Det var nemt at bestille. Der var en super kundeservice - der ogsÃ¥ besvarede uden for almindelig kontortid. Varerne kom som aftalt. Kvaliteten er over forventning og nemt at samle. Min bedste anbe... ãã£ãšèŠã
Modtog i dag to plantekasser, produkterne kom til aftalt tid (efter kun 2 dage). Det var beskyttet godt under fragten (som tilmed var gratis) og det var nemt at samle. Der var ogsÃ¥ bÃ¥de ekstra skruer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Köpte tvÃ¥ odlingslÃ¥dor i serien Cuby varav en var specialmÃ¥tt. Jag bestÀllde lite i sista sekund och var i kontakt med byJEMA som lovade att göra allt de kunde för att jag skulle fÃ¥ lÃ¥dorna innan ett... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Köpte en bÃ¥lgrill, bÀnk, rotesserie, pizzaugn och vedoppvaring. Fantastiska produkter som Àr estetiska och mycket funktionella. Topp kvalité. Var en del spörsmÃ¥l jag hade kring leverans, ByJema s... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er specialister i at skabe smukt designede og funktionelle elementer til dit udendÞrsrum. Med vores omfattende sortiment af bålgrill, hÞjbede, plantekasser, udekÞkkener, stÞttemure, bålsteder og bålfade, skraldeskjul, loungesofaer, loungeborde, bedringe og grÊskanter har vi alt, hvad du behÞver for at skabe et harmonisk og indbydende udemiljÞ. Vi er stolte af, at vi selv står for al produktion på vores egen fabrik beliggende i Midtjylland. Dette giver os fuld kontrol over hele produktionsprocessen og sikrer, at hvert enkelt produkt opfylder vores hÞje standarder. Vi fokuserer på solide materialer, brugervenlighed og enkle former, der både er Êstetisk tiltalende og funktionelle. Vores team af erfarne og dygtige medarbejdere og designere arbejder passioneret på at levere produkter, der vil forvandle dit udendÞrsrum det du drÞmmer om. Vi tilbyder også skrÊddersyede specialmålslÞsninger, der passer til dine specifikke behov. Vores plantekasser og hÞjbede fås i både standard- og specialmål, og du kan vÊlge mellem forskellige finishmuligheder såsom cortenstål (rust), galvaniseret eller sortlakeret. Vi tilbyder hurtig levering og konkurrencedygtige priser, så du kan få glÊde af vores produkter uden unÞdvendig ventetid eller besvÊr. Vi er passionerede omkring at skabe produkter, der bringer komfort, stil og funktionalitet til dit udendÞrsrum.
KlÞservejen 2, 8850, Bjerringbro, ãã³ããŒã¯
- kristine@jema.as
- www.byjema.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
alles ohne Beanstandungen
Excellent customer service
I really appreciate your exellent customer service !
Dansk smedearbejde og kundeservice nÃ¥r det er bedst ð
Det var nemt at bestille.
Der var en super kundeservice - der også besvarede uden for almindelig kontortid.
Varerne kom som aftalt.
Kvaliteten er over forventning og nemt at samle.
Min bedste anbefaling til byJEMA ð
Kun godt at sige om handel med JEMA
Kun godt at sige om handel med JEMA. Alt forlÞb hurtigt og professionelt og vi er meget tilfredse med det hÞjbed vi kÞbte.

FornÞyd!
God service, rask levering til Norge, fine plantekasser og benk! Veldig fornÞyd!

byJEMA ããã®åç
Fantastisk service allround og lÊkre produkter
Modtog i dag to plantekasser, produkterne kom til aftalt tid (efter kun 2 dage). Det var beskyttet godt under fragten (som tilmed var gratis) og det var nemt at samle. Der var også både ekstra skruer og mÞtrikker, super fin service! Og i pakken var også nogle fine foldere om vedligehold, inspiration o.a.
Er sindssygt glad for mine nye bede - nu skal de bare ruste flot. Kvaliteten overraskede mig meget positivt. Kommer 100% til at bestille mere fra byJema i fremtiden!

Meget tilfreds
Meget nemt at overskue hjemmeside og vÊlge produkter. Bestillingen kom allerede efter to dage. Rigtig god service og rigtig fine produkter der var nemme at samle..ð

Virkelig god service
Virkelig god service
Bestilte et rotisseri som blev leveret med beskadiget emballage. Varen blev taget retur og ny blev sendt straks så den kunne nå at komme under juletrÊet

byJEMA ããã®åç
Godt produkt og levering inden for denâŠ
Godt produkt og levering inden for den tidsperiode som lovet.

Super hurtig levering!
Super hurtig levering!
HÞjbedet jeg bestilte passede på milimeteren. Virkelig en fornÞjelse at samle bedet, for at sÊtte det op.
Helt klart et sted jeg vil handle igen.

God kvalitet på blomsterkasser
God kvalitet på stålarbeider gir god tilpasning og enkel montasje.
Flotte kasser, som blir enda finere når korrosjonen gjÞr sin jobb.
Rask og hyggelig levering.