レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De flytter dine varer til FÊrÞerne mod din vilje og mod afsenderens vilje. De skal flytte varen til Hirtshals og ikke til FÊrÞerne. Og de bliver ved, nytter ikke at snakke med dem eller skrive til... もっず芋る

Skulle have lidt mÞbler og private effekter sendt til mit udstationeringssted og valgte BSW pÃ¥ trods af den hÞje pris. BWS overlod mig i udlandet pÃ¥ bar bund med mangelfulde papirer og - efter meget... もっず芋る

Verdens langsomste leverings selskab. Varer kÞbt d.29/11-24 sendt med flyfragt er endnu ikke modtaget (GrÞnland) . NÃ¥r man ringer og efterlyser sine varer, fÃ¥r man fat pÃ¥ en filippinsk engelsk tale... もっず芋る

Uden tvivl den beste transportÞr i Danmark, og nok ogsÃ¥ i resten af verden. Hele deres organisation er gennemsyret af hjÊlpsomhed og gode lÞsninge, at prisen sÃ¥ matcher den rigtige side gÞr bestemt ik... もっず芋る

䌁業情報

2.2

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

20件のレビュヌ

De flytter dine varer til FÊrÞerne mod

Og de bliver ved, nytter ikke at snakke med dem eller skrive til dem, at du ikke vil have noget at gÞre med dem.
Havde problemer med dem i 10 måneder i 2024-2025 og så nu igen.
01-03-2026 og igen 05-04-2026.

2026幎4月5日

Elendig service

Elendig service. De skulle bruge tonsvis af papir og dokumentation på mit gods. Det er blevet afsendt for flere måneder siden... Men er endnu ikke dukket op op jeg hÞre intet fra dem..

2025幎8月28日

Verdens langsomste leverings selskab

Verdens langsomste leverings selskab.
Varer kÞbt d.29/11-24 sendt med flyfragt er endnu ikke modtaget (GrÞnland) . NÃ¥r man ringer og efterlyser sine varer, fÃ¥r man fat pÃ¥ en filippinsk engelsk talende individ. I mit eget land, er jeg tvunget til at snakke engelsk med nogen som ikke forstÃ¥r mig🀬
Jeg er stresset og vred over at nogen ikke får julegaver fra os til tiden. De ansatte i Blue Water Shipping arbejder langsommere end en snegl. De slÊber deres ben og fÞdder når de får en opgave.

2024幎11月29日
自発的なレビュヌ

BWS er ikke gode til at rette op på deres fejl

Havde bestilt Blue Water Shipping til at afhente varer i Kina hjem til vores lager i DK, men jeg er lidt i chok over hvor dårligt det er gået.
BekrÊftelsen på forsendelsen fra Blue Water Shipping var, at vi vil modtage vores varer den 16/7 (2024), men et par dage senere bliver vi oplyst af leveringen bliver den 12/7, hvilket er positivt.
Da vi nÃ¥r den 12/7 oplyses det fra BWS, at vores varer ikke kom med planlagte rutefly, sÃ¥ vi vil modtage vores varer den 17/7, men dagen fÞr, den 16/7, kontakter BWS og og oplyser, at alle vores varer desvÊrre ikke kom med oprindelige planlagte fly, sÃ¥ det mÃ¥ blive nÊste afgang fra Kina😠

Hvis alt går godt (!), så kan vi nok have vores varer den 21/7, hvilket er i vores sommerferie, så en medarbejder må tage på arbejde, for at få vores varer ind på lageret og sendt videre til kunden, som står og venter på dem.
Vi benytter BWS ret ofte, men dette giver stof til eftertanke for mit vedkommende!
Jeg mister muligvis min kunde på denne fadÊse, så derfor er jeg meget vred og utilfreds med den behandling som jeg oplever i denne sag.
Giver BWS en rabat pÃ¥ denne brÞler?? GÊt selv🙄

2024幎7月17日
自発的なレビュヌ

They are to be avoided in Spain

They are to be avoided in Spain. They don't explain the process or assist in minimizing costs. They keep luggage with personal belongings as 'hostage'. They failed to provide transport from main city to small city. Advised no idea how long it would take but warehouse fee is 30E a day. So I found a delivery company and they phoned BWS. Then BWS became difficult. I was not put off. Would not allow other company to get items until bill paid which took a day to email. Can't pay by credit card only by Spanish bank (can take 3 days)! We had just arrived so I used online bank with preset Euros. They charge 30 a day for storage of 2cu m of items which are in storage due to their incompetence.

