レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde i dag besÞg af Kenneth (kese) og han var smilende og venlig og forklarede hvad han gjorde og hvorfor noget drillede. Meget professionelt og hyggeligt besÞg.

䌁業が回答したした

Havde dags dato besÞg af to super venlige teknikere, Brian og Lars. Vi er yderst tilfreds med deres arbejde og positive tilgang til kunderne.

䌁業が回答したした

Jeg ringede til Gly og fik Êndret tidspunktet for mÃ¥leraflÊsning, da det ikke var muligt for mig at vÊre hjemme pÃ¥ det angivne. Han kom prÊcist til aftalte tid, var venlig, hurtig og effektiv. VÊrdsÊt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Skulle have påsat en måler på en ny radiator. MontÞr (KESC) kom indenfor tidsrummet, var hurtig og effektiv, flink venlig og informativ, og efterlod det hele rent og pÊnt. God oplevelse.

䌁業情報

1. 公益事業

圓該䌁業による蚘述

Brunata er en dansk familieejet virksomhed med mere end 100 års erfaring i at levere lÞsninger, der optimerer og formindsker boligers og bygningers energiforbrug. I dag er alle vores målere udstyret med fjernaflÊsning, og vi har en bred vifte af forskellige lÞsninger inden for energidata, som sÊlges i mere end 15 lande. Det er vores mission at fremme bÊredygtigt adfÊrd gennem energibesparelser og at levere retfÊrdig fordeling af udgifterne til vand, varme og el til beboerne baseret på prÊcise målinger af individuelt forbrug. UndersÞgelser viser nemlig, at individuel måling og forbrugsafregning medvirker til bedre udnyttelse af ressourcerne, og kan medfÞre en besparelse på op til 40 % når forbrugerne er bevidste om deres egen forbrug.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

1775件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Ubehagelig kundeservice

Det er så lang tid siden at jeg har fÞlt mig så talt ned til, som jeres medarbejder i kundeservice fik mig til at fÞle. Hans temperamentsfulde antastende attitude, fik mig til at fÞle mig så dum, at jeg begynde at grÊde efter vores samtale.

Hej Johanna

Vi er oprigtigt Êrgerlige over at lÊse om din oplevelse.

Vi er meget kede af, at kontakten med vores kundeservice har fået dig til at fÞle dig talt ned til og har påvirket dig, som du beskriver. Det er på ingen måde acceptabelt, og det lever bestemt ikke op til den respekt og ordentlighed, som vi Þnsker at mÞde vores forbrugere med.

Vi tager din oplevelse meget alvorligt og beklager oprigtigt den måde, samtalen har vÊret på. Ingen skal opleve en kontakt med Brunata med fÞlelsen af at vÊre blevet dårligt behandlet eller ikke taget alvorligt.

Vi vil meget gerne fÞlge op på sagen internt og lÊre af det, så vi kan sikre, at det ikke gentager sig. Derfor vil vi opfordre dig til at kontakte os direkte på tp@brunata.com, hvis du har mulighed for det, så vi kan tage hånd om sagen på den rette måde.

Endnu en gang, vi er virkelig kede af din oplevelse, og tak fordi du gjorde os opmÊrksomme på den.

Hurtig og venlig hjÊlp

Hurtig og venlig hjÊlp. Tog sig tid til at sÊtte sig ind i mine spÞrgsmål og give uddybende svar.

Hej Danny

Mange tak for din anmeldelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at du oplevede hurtig og venlig hjÊlp, og at der blev taget tid til at sÊtte sig ind i dine spÞrgsmål og give uddybende svar.

Tak fordi du tog dig tid til at dele oplevelsen her.

Super betjening.

Hej

Tak for de 5 flotte stjerner.

Hvor er det skÞnt at hÞre, at du har fået super betjening.

Du må have en rigtig god eftermiddag.

Venlig og forklarende

2026幎4月14日

Hej Sisse

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at besÞget fra Kenneth var en god oplevelse. Vi er glade for, at han tog sig tid til at forklare arbejdet undervejs og håndterede udfordringerne på en professionel og imÞdekommende måde.

Tak fordi du deler din oplevelse.

Brunatas Kundeservice

Kenneth kom inden for aftalte tidsrum og udfÞrte hurtigt og effektivt arbejdet med et smil. Intet at sÊtte en finger på!

2026幎4月14日

Hej Krista

Mange tak for din anmeldelse.

