Kul att fÃ¥ prova pÃ¥ produkter, bÃ¥de sÃ¥nt man aldrig annars skulle ha anvÀnt sig av, eller sÃ¥nt som man ÀndÃ¥ varit ute efter att köpa. Dock haft en del strul med att försÀndelser inte kommit fram ell... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ToppentjÀnst som gör att du som konsument fÃ¥r möjlighet att testa nya produkter gratis mot att du betygsÀtter o skriver omdömde om dem pÃ¥ en eller flera hemsidor. Du fÃ¥r skÀrmdumpa din recension vilke... ãã£ãšèŠã
Jag har varit medlem sen 2012. FÃ¥tt delta i mÃ¥nga kampanjer och vunnit en del vinster genom att jag delat med mig av det jag fÃ¥tt testa pÃ¥ texInstagram. NÃ¥gra gÃ¥nger har paketet kommit bort eller kamp... ãã£ãšèŠã
Ett vÀldigt roligt sÀtt att fÃ¥ pröva nya produkter. Har varit medlem i mÃ¥nga Ã¥r och har testat allt ifrÃ¥n smoothie blenders till hundgodis och nyheter i matvÀg - helt gratis! Att recensera gÃ¥r snabbt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.buzzador.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det har varit roligt att fÃ¥ kunna provaâŠ
Det har varit roligt att få kunna prova på produkter och sen dela med sig av sina erfarenheter runt produkten. Men det Àr vÀldigt ofta man blir utelÀmnad och får inte en chans att prova lite större produkter ex bakmaskiner eller liknande. Man får ofta typ saft eller nån liten burk med ansiktskrÀm. Det Àr också kul men ibland vill man ju få chansen att få prova något större. Detta kÀnns som att det bara Àr dom med miljoner följare får chans till typ influensers som redan har hela hemmet fullt med grejer de inte anvÀnder enligt deras instagram. Nu var det mycket lÀngesen jag ens fick ett mail om att det var ngt nytt att ansöka om. Tror det Àr minst 1 år sen sist.
Ett vÀldigt roligt sÀtt att fÃ¥ prövaâŠ
Ett vÀldigt roligt sÀtt att få pröva nya produkter. Har varit medlem i många år och har testat allt ifrån smoothie blenders till hundgodis och nyheter i matvÀg - helt gratis! Att recensera går snabbt och enkelt och gör det vÀrt att blir medlem!
Uppskattat att få prova på produ
Kul att få prova på produkter, både sånt man aldrig annars skulle ha anvÀnt sig av, eller sånt som man Àndå varit ute efter att köpa.
Dock haft en del strul med att försÀndelser inte kommit fram eller ofta inte kunnat hitta produkten i butik.
Lite trist såklart att inte bli utvald så ofta, och nÀr vÀl får testa något så Àr det lite samma som tidigare.
ToppentjÀnst med krav
ToppentjÀnst som gör att du som konsument får möjlighet att testa nya produkter gratis mot att du betygsÀtter o skriver omdömde om dem på en eller flera hemsidor. Du får skÀrmdumpa din recension vilket Àr ett rimligt krav men kÀnns Àndå lite ovant o kravfyllt. Detta sista Àr det som drar ner betyget från folk pott. Hittat massa nya favoriter som blivit givna hemmet!
Trevligt sÀtt att kunna lÀsaâŠ
Trevligt sÀtt att kunna lÀsa recensioner och att ta del av information.
Supernöjd med sÃ¥ bra grejer man fÃ¥r taâŠ
Supernöjd med så bra grejer man får ta del av.
Tack, Så roligt och så intressant
Så roligt och så intressant att få lov att @buzza åt @Buzzador //Tack för att jag får vara medlem hos Er //Tack @11mutter
Det Àr spÀnnande att testa sacker
Ett kul och enkelt sÀtt att testa nyaâŠ
Ett kul och enkelt sÀtt att testa nya produkter
Roligt att få testa nya produkter.
Roligt att få testa nya produkter.
Varit medlem i mÃ¥nga Ã¥r och lika kulâŠ
Varit medlem i många år och lika kul varje gång man får testa nytt!
Jag har varit medlem sen 2012
Jag har varit medlem sen 2012. Fått delta i många kampanjer och vunnit en del vinster genom att jag delat med mig av det jag fått testa på texInstagram. Några gånger har paketet kommit bort eller kampanjer man ska hÀmta ut i butik inte funnits vilket så klart Àr tråkigt men inget jag tycker Àr Buzzadors fel.
Roligt att fÃ¥ vara testpilot pÃ¥ olikaâŠ
Roligt att fÃ¥ vara testpilot pÃ¥ olika produkter ð
Long gone are the best days with Buzzador
Så tråkigt :-(
Jag var medlem i ca 10+ år och nu försökte jag logga in men mitt konto Àr borta.
Dessutom de senaste året eller de senaste 2 åren så har Buzzador inte vart detsamma.
Buzzador var något helt annat förr Àn den Àr idag. Idag måste man oftast köpa grejer för att skriva omdömen.
Jag minns att förr så fick man hem en massa produkter för att testa och skriva vad man tycker och tÀnkte om olika produkter.
Nu får man knappt något lÀngre eller får komma med i kampanjer. Det kommer knappt nya kampanjer eller det tar 100 år innan det kommer nya kampanjer att recensera.
Buzzador var förr ett utav det bÀsta recension/kampanj sidorna någonsin! Nu Àr den ''whatever''.
Gamla goda tider vi alla hade med Buzzador :-(
Om du lÀser detta, dont waste your time med Buzzzador, försök att hitta en annan sida att bli medlem hos.
Har vÊret valgt en del gange til atâŠ
Har vÊret valgt en del gange til at teste lige fra shampoo, kattemad, fotobog og farveblyanter. I perioder bliver man ikke valgt til noget og andre gange bliver man udvalgt flere gange i lÞbet af kort tid. Har kun godt at sige om buzzador.
Synd
Efter 15 år togs mitt konto bort, då jag inte kommer med i några kampanjer lÀngre. Synd för jag gillade att recensera produkter.
FÃ¥r kampanjer skickade till mail menâŠ
FÃ¥r kampanjer skickade till mail men sidan fungerar inte
BestÀllde hemleverans men fick mail om en pinkod och hÀmta 1,4 mil bort.
BestÀllde en vara som skulle levereras hem. Fick mail att jag skulle hÀmta inne i staden. NÀstan 3 mil Tur-retur. Inte vad jag bestÀllt. De har efter nu nÀstan 3v inte justerat och tagit bort bestÀllningen. De har problem med instabox, tydligen nått företag som levererar till ett stÀlle och dÀr får man sedan en pinkod för att hÀmta sin vara.
Kommer aldrig nånsin bestÀlla från den sidan igen.
Aldrig.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