt og eventuel opdatering af hjelm. Meget prof.
Jeg kan kun anbefale det værksted/forretning til alle der ønsker/forventer en behandling der er super professionel. Andre der måtte helt anden opfattelse forstår jeg simpelthen ikke.

2026年3月6日
5つ星のうち5の評価

Jeg kan kun sige godt om Brdr

Fra jeg så annoncen på nettet, til jeg stod med nøglen i hånden og kunne køre hjem – der har bare været styr på tingene og god service. Man føler sig godt behandlet.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra.

2026年3月6日
5つ星のうち5の評価

Købte min første mc ved Brdr Sejr motorcykel I 2020. Har siden handlet stumper og ekstra udstyr og fået lavet service hos dem, hvor der altid er super service og gode priser. De står altid klar til at hjælpe.
Er lige nu i gang med at handle nr 3 mc,så vil helt sikkert anbefale Brdr Sejr💪

2026年1月17日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk mc forhandler og værksted

Har handlet 7 motorcykler ved Brdr.Sejr Motorcykler og fået lavet alle mine service hos dem, og kan kun sige at alt er foregået til top karakter 👌selv de mindste bagateller ordner de med et smil. Kan 100% anbefale at bruge dem hvis man vil vil have god service og altid fair priser 💪

2026年1月28日

Dumpekarakter til Brdr. Sejr motorcykler for uetiske forretningsmetoder

1) I har lavet vores motorcykel på trods af, at vi udtrykkeligt bad om et overslag, ikke om at få den lavet
2) I har været helt uvillige til at finde en løsning, f.eks. ved at slå af på prisen eller gå ind på en afbetalingsordning
3) I har i stedet truet med at pille det, I havde lavet, af motorcyklen for at true os til at betale
Jeres forretningsmetoder er mildest talt usympatiske. På den baggrund vil vi aldrig anbefale jeres værksted til andre, men give jer dumpekarakter.

2025年12月17日
Brdrsejr ロゴ

Brdrsejr からの回答

Hej Ingeborg Kaels
Tak for din fine anmeldelse.
Så må du takke din søn Sverre for at ringe tilbage og fortælle os hvor godt hans motorcykel køre efter reparationen.

5つ星のうち5の評価

Virkelig god oplevelse med en af deres…

Virkelig god oplevelse med en af deres medarbejdere!

Forklarer gerne om tingene og formår at sælge tingene mens man er i butikken.

Vi fik købt handsker og butikken viste tydeligt at intet køb er for lille til en god kundeservice✅👌🏼

2025年6月27日

Super vejledning

Købte en hjelm hos dem. Fik super vejledning, og prøvede flere, inden jeg fandt den rette. Jeg er enormt glad for hjelmen; nok den bedste, jeg nogenside har haft.
Så jeg kan kun anbefalte firmaet - 100%!
Jeg kommer igen!!
Steen J.

2024年7月5日
5つ星のうち5の評価

Altid god og reel service med benene på…

Altid god og reel service med benene på jorden.
Man er altid klar til at hjælpe og altid uden den ellers sædvanlige sælgerattitude.
Siden jeg for 45 år siden købte min første Suzuki RM125, har jeg så vidt muligt altid lagt mine MC-indkøb og værkstedsbesøg hos Brdr Sejr.
Det bliver jeg nok ved med...

2024年6月20日
5つ星のうち1の評価

Få lavet jeres motorcykler et andet…m

Få lavet jeres motorcykler et andet sted,
Kom ind af døren og blev mødt med “its not My problem.
Jeg spurgte om de kunne lave min motorcykel med et fladt dæk idag da jeg skulle bruge den til at komme på arbejde og straks blev der sagt “det er ikke mit problem at du er på arbejde”
Helt målløs, det var det første spørgsmål jeg stilte og det første svar jeg fik.
Dernæst tager de intet ansvar for de reparationer de laver og svarer blot med
“Det er ikke vores problem”
Hold jer langt væk herfra

2024年5月24日

God vejledning

Hos Brdr. Sejr kan man altid regne med god service.
Jeg har været så heldig både at købe tøj. hjelme, udstyr og motorcykler ad flere omgange, og hver gang har jeg følt mig godt vejledt.

2022年10月17日
5つ星のうち5の評価

Helt igennem fantastisk værksted!

Jeg havde været så uheldig at have nogle lømler vælte min motorcykel på parkeringspladsen uden for mit hjem. Brdr. sejr fik hurtigt fikset cyklen, samt sørget for at den bliver omlakeret så snart vejret ikke er er til at køre. Simpelhent fantastisk service af Niels og co. Kan ikke anbefale dem nok!

2023年6月14日

ingen kortbetaling...hmmm

Jeg har haft en mail-korrespondance med Brdr. Sejr Motorcykler, at købe en brugt motorcykel af dem.

Jeg bor langt væk, så jeg skrev om de vil aflevere den her, som inkl. i prisen, det ville de gerne, men kun hvis betalingen foregik via bankoverførelse.

Jeg skrev til dem at jeg ku desværre kun betale med Kort, eller at jeg ku bestille den via deres hjemmeside med Kort - de skrev så tilbage at jeg ku betale kontant til deres en af deres ansatte der kom med motorcyklen.

De holdt gentagne gange fast i det med bankoverførelse, så da jeg skrev, "I har vist ikke rent mel i posen, siden I vil undgå Kortbetaling, så jeg bakker ud af købet."

Så skrev de tilbage at de kan bare ikke modtage kort på min adresse. de modtager gerne Kort i selve butikken.

Jeg har på intet tidspunkt nævnt noget om, at jeg ville betale med kort når de kom med motorcyklen.

På deres hjemmeside står der:
"Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgå fra Brdr. Sejr Motorcykler ApS. Vælger du at modtagen varen med anden betalingsmåde henvises du til denne udbyders betingelser."

2023年4月5日

Brdr Sejr er bare de bedste

Brdr Sejr er bare de bedste
De har endnu engang overgået det man kunne forvente. Ganske enkelt et fantastisk værksted, med Go rådgivning, super fair priser og en fabelagtig service
Ville give den ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hvis det var muligt
/Alan Sørensen

2023年2月14日

Bedste værksted!

Brdr. Sejr er altid behjælpelige når jeg ringer med mit gamle vrag af en motorcykel, de hjælper med fif, ideer og reservedele.

Jeg har også fået den repareret derinde, og de ved sgu hvad de laver.
Sidste gang havde de endda smurt kæde, støtteben og strammet bremsekabel uden at jeg havde bedt om det eller de tog noget for det.

Jeg kommer her igen og igen, og skal jeg engang forhandle en ny cykel, bliver det også her

2022年9月16日

Fremragende forhandler

Fremragende forhandler,,
Til at stole på.
Til at handle og forhandle med.

Uanset hvad medierne siger og hvad rövhuller der har ondt i röven udtaler sig om så er brdr sejr den bedste forhandler jeg og omgangskreds har brugt til reparationer og handler af div mc’er og reservedele,, har de det ikke skal de nok sørge for at få det hjem.!

Alt bliver gjort med måde og de plotter hverken ekstra regninger på eller gør noget uden at informere og spørge.

Fair forhandler med skøn service!

2022年9月1日

Trustpilot エクスペリエンス