レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi er netop kommet hjem efter at have fÃ¥et en rigtig dejlig brunch hos Café Cire’. Alt var lÊkkert og veltillavet, ogsÃ¥ meget fin friskpresset juice. Vi kommet helt sikkert tilbage/ Steen

5぀星のうち1の評䟡

Virkelig elendig brunch. KÊmpe portion rÞrÊg, men kun et lille bitte stykke bacon. Den billigste skinke fra netto, friture tÞr stegte rosti, tÞr pandekage, selv druknet i sirup, var den uspiselig, lig... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Efter for anden gang at have haft en dÃ¥rlig oplevelse af caféens mad og service, besluttede vi i gÃ¥r kke at komme igen. Vi havde pÃ¥ forhÃ¥nd bestilt bord, men mÃ¥tte efter en halv time selv henvende os... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Unge medarbejdere, det render rundt som hÞns uden hoved. Pinligt. Pjatter rundt og og ignorerer kunder. IsÊr den meget hÞje blonde gut, i gÃ¥r til brunch d. 4 august. Fylder ikke op i brunch-buffeten,... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Virkelig dyrt og kedeligt

BesÞgte cafe Cire med en veninde og så frem til et godt måltid. Vi bestilte en okseburger og en kyllingeburger samt to 1664 Blanc Þl. Vores Þl kom hurtigt nok men det kolde Þl blev serveret i varme glas.? Begge vores burgere var vildt kedelige med tÞrre boller og nÊsten intet fyld i.? Lidt salatblade, lidt syltede agurk og lidt syltede rÞdlÞg! Det var det hele! Vi måtte spÞrge om ketchup for at få det til at glide ned. Dertil en lille kop pommes, som heller ikke gjorde indtryk. Vi blev heldigvis heller ikke spurgt om maden var god, af tjeneren.
Ikke et sted vi kommer igen.

2024幎2月9日

Fantastisk personale

Vi holdte dåb, og fik over etagen for os selv, med brunch.
Der var et fantastisk personale! De kom op fyldte mad og juice op lÞbende, og sÞrgede endda for at serverer vores egen medbragte kage, som også kunne stå i deres kÞleskab fra dagen fÞr.
Helt klart anbefalelsesvÊrdigt til et event.

2024幎2月3日

Ikke et besÞg vÊrd

UbehÞvlet personale(ung dame) da hun slog regning ind på et anden bord end vores. Gjort det til en diskussion
Latte var udrikkelig. Vi fik bord ude i udestuen, hvor der var så kold, at alle gÊsterne sad med jakker.
Der var nusset i cafen. Kan ikke anbefales

2024幎1月7日

vi var idag til brunch kl 11

vi var idag til brunch kl 11. 5 personer. deres fortolkning af brunch er ikke min opfattelse af brunch (og det er den rigtige) forsmurte rugbrÞdsmadder ( WHAT ) doven betjening, vi sad en time efter vi havde spist og ligeså lÊnge kiggede vi på vores tomme tallerkner som ikke blev taget, en trist omgang, vi kommer selvfÞlgelig ikke igen. R.I.P. Cire

2023幎11月26日

Uprofeessionelt personalen og dårlig

Uprofeessionelt personalen og dårlig betjening. Vi var (14 personer i selvskab), vi fik maden i omgange.
Har aldrig oplevet så ringe mad, jeg bestilte et stykke smörrebröd med fiskfilé,som svömmede i fedt på brödet, der var sparet på salat og remolade, det gik ikke at få öje på.
DÃ¥rlig mad til dyre penge.
Jeg kommer ikke der mere.

2023幎11月5日
5぀星のうち5の評䟡

Har fÞr vÊret her hvor oplevelsen ikke

Har fÞr vÊret her hvor oplevelsen ikke var optimal, men lagde sÃ¥ vejen forbi i dag med en ven. Vi fik 2 latte og sÃ¥ spurgte jeg om vi kunne bestille 2 ostemadder. Ind kom to KÆMPE ostemadder pÃ¥ ristet rugbrÞd med masser af grÞn salat og en ost der smagte af noget. ☺ Betjeningen var sÞd og opmÊrksom. SÃ¥ i dag 5 flotte stjerner herfra 🥰

2023幎10月13日
5぀星のうち1の評䟡

Uprofessionelt både i kÞkkenet og personalet

Vi var to afsted idag, hvor vi bestilte Croque Madame. Aldrig har jeg oplevet så ringe mad. Det havde INTET at gÞre med en Croque Madame at gÞre. Den havde aldrig set skyggen af en varm pande med smÞr, ostesovs eller Dijon sennep.
Istedet fik vi serveret to stykker toastbrÞd, som aldrig havde mÞdt en varm pande med smeltet smÞr, pÃ¥ det triste toastbrÞd lÃ¥ skinke og smeltet ost og prikken over i’et var et halv koldt spejleÊg. Ingen smag overhovedet, alt sammen noget som kunne vÊre kÞbt i Netto
 kedeligt kedeligt

Hvis man ikke ved hvad en Croque Madame er så skal man fjerne det fra menu kortet, det er jo ren til grin.

Personalet var uopmÊrksomme og stod alle inde i baren og snakkede.
Det er ikke vÊrd at lÊgge sine penge hos Café Cire i Valby
Jeg kommer aldrig der mere.