Det er skÞnt at hÞre, at Kenneth kom inden for det aftalte tidsrum og udfÞrte arbejdet hurtigt, effektivt, og med et smil.

Rigtig god onsdag.

Udskiftning af måleenheder

Udskiftning af måleenheder på radiatorerne ordnede Kenneth fra Brunata hurtigt og effektivt. Jeg fik samtidig de seneste tips om effektivt at spare på varmen🔥

2026幎4月13日

Hej Ole

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at hÞre, at Kenneth hurtigt og effektivt fik udskiftet måleenhederne, og at du samtidig fik gode råd med på vejen til at spare på varmen.

Tak fordi du valgte at dele din oplevelse her.

Rigtig god dag til dig.

Brunatas Kundeservice

Vi havde besÞg af Kenneth, der hurtigt og med et stort smil fiksede vores radiatorer. Super service !

2026幎4月11日

Hej Elisabeth

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at Kenneth hurtigt fik styr på jeres radiatorer, og endda med et stort smil. God service og en positiv oplevelse er vigtigt for os, så dine positive ord betyder meget.

Rigtig god onsdag.

Brunatas Kundeservice

Havde dags dato besÞg af to super

2026幎4月10日

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at besÞget med Brian og Lars var en god oplevelse, og at du var tilfreds med både deres arbejde og deres positive tilgang.

Din ros betyder meget.

God telefonservicr

Blev lyttet til forstået og fik den eftersÞgte forklaring vedr. mit varmeregnskab

2026幎4月10日

Hej Helle

Tusind tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Det er skÞnt at hÞre, at du oplevede god telefonservice, blev lyttet til og fik en klar og forståelig forklaring på dit varmeregnskab.

Udskiftning af vandmåler

Hurtig, venlig, hjÊlpsom og serviceminded person i forbindelse med skift af vandmåler.

2026幎4月9日

Hej Christina

Mange tak for din anmeldelse.

Det er godt at hÞre, at udskiftningen af vandmåleren blev gennemfÞrt hurtigt, og at du oplevede venlig, hjÊlpsom og serviceminded betjening.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Brunatas Kundeservice

UNDGÅ BRUNATA: De vil ikke dokumentere, hvordan de opgÞr deres gebyrer

Da vi solgte vores ejerlejlighed, blev vi opkrÊvet et urimeligt hÞjt flyttegebyr på hele 1.112,50 kr. på den sidste opgÞrelse vedr. vand og varme:

Brunata har (i de 18 år, vi har boet der) håndteret regnskaberne vedr. vand og varme for ejerforeningen - og 1 gang årligt sendt regnskabsdata til ejerforeningens bestyrelse, som derefter bad beboerne om at indbetale evt. difference, hvis a conto belÞbet havde vÊret for lavt (eller udbetalte overskydende belÞb, hvis der var indbetalt for meget).

TIDLIGERE var Brunatas udarbejdelse af regnskab m.v. forbundet med at en tekniker fra Brunata skulle rundt i samtlige lejligheder for at foretage aflÊsning.

MEN i oktober 2024 blev alle målerne i ejerforeningen udskiftet til fjernaflÊste målere. Siden den dato har INGEN fra Brunata vÊret forbi lejligheden. Heller ikke i forbindelse med vores fraflytning.

Da vi modtog opgÞrelsen for 2025, blev vi derfor chokerede over at se et “flyttegebyr” pÃ¥ hele 1.112,50 kr., og vi gik derfor i dialog med Brunata for at fÃ¥ en forklaring samt dokumentation for at belÞbet er opkrÊvet med rette.

Brunata henviste i et svar til os til en prisliste. Denne prisliste vil de imidlertid ikke udlevere til os. Vi har selv (forgÊves) sÞgt lÊnge på Brunatas hjemmeside efter prislisten eller anden information om hvordan deres flyttegebyr opgÞres.

Brunata henviser os til at kontakte ejendommens administrator. Det er imidlertid ikke administratoren (ejerforeningen), der har opkrÊvet gebyret. Det er Brunata. Ejerforeningen opkrÊver os alene det belÞb, Brunata har skrevet på regningen.

Vi har ved sÞgning på internettet konstateret, at andre også har vÊret udsat for urimelige opkrÊvninger fra Brunata.

Derfor denne advarsel til ejerforeninger m.fl. som overvejer, hvilket selskab, de Þnsker at bruge: UNDGÅ SÅ VIDT MULIGT BRUNATA.

