Banner for Bruynzeel Keukens

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Buiten het feit dat het advies goed op maat is, wordt er geen enkele druk gezet om snel te beslissen. Onze keukenadviseuse, Kelly, heeft verstand van zaken en was zeer geduldig. Er wordt ruim... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hele goede ervaring gehad met Alexandra van de Bruynzeel keukens Groningen . Ze kan zeer snel schakelen bij bijvoorbeeld een aanpassing van een keuken . Ook is ze heel klantvriendelijk.

䌁業情報

1. キッチン家具店

Bruynzeel Keukens に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Bruynzeel Keukens is al sinds 1937 een vertrouwde naam in Nederland op het gebied van keukens.

Bekijk alle keukens Onze winkels
Inspiratieboek Over Bruynzeel

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en monteren van keukens die passen bij het dagelijks leven van onze klanten. Of het nu gaat om een compacte keuken voor een appartement of een ruime leefkeuken voor een gezin: bij Bruynzeel staat gebruiksgemak, betaalbaarheid en duurzaamheid altijd voorop.

Met winkels door heel Nederland bieden we persoonlijk advies, denken we mee over indeling en kleurkeuze en begeleiden we klanten van ontwerp tot en met levering en montage. Transparante afspraken, duidelijke communicatie en praktische oplossingen zijn daarbij vanzelfsprekend.

Onze keukens worden dagelijks gebruikt door miljoenen mensen – thuis, maar ook in nieuwbouwwoningen, huurwoningen en bij grote bouwprojecten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat werkt: keukens die prettig in gebruik zijn, lang meegaan en passen bij ieders manier van koken en leven.

Bij Bruynzeel Keukens geloven we in keukens die echt werken!

De keuken die werkt, dat is onze belofte

Onze garanties:

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Wij vroegen om een keukenrenovatie van

Wij vroegen om een keukenrenovatie van onze 20 jaar oude Bruynzeelkeuken en de verkoopster heeft haar uiterste best gedaan om voor ons een passende ladekast en deuren en frontjes in de "oude" hoogtemaat van 70 cm te vinden, met daarbij nieuwe softclose scharnieren en mooie handgrepen. Wij zijn zeer tevreden en aangenaam verrast door de zeer redelijke prijs. Ook de prijs van het plaatsen inclusief inmeten is heel schappelijk.

2026幎4月15日

Bruynzeel Keukens からの回答

Wat fijn dat dit gelukt is!

5぀星のうち5の評䟡

Fijne winkel, veel keuze en prettige adviseur(s).

In Utrecht samen met adviseur Luuk een keuken voor onze nieuwe woning samengesteld. Dit na een goede ervaring bij het ontwerp/levering van onze huidige Bruynzeel keuken.

Tijdens een orientatie gesprek hebben we al naar de mogelijkheden en opstelling gekeken voor onze nieuwe woning, waarna we tijdens een tweede afspraak de keuken definitief hebben gemaakt en een eerlijke/transparante offerte hebben ontvangen.

We kijken uit om in onze nieuwe keuken te staan. Bedankt voor je hulp, Luuk!

2026幎4月11日

Alvast veel kookplezier!

Top keuken

Top. Goede service en het goede meedenken voor de nieuwe keuken
Al eerder een brynzeel keuken gehad
Toen erg blij mee

2026幎4月10日

Bruynzeel Keukens からの回答

Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

5぀星のうち5の評䟡

Op je gemak naar een nieuwe keuken

Heel nettjes ontvangen bij uw winkel We zijn door u mederwerker heel goed geholpen.Op een professionele manier 3 D gingen we samen met Kay onze keuken ontwerpen.Er waren ook veel opties ( qua kasten ) Hij heeft aan ons netjes laten zien en ook ging meedenken. Hij nam de tijd voor ons zonder te pushen.

2026幎4月5日

Bruynzeel Keukens からの回答

Wat fijn, nu hopen dat jullie droom keuken eruit gaat komen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。