Meget langsom betjening. Når man skal bestille mere at drikke måtte du selv gå op i baren og hente. Markeringer blev ignoreret.
DÃ¥rlig akustik med hÞj musik. Selv tjeneren sagde âhvadâ?â Flere gange ved bestilling. NÃ¥r vi spurgte om der kunne skrues ned for musikken var svaret âdet skal jeg spÞrge omâ. SpÞrge hvem? Hun ind... ãã£ãšèŠã
Vi har holdt vores datters konfirmation i Den blÃ¥ hund selvskab lokaler. Det var fantastisk. Maden var fantastisk og af god kvalitet. Lokalerne var perfekte til vores selskab, hvis man havde brug... ãã£ãšèŠã
Min kedelige rÞdbedeburger med blÞde pommes frites resulterede i et slemt mave onde og to sygedage. En fantastisk sur tjener, og to venlige tjenere. Vi frÞs, desvÊrre var der vrÞvl med varmen⊠jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Den Blå Hund på Godthåbsvej. Et sted man kommer hele dagen til både brunch, frokost, kaffe, aftensmad og lÊkre cocktails. Den Blå Hund har fået nyt opdateret menukort som byder på smoothie bowl, den klassiske burger, smÞrrebrÞd, thai beef salad, ribeye, tun tatar eller var det noget med et lÊkkert stykke kage? Om eftermiddagen eller til aften kan du nyde en udsÞgt cocktail fra vores nye cocktailkort.
GodthÃ¥bsvej 28, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Helt Êrligt.ð¡ð¡ð¡
Helt Êrligt.. 48kr for 40cl cola.. LandevejsrÞveri ved hÞjlys dag ð¡ð¡ð¡
Fin mad, sure tjenere
Min mad var god, men super sure tjenere, også når man snakker i telefon med dem. Hvilket gÞr hele oplevelsen enormt ubehagelig og gÞr at man IKKE har lyst til at vende tilbage.

Den BlÃ¥ Hund ããã®åç
Spis ikke her!
Spis ikke her!
Jeg var sammen med en veninde ude på denne cafe og spiste en smÞrrebrÞdsmad med Êg og rejer og fik en friskpresset appelsinjuice til d. 30/12-19 kl 16.
Kl 22 begyndte jeg at kaste op og lå med opkastning og diarré det nÊste dÞgn.
Jeg er temmelig sikker på at det stammer herfra idet:
- jeg har ikke vÊret sammen med nogle mennesker med Roskilde-syge op til og min familie har ingen symptomer, så det er ikke en almindelig smitsom mave-virus, og stammer derfor fra noget jeg har indtaget
- jeg blev syg prÊcis 6 timer efter jeg havde spist der, hvilket stemmer med den tid der går fra man indtager noget dårligt til opkastningerne starter
- jeg har vÊret sammen med veninden hele dagen, og vi har spist det samme til morgenmad, men spiste hver sin ret på caféen, og hun blev ikke syg
Derudover var det en meget lille og kedelig smÞrrebrÞdsmad til hele 75 kr, og appelsinjuicen var fyldt med det utyggelige hvide snask fra appelsinen (ikke frugtkÞd)
Kommer aldrig mere her!
DÃ¥rlig service og salat
For et par uger siden bestilte vi bord på nettet og da vi kom var der intet bord reserveret og vi måtte sidde udenfor (det bÞr ikke vÊre en mulighed, at reservere bord hvis ikke det kan imÞdekommes).
Ekstremt dårlig betjening i dag og det var vi vidst ikke det eneste bord der mente. Meget unge og ikke service-mindende medarbejdere.
Jeg har aldrig fået så kedelig en gedeost salat, bestående af salat, tomat, dressing og gedeost på brÞd. Helt Êrligt, det bÞr kunne gÞres bedre på en café og med en salat til de penge. De tidligere ejere lavede den bedste salat og det har altid vÊret min yndlingscafé - desvÊrre at jeg nu ikke gider det lÊngere.