SVAR PÅ BRUNATAS RESPONS (skrevet 09-04-2026):

Jeg er enig med en tidligere anmelder: INGEN af de punkter Brunata nÊvner, medfÞrer manuel håndtering. Det er en fuldautomatisk proces - og de Þvrige anmeldelser her på Trustpilot om Brunatas urimelige og uigennemsigtige flyttegebyrer angiver desuden et belÞb på 741 kroner ?!
Vi er blevet opkrÊvet 1.112,50 kroner - hvad er forklaringen på det ekstra hÞje gebyr i vores tilfÊlde? Det er der IKKE givet nogen forklaring på eller dokumentation for ...

2026幎2月19日

Hej Gitte

Vi forstår godt, at det kan virke både overraskende og frustrerende at blive opkrÊvet et flyttegebyr, sÊrligt når målerne er fjernaflÊste, og der ikke har vÊret et fysisk besÞg i boligen. Det beklager vi, hvis ikke dette har vÊret kommunikeret klart.

FlytteopgÞrelser indebÊrer dog fortsat et administrativt arbejde, når flytningen er uden for den almindelige regnskabstermin, da der skal registreres fra- og indflytningsdata, ske ekstra aflÊsning (digitalt), ekstraordinÊr beregning af perioden m.m., dette sker uafhÊngigt af, om målerne aflÊses manuelt eller digitalt. Gebyret opkrÊves derfor i henhold til den gÊldende aftale mellem Brunata og ejendommens administrator.

Vi forstår Þnsket om mere gennemsigtighed og tager det til efterretning.

Brunatas Kundeservice

God oplevelse under skift af målere

God oplevelse under skift af målere.
Vi havde KESC, som var ekstremt hyggelig og forklarede omkring det.

2026幎3月26日

Hej Mike

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at hÞre, at udskiftningen af målere blev en god oplevelse.

Vi er glade for, at KESC tog sig tid til at forklare undervejs og samtidig bidrog med en hyggelig og imÞdekommende tilgang.

Tak fordi du deler din oplevelse her.

Rigtig god dag til dig.

Servicetekniker Gly aflÊste måler. Tak for fleksibilitet og effektivitet

Jeg ringede til Gly og fik Êndret tidspunktet for måleraflÊsning, da det ikke var muligt for mig at vÊre hjemme på det angivne. Han kom prÊcist til aftalte tid, var venlig, hurtig og effektiv. VÊrdsÊtter fleksibiliteten...

2026幎4月1日

Hej Marianne

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at du oplevede fleksibilitet og god service i forbindelse med Êndringen af tidspunktet. Vi er glade for, at GLY kom prÊcist som aftalt og sikrede en hurtig og effektiv aflÊsning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det sÊtter vi stor pris på.

Du Þnskes en skÞn dag.

jeg oplever uregelmÊssigheder

jeg oplever uregelmÊssigheder! Jeg betaler for meget for min varme fordi deres målere er defekte. Og de gider ikke engang undersÞge sagen

2026幎3月31日

Hej Steffen

Det er selvfÞlgelig meget utilfredsstillende, hvis du oplever uregelmÊssigheder og fÞler, at du betaler for meget for din varme.

Vi tager altid henvendelser om målere og forbrug alvorligt, og vi vil meget gerne undersÞge sagen nÊrmere, hvis der er mistanke om fejl eller uregelmÊssigheder.

For at kunne hjÊlpe dig bedst muligt, beder vi dig kontakte os direkte med dine oplysninger, så vi kan gennemgå din sag konkret.

Brunatas Kundeservice

Hurtig og korrekt vejledning.

2026幎3月30日

Hej Bodil

Mange tak for din anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at du oplevede hurtig og korrekt vejledning.

MÃ¥lermontering

2026幎3月17日

Hej Birthe

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at målermonteringen forlÞb så godt. Vi er rigtig glade for, at KESC kom inden for tidsrummet, arbejdede hurtigt og effektivt, og samtidig var både venlig, informativ og omhyggelig.

Vi sÊtter stor pris på din tilbagemelding og giver rosen videre.

Rigtig god påske.

Brunatas Kundeservice

Stor stor fornÞjelse at have brunata

Stor stor fornÞjelse at have brunata ude!
GLY og STH var meget professionelle, effektive og hyggelige at have forbi! :)

2026幎3月27日

Hej Mads-Ulrik

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at besÞget var en stor fornÞjelse, og at GLY og STH var både professionelle, effektive og hyggelige at have på besÞg.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Rigtig god påske.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。