2.5

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Ik heb 2 setjes abaya en khimar gekocht…

Ik heb 2 setjes abaya en khimar gekocht byaicha helaas voor dat ik die het gewassen was het al gepluisd. Heb gemaild geen reactie nog een keer gemaild en via insta ook contact gezocht met mijn mijn klacht toen kreeg ik een antwoord van die gene die erover gaat niet aan het werk is en zodra hij weer werkt neemt hij contact nou tot heden niks gehoord helaas. Dus Ik bestel nooit meer bij Byaicha

2024年12月19日
5つ星のうち2の評価

Ik had een zwemsetje gekocht (burkini )…

Ik had een zwemsetje gekocht (burkini ) en na 1 keer dragen is de hele kleur vervaagd. Het was een mooie groene kleur toen ik hem binnen kreeg maar qua kwaliteit niet zoals ik had verwacht .
Ik heb ze vervolgens netjes een mail gestuurd en een dm en er wordt gezegd dat ze het meenemen voor de volgende collectie , ik geef via dm aan dat ik het jammer vind dat het niet eens aangegeven is op de site dat de kleur kan verkleuren door bv chloor etc. Ik geef ook aan dat ik nu zit met een verkleurde zwempak die ik maar 1 keer aan heb gehad ! Vervolgens hoor ik niks meer van hun en laten ze mij op gelezen :/ het is denk ik wel zo eerlijk om mij minstens een andere oplossing te bieden want de burkini is niet bepaald een goedkoop zwempak van de primark namelijk ik heb er 90€ aan uitgegeven en de de kwaliteit is gwn alles behalve goed

2024年8月15日
5つ星のうち1の評価

Niet de eerste keer dat ik iets…

Niet de eerste keer dat ik iets verkeerds geleverd krijg. Nu een jurk met een gat erin geleverd gekregen. Eerst aanbod voor een korting van 20% op de verkoopprijs. Daarmee niet akkoord gegaan. Tot op heden mijn geld nog niet teruggekregen. Erg jammer dat je zo met je klanten omgaat.

2024年6月3日
5つ星のうち5の評価

Super mooie khimar en rok besteld

Super mooie khimar en rok besteld, betaling liep soepel en de bestelling kwam snel aan. Ik ben echt verbaasd over de kwaliteit, de stof is goed dik en stevig maar ook verkoelend tegelijkertijd 😍 Ik heb meestal met khumoor dat ze niet mooi aansluiten op het hoofd en de randjes niet mooi afgewerkt zijn, bij deze shop is dat dus niet het geval!! Zal vaker bestellen in sha Allah

2024年2月13日
5つ星のうち4の評価

Super leuke webshop

Super leuke webshop! Al meerdere malen besteld, de service is top. Je krijgt snel je pakket en de producten zijn van goede kwaliteit. Steeds vernieuwd assortiment.

2021年2月5日
5つ星のうち5の評価

Top service

Zowel in de winkel als via de webshop goede ervaringen!
Ze hebben mij per ongeluk 1 keer een vekeerd product gestuurd. Maar dat is prima opgelost.
Ze zijn ook makkelijk te bereiken en reageren snel en vriendelijk

2020年10月21日

レビューの対象になっている企業の方へ