Pas op! Het zijn oplichters!!!
Helaas heb ik zeer negatieve ervaring met dit bedrijf. Ik heb een cursus aangeschaft, maar kreeg al snel geen goed gevoel bij de inhoud en werkwijze. Binnen 2 dagen heb ik mij daarom teruggetrokken uit het programma en een refund gevraagd.
In reactie hierop werd gesteld dat ik akkoord zou zijn gegaan met voorwaarden waarin ik afstand deed van mijn herroepingsrecht. Dit was totale onzin aangezien nooit iets heb gezien of ondertekend. Na meerdere e-mailwisselingen en het ontvangen van tegenstrijdige informatie heb ik besloten een jurist in te schakelen. Uiteindelijk heb ik mijn volledige betaling teruggekregen, conform de wet.
Op basis van mijn ervaring kan ik dit bedrijf dan ook niet aanbevelen. De communicatie was onprofessioneel en er werd mij meerder malen verteld dat ik dingen getekend zou hebben wat ik nooit heb gezien of gelezen. Het was een manier om te bluffen en te zorgen dat ik het erbij zou laten. Dus pas op en zorg dat je alles eerst zwart op wit hebt voordat je geld overmaakt!