Paid tax on personal possessions which is a first in customs in my experience, and they say on their web site no charge usually but they might.

Can't negotiate with BWS but have to accept their excessive charges. 850 Euro for A bit of paperwork in effect. Paid Friday but they leave early, no time to process, have to wait till Mon and pay more storage so they can release the items. Then we got another bill for storage, this time it was 300 but we queried it 'oh sorry should be 100'.

Useless people who always say “they don’t know” when asked for details or say 'that’s someone else’s job'. High time this industry was transparent and open to competitive tender, with process steps and costs in writing. Negligent and unprofessional.

Then my new delivery company turned up but customs won't release luggage unless we take the whole wood crate! So more cost to deliver, then we have to get rid of it (2m cubed).

The carrier didn't advise this when sending to Spain: clearly not their problem once paid. Another part of this crappy process.

Advice: take luggage on plane with you and pay the excess.

2023幎2月17日
自発的なレビュヌ

Det er da et frygteligt firma de kan

Det er da et frygteligt firma de kan ikke finde ud af at tage fakturaen som sidder fast på pakken og fortolde den og få den afsendt til GrÞnland i en fart der går flere uger med meget forsinkede leverancer siden I har fået disse ordre fra FEDX til GrÞnland . Håber disse ordre bliver taget fra jer igen I er ikke opgaven voksen. Ordre afsenders fra foreverliving i sverige men kommer ikke frem til alle de GrÞnlanske forhandlere skam jer

2022幎5月30日

AmatÞr firma

AmatÞr firma, når et fragtfirma ikke engang kan finde ud af at vende en pakke som angivet på kassen, hvor er vi så henne?? Og bagefter påstå at skade er pga. forkert emballage. kan ikke anbefale dem, når de ikke engang kan finde ud af sådan en basal ting, som at tag hÞjde for hvad der er op og ned på en pakke.

2020幎12月22日

Manglende professionalisme og service

Jeg havde en pakke som skulle afsted til GrÞnland hurtigst muligt, dette var ifÞlge min kontaktperson ikke et problem, de skulle senest have pakken dagen fÞr transportafgangen, og så skulle forsendelsen betales på forhånd. Jeg afleverer pakken 2 dage fÞr afgang og bad om en regning, det ville de sÞrge for hurtigst muligt. Dagen inden pakken skulle med flyet havde jeg stadig intet hÞrt, jeg rykker flere gange både pr telefon og e-mail, og bad om at få lov til at betale for forsendelsen så jeg er sikker på den kommer med fÞrste fly. Det eneste svar jeg får er: "Den er lagt i vores bookinger, så vi kan oprette den" intet andet, der bliver ikke svaret på opfÞlgende spÞrgsmål og der bliver ikke ringet tilbage. På dagen hvor forsendelsen skulle fragtes får jeg en mail hvori der står: "Denne er ikke nået at blive booket op, forsÞger at få den med maskinen nÊste gang". Jeg afhentede pakken, da jeg ikke har lyst til at stÞtte et så uprofessionelt firma som ikke tager sine kunder seriÞst.

