äŒæ¥ãåçããŸãã
Buiten het feit dat het advies goed op maat is, wordt er geen enkele druk gezet om snel te beslissen. Onze keukenadviseuse, Kelly, heeft verstand van zaken en was zeer geduldig. Er wordt ruim... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele goede ervaring gehad met Alexandra van de Bruynzeel keukens Groningen . Ze kan zeer snel schakelen bij bijvoorbeeld een aanpassing van een keuken . Ook is ze heel klantvriendelijk.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bruynzeel Keukens is al sinds 1937 een vertrouwde naam in Nederland op het gebied van keukens.
| Bekijk alle keukens | Onze winkels |
| Inspiratieboek | Over Bruynzeel |
We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en monteren van keukens die passen bij het dagelijks leven van onze klanten. Of het nu gaat om een compacte keuken voor een appartement of een ruime leefkeuken voor een gezin: bij Bruynzeel staat gebruiksgemak, betaalbaarheid en duurzaamheid altijd voorop.
Met winkels door heel Nederland bieden we persoonlijk advies, denken we mee over indeling en kleurkeuze en begeleiden we klanten van ontwerp tot en met levering en montage. Transparante afspraken, duidelijke communicatie en praktische oplossingen zijn daarbij vanzelfsprekend.
Onze keukens worden dagelijks gebruikt door miljoenen mensen â thuis, maar ook in nieuwbouwwoningen, huurwoningen en bij grote bouwprojecten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat werkt: keukens die prettig in gebruik zijn, lang meegaan en passen bij ieders manier van koken en leven.
Bij Bruynzeel Keukens geloven we in keukens die echt werken!
Onze garanties:
Drebbelstraat 35, 4622 RC, Bergen op Zoom, ãªã©ã³ã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Enorm goed geholpen,goed geluisterd en goed begrepen.Enorm vriendelijk en gastvrij ontvangen.
Kwam erg vakkundig over!
Duidelijkheid, luisteren naar wensen, goede uitleg, inzicht dat iets bij mij duidelijker werd als ik het zichtbaar heb, geen druk.

Bruynzeel Keukens ããã®åç
Hele goede ervaring gehad met Alexandra van de Bruynzeel keukens Groningen .
Ze kan zeer snel schakelen bij bijvoorbeeld een aanpassing van een keuken .
Ook is ze heel klantvriendelijk.

Bruynzeel Keukens ããã®åç
Prettig geholpen en vriendelijk, staan open voor ideen
hebben kennis van zaken geen halfwerk

Bruynzeel Keukens ããã®åç
Wij vroegen om een keukenrenovatie van onze 20 jaar oude Bruynzeelkeuken en de verkoopster heeft haar uiterste best gedaan om voor ons een passende ladekast en deuren en frontjes in de "oude" hoogtemaat van 70 cm te vinden, met daarbij nieuwe softclose scharnieren en mooie handgrepen. Wij zijn zeer tevreden en aangenaam verrast door de zeer redelijke prijs. Ook de prijs van het plaatsen inclusief inmeten is heel schappelijk.

Bruynzeel Keukens ããã®åç
Fijne verkoper met verstand van zaken. Hij heeft ons goed geholpen in een fijne sfeer.

Bruynzeel Keukens ããã®åç
Erg vriendelijke verkoopster (Lobke Beuckens) ze heeft ons goed geholpen en uiteindelijk een prachtige keuken verkocht die past bij onze wensen en prijsklasse. Erg tevreden!

Bruynzeel Keukens ããã®åç
In Utrecht samen met adviseur Luuk een keuken voor onze nieuwe woning samengesteld. Dit na een goede ervaring bij het ontwerp/levering van onze huidige Bruynzeel keuken.
Tijdens een orientatie gesprek hebben we al naar de mogelijkheden en opstelling gekeken voor onze nieuwe woning, waarna we tijdens een tweede afspraak de keuken definitief hebben gemaakt en een eerlijke/transparante offerte hebben ontvangen.
We kijken uit om in onze nieuwe keuken te staan. Bedankt voor je hulp, Luuk!

Bruynzeel Keukens ããã®åç
Super mooie keuken ontworpen waarbij al onze wensen zijn verwerkt en we deskundig zijn geholpen

Bruynzeel Keukens ããã®åç
Top. Goede service en het goede meedenken voor de nieuwe keuken
Al eerder een brynzeel keuken gehad
Toen erg blij mee

Bruynzeel Keukens ããã®åç
Fijn geholpen door Yvonne met kiezen
We kopen dezelfde keukenkastjes ed. voor tweede keer dus dat was gemakkelijk

Bruynzeel Keukens ããã®åç
Marcel heeft ons erg kundig en prettig geholpen. Hij voelt goed aan wat je wensen zijn en weet dit om te zetten naar een mooi keuken design. Van harte aanbevolen!

Bruynzeel Keukens ããã®åç
Zij was heel erg meedenkend en deed alles goed en duidelijk uitleggen

Bruynzeel Keukens ããã®åç
Erg behulpzaam, adviserend en duidelijk v.w.b. overzicht van wat wordt geleverd

Bruynzeel Keukens ããã®åç
Heel nettjes ontvangen bij uw winkel We zijn door u mederwerker heel goed geholpen.Op een professionele manier 3 D gingen we samen met Kay onze keuken ontwerpen.Er waren ook veel opties ( qua kasten ) Hij heeft aan ons netjes laten zien en ook ging meedenken. Hij nam de tijd voor ons zonder te pushen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã