レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi fik i aften 5 retter, som take away. Kvaliteten var i top. Efter hjemkomst (15 min. kÞrsel hjem i bil) var boller i sandwichene og burger stadig sprÞde og det samme var pommesfritterne (imponerende... もっず芋る

Hej BesÞgte jer i gÃ¥r lÞrdag d.25.11 for fÞrste gang, en utrolig god og positiv oplevelse fra modtagelse til afsked. Rigtig god mad (julemenu) og dejligt med at personalet er OBS pÃ¥ kunderne sÃ¥ v... もっず芋る

Vi var pÃ¥ stedet fÞrste gang og det er ikke sidste gang . Dejlig varm mad, super effektiv servering og vi sad udenfor med varmekanoner under solsejl og tÊppe , nÃ¥r vi ville bruge dette. Et meget god... もっず芋る

6/5 fantastisk mad, betjening og atmosfÊre. Vi er kommet pÃ¥ caféen igennem mange Ã¥r og har aldrig kunne sÊtte en finger pÃ¥ noget. Samtidig er priserne gode. Hvis jeg bliver spurgt hvor man spiser go... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン
  2. カフェ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Café Butler er både café og restaurant i hjertet af Aabenraa. Kom ind og få en god mad oplevelse i et inspirerende og uformelt miljÞ.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

61件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Mayoen er sindsyg

Mayoen er sindsyg, vil gerne anbefale dette sted. De er super venlige, og jeg vil kraftigt anbefale mayoen, Den er så SINDSYGT god, jeg kan ikke engang leve uden den. Jeg havde det ikke så godt med mig selv, men så smagte jeg Butler's mayo, og det Êndrede mit liv. Tak Butler. I har Êndret mit liv for altid.

2025幎2月18日
自発的なレビュヌ

Fra start til slut var mit besÞg på

Fra start til slut var mit besÞg pÃ¥ Café Butler en sand fornÞjelse. AtmosfÊren er varm og indbydende — flot indrettet med en blanding af moderne detaljer og hyggeligt caféstemning. Lokalet bÃ¥de ude og inde giver plads og komfort.

Service: Personalet var super venligt, imÞdekommende og professionelt. Der var opmÊrksomhed over detaljerne, og serviceoplevelsen gjorde besÞget endnu bedre. Man fÞlte sig velkommen fra det Þjeblik, man trådte ind af dÞren.

Mad og kvalitet: Maden levede fuldt ud op til forventningerne — frisklavet, veltilberedt og med gode råvarer. Portionerne var rigelige, og smagene balancerede perfekt. Alt fra forret til dessert fungerede glimrende.

Pris: Prisen svarer helt klart til kvaliteten. Man fÃ¥r god vÊrdi for pengene — det fÞles ikke overdrevet dyrt, men man fÃ¥r noget sÊrligt ud af hvert mÃ¥ltid.

Samlet vurdering: Café Butler er et must i Aabenraa. Om det er til en hyggelig frokost, en romantisk middag eller bare en kop kaffe i ro og mag — stedet leverer hver gang. Jeg glÊder mig allerede til nÊste besÞg!

---

Hvis du vil, kan jeg lave en anmeldelse som virkelig lyder som dig — med dine ord. Vil du have det?

2025幎9月20日
自発的なレビュヌ

Vi er på ferie i det dejlige

Vi er på ferie i det dejlige sÞnderjyske og falder under en gåtur tilfÊldigt over jeres lille hyggelige sted - og hvor var det bare den bedste beslutning vi tog at besÞge jer!
Vi fik et bord med det samme!
- kanon & hurtig betjening, skÞnne smil og lÊkker atmosfÊre - og absolut skÞn mad, som vi i Þvrigt fik lynhurtigt serveret!
Vi gik fra jer med fyldte maver, tilfredse og en fÞlelse af velvÊre som gjorde at jeg bare var nÞd til at gå ind og lave en anmeldelse af jer - velfortjent 5 stjerner herfra!
Er vi på ferie hernede igen, eller besÞger vores familie, så er der stor sandsynlighed for at vi svinger indenom igen!
Tak for en dejlig oplevelse, for god og professionel service og absolut for dejlig mad!
mojn ❀

2025幎7月28日

6/5 fantastisk mad

6/5 fantastisk mad, betjening og atmosfÊre. Vi er kommet på caféen igennem mange år og har aldrig kunne sÊtte en finger på noget.
Samtidig er priserne gode.
Hvis jeg bliver spurgt hvor man spiser godt i Aabenraa nÊvner jeg altid Café Butler. Jeg fortÊller samtidig, at man evt. skal ringe og reservere, da det er et meget populÊrt sted - af gode grunde.

2024幎8月10日

Reservering!

Når man ringer efter reservering af bord, siger de at de ikke kan sige om der er eller ej. Da vi ankommer til caféen er der plads og de siger vi SKAL sidde indenfor, servicen er ringe og maden er ihvertfald ikke pengene vÊrd. Hellere find et andet sted at spise.

2024幎8月10日

Virkelig en behagelig oplevelse

Virkelig en behagelig oplevelse. LÊkker frisk mad til en god pris . Servicen er i top, smilende og sÞde personale. Et sted hvor man ikke lige kan komme ind fra gaden uden lidt ventetid pga travlhed, men det er ventetiden vÊrd. Kommer helt sikkert igen hvis vi kommer på de kanter igen.

2024幎2月24日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