2020幎7月3日
自発的なレビュヌ

Hold da op nogen dygtige chauffÞrer i

Hold da op nogen dygtige chauffÞrer i har jeg blev igår overhalet af en fra BWS der kÞrte 89.5 km/t (Jeg kÞrer ca. 89 km/t) efter han havde lavet en kÞ på et par 100 meter lykkes det ham endelig at komme forbi mig (Ja nÊsten da, da han var halvvejs forbi begynder han at blinke ind hvilket tvinger mig ud i nÞdsporet) Ja ikke nok med det da han så langt om lÊnge er kommet forbi mig vÊlger han at sÊnke farten til ca. 83 km/t hvad fxxxxx skal man så overhovedet lave en elefant overhaling for håber jeres chauffÞr fik stiv xxx af hans dårlig opfÞrsel i trafikken(nummer pladen på traileren var BZ xx xx kl. 19.40 ved Randers )

2019幎7月30日
自発的なレビュヌ

Har for fÞrste gang stiftet bekendtskab

Har for fÞrste gang stiftet bekendtskab med BWS. Det har vÊret en stor fornÞjelse, og jeg er blevet hjulpet hele vejen igennem pÃ¥ en venlig og yderst kompetent mÃ¥de. Tak for hjÊlpen med at fÃ¥ en kuffert til Nuuk. Jeg kan kun anbefale jer pÃ¥ det varmeste. Og sÃ¥ blev kufferten hentet pÃ¥ privat adressen😃😃

2017幎9月19日

Professionelle mennesker.

Jeg har arbejdet med BWS Odense i vel 25 år. Jeg har ikke oplevet noget svigt eller anden form for dårlig behandling. Efter min mening er de venlige, imÞdekommende, hjÊlpsomme og professionelle. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

2017幎4月11日

Topmål af arrogance

Skulle have lidt mÞbler og private effekter sendt til mit udstationeringssted og valgte BSW på trods af den hÞje pris. BWS overlod mig i udlandet på bar bund med mangelfulde papirer og - efter meget mÞje og besvÊr med landets toldmyndigheder - med en bunke mishandlet gods, som jeg efterfÞlgende blev "tÞrret" med af den såkaldte forsikring.

Jeg benytter aldrig BWS igen og vil aldrig anbefale dem til nogen.

2015幎10月25日
自発的なレビュヌ

Blue Water Shipping / Nörrona fÊrgen.

Jeg ringede smyrilline for at få pris i en euro pellette 2m hÞj. Angivet pris var 1500 kr for fragt fra Greve, hele vejen til Island. Da jeg modtog regning lyd den på 372EUR eller 2762dkk med alle pålagte extra gebyrer. Dvs, regningen overskred pris jeg fik hos et andet fragt firma. Jeg synes det her er ren snÞd, og dem som er klog nok til at lÊse fÞr de investerer penge i sådan et rÞveri skal få det her at vide. En Þl i kantinen på fÊrgen koster 45dkk. En superdårlig kylling og pommes frittes koster 99dkk. Det her er kun en smagsprÞve af de enorme pluk der passagerer der rejser med fÊrgen udsÊttes for. Ting man kunne forstille sig gratis som et video i video-rum med dvd, skal man af med 60dkk til hver film. En god burger koster 150dkk i fÊrgen. Så tÊnk dig to gange. Det gÞr intet om du spÞrger om pris fÞrst du bliver snydt alligevel.

01 SEAFREIGHT 125,95
09 ECS FEE 6,00
10 TRUCKING DK 76,00
11 CUSTOM CLEARANCE 40,00
Total: EUR 372,09

Jeg rejste med min bil og trailer. Bilen er en Toyota Carina E sedan, og traileren er overbygget 2.8m hÞj. Samlet lÊngde på bilen og traileren i alt er <11m Dette måtte jeg betale knab 9000dkk for med meget dårligt lugtende soveplads. Bare passe på.
Jeg kan se på den anden anmeldelse at de tÞver måske ved at snyde firmaer der har nemmere med at beskytte sig.

Der findes ikke nogen prisliste over fragt hos firmaet. Så sÞg for at forhandle alt skriftligt, fordi ellers....

2015幎5月4日

No title

Uden tvivl den beste transportÞr i Danmark, og nok også i resten af verden. Hele deres organisation er gennemsyret af hjÊlpsomhed og gode lÞsninge, at prisen så matcher den rigtige side gÞr bestemt ikke noget. 100% andbefaelses vÊrdigt, de eneste jeg bruger i mit firma

2007幎10月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