2023幎9月16日
5぀星のうち2の評䟡

Pris og madkvalitet hÊnger ikke sammen

Vi fandt caféen på nettet. PariserbÞf skulle bl.a koste 135 kr. Da vi kommer koster en pariserbÞf 189 kr. Personalet undskylder, at det ikke er rettet på hjemmesiden. Denne pris var åbenbart også meget gammel.
Generelt var kvaliteten maden ikke svarende til prisen. 189 kr. for en pariserbÞf. Så må man forvente en flot og lÊkker pariserbÞf. Og det var bare lidt kedeligt.

2023幎7月30日
5぀星のうち3の評䟡

Hvor blev personalet af??

Maden var ikke i sÊrklasse, men ok. Tjenerne var flinke og smilende - når de altså var til stede. Og det er lige prÊcis problemet.

Vi måtte rejse os 6-7 gange for at bestille drikkevarer i lÞbet af aftenen. Det er dårlig service, og vi (10 personer) gider ikke kommer der mere.

Og så er det jo dårligt for forretningen, når man ikke gider at sÊlge sine varer. Hvis tjenerne havde kigget forbi vores bord hver halve time, havde vi kÞbt for 1000-1500 mere.
Vi gav derfor heller ingen drikkepenge.

2023幎5月11日

DesvÊrre kan man ikke give 0 ⭐

DesvÊrre kan man ikke give 0 ⭐
Har haft den vÊrste oplevelse nogensinde på en café.
Vi er en stÞrre gruppe på ca 20 mennesker, der har besÞgt Ciré gennem flere år.
Men den her gang var en virkelig trist oplevelse.
Efter at have forladt stedet ved lukketid, står vi 4 mennesker og tager afsked i kanten af fortovet. Ud af ingenting kommer Frederik ud fra Ciré og beder os bestemt om at forlade området, da det er privat område og caféen er lukket.
Vi er alle over 50, generer ikke nogen og står ikke i vejen for passage til eller fra indgangen.
Det kommer til diskussion om man må stå det ene eller andet sted, hvilket er temmelig komisk.
Det tragiske er, at Frederik ikke - mig bekendt - er ansat i Ciré, hvorfor det opfattes som en unÞdig provokation af gÊsterne, der alligevel er på vej hjem. Jeg håber meget, at ejeren vil tage hånd om Frederik, da det ellers er sidste gang, at vi har besÞgt Ciré.

2023幎3月3日

VÊrste cafeoplevelse

VÊrste cafeoplevelse! Vi havde allerede en dårlig fornemmelse da toiletterne var beskidte og slidte og ulÊkre, men det var koldt udenfor og maden var dyr så vi tÊnkte at det var i det mindste god mad! MEN det var det bestemt ikke! Risottoen var grå, slimet og med prÊfabrikeret kylling og Chili con carnen var tynd som en suppe og serveret uÊstetisk med fem henkastet chips! Vi var chokeret! Og Êrger os over at vi ikke fulgte vores fÞrste indskydelse og var gået et andet sted hen! En uacceptabel oplevelse!

2023幎2月7日

En virkelig dårlig madoplevelse

Vi kunne desvÊrre ikke få bord på Wokshop, som ligger på Valby Langgade. Og valgte derfor at krydse gaden og gå ind på den rummelige café overfor. Det skulle vi aldrig have gjort

Vi bestilte 6 forskellige retter fra kortet og kun 1 var glad. Den var en salat. Og det er som bekendt svÊrt at få en salat til at fremstå dårligt. Det siger noget om niveauet. De andre retter var uden smag, kedeligt anrettet og kylling i 2 af retterne smagte decideret dårligt. Det smagte som var det optÞet kyllingepålÊg, der var var opvarmet til middelvarme og smidt i retten.Ikke nogen fornÞjelse.Dessert var af samme skuffe. Kedelig og tÞr.
Betjening var ok gennem aftenen. Men da vi betalte fremstod kvindelig tjener både flabet og irriteret. Det Þdelagde fuldstÊndig vores indtryk af aftenen. En ting er helt sikkert. Vi kommer aldrig igen!

Det må kunne gÞres bedre! Prisniveau er hÞjt for kedelig cafemad. Vi savner gode smagsoplevelser, kreativitet og ambitioner
Slet ikke et niveau der kan bruges til noget. Vi bor i byen og bruger ofte byens mange spisesteder. Men sjÊldent er vi blevet så skuffede. Vi kan kun komme med en anbefaling om at bruge bedre råvarer, I skal kassere jeres mad hvis det fremstår tÞrt og dårligt tilberedt og tÊnk på at give jeres kunder en god madoplevelse. Jeres priser og kvalitet hÊnger slet ikke sammen. Jeg vil ikke anbefale jeres mad til nogen. Ikke engang hvis jeg fik det gratis. Det må I simpelthen kunne gÞre bedre.

2023幎1月18日
5぀星のうち1の評䟡

Er i der Valby?? I kan gÞre det bedre!

Jeg havde en super dårlig oplevelse.
Kyllingen i min pasta smagte som optÞet kyllingepålÊg, fra Aldi som var gået over dato. Nachos samt quesidillas var tÞrre og MEGET lille portion. min pink lemonade smagte udelukkende af danskvand, men kostede det dobbelte. Yder mere var kvinden der betjente os yderst flabet.
I skal ikke regne med at se mig igen!

2023幎1月18日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