Very bad
Very bad, service was bad and food was bad. The burgermeat was dry and not freshly made. They brought wrong drinks, and we waited 30 min on the waiter. She Said, ill be right back with your coffee, and then she left the place. We bought coffee and Desert elsewhere. A shame, was good before some years ago. Now its horrible
Frederiksberg dosenât deserve a place like This
God mad
Rigtig dejlig lokation, isÊr om sommeren hvor man kan sidde på Axel MÞllers Plads. Jeg har aldrig vÊret skuffet når det kommer til maden, men servicen lader engang imellem lidt tilbage at Þnske - men der kan også vÊre mange mennesker til få tjenere!
lÊkker oplevelse
min kÊreste og jeg besÞgte den blå hund til brunch og vi blev ikke skuffede, servicen var i top dog lidt langsom da der var mange gÊster men det er forståligt. maden var rigtig lÊkker og til en fair pris ikke sidste gang vi kommer igen :)
Service på ekstremt lavt niveau ! Og dårlig mad
Egentlig fortjener de ikke engang en stjerne!
Efter have ventet i en time på brunch, og stadig ikke fået den, bad min kÊreste om 2 glas postevand, da de kom med den, understregede vi at det var postevand vi bad om, de trak ikke en mine.
Deres brunch var helt forfÊrdelig og ikke vÊrd at spise, og til voldsom overpris, iforhold til kvalitet.
Da vi så får regningen står der to glas isvand, hvilket vi understreger vi ikke skulle have, men postevand. Efter besvÊr og tale med tre ansatte fjerner lederen til sidst det fra vores regning, men ikke uden at give os en lektion i at det kun var denne ene gang, og at hun jo også skal tjene penge.
Hold jer vÊk, meget dårlig service og mad!
Ikke noget Þl udvalg men en overtjener har de!
Jeg har kommet på den blå hund de sidste 12 år eller mere.
Men efter ny ejer har min ven og jeg desvÊrre konstateret at de nu har KÞbenhavns dårligste Þl udvalg. Magen til mangel af Þl er da helt til hundene.....
Så desvÊrre efter så mange år på stamcafeen med mad og Þl hver gang må vi desvÊrre skifte café.
Og med det nye koncept at en skal vi kalde det en slags overtjener at hun skal rende rundt der og glo lure mv. passer slet ikke ind i det café miljÞ. Vildt belastende at vÊre gÊst der.
Tak til de gamle ejere.

Den BlÃ¥ Hund ããã®åç
Well, what can I say... I agree with the other reviewers
It is funny how the staff in some restaurants are thinking... I had a beer and wanted some snack - guess what; the new menu dont have it.. ok, fine - I can live with that. So I thought..hmm maybe order a childrens plate of Fish N'Chips, that cant be more than snack - Expensive snack; 80 DKR.. my goodness...
But the staff refused to take my order because I did not bring any children with me, instead they insisted on selling me a full main course ... at mid day ..and I only wanted a snack to go with my beer ?
I cant see the logic, if I dont want a full dinner course at mid day, then what is wrong with the smaller childrens plate option from the menu ? Do they really care who eats the food they make as long as you pay for it ?
Sorry to say, the service level at this restaurant is close to non existent - I side with the other reviewers on this site. There are many other options just outside the door.
Spis aldrig mad her var der d
Spis aldrig mad her var der d. 18/10-18 og fik en slem maveforgiftning efter at have spist deres barbecue burger kastede op i 8 timer og var til lÊgevagten. Har ikke haft det så skidt i mange mange år, maden er hundeÊde..og mig og min kÊreste betalte 501kr.
Brug ikke smartbox på Cafe Den Blå Hund
Vi har lige fået en lÊkker brunch på Cafe Den Blå Hund. Er dog noget skuffet, idet jeg havde ringet dertil i forvejen. Sagen er nemlig den, at jeg havde 3 smartboxes med luxuxbrunches for 2. Altså for 6 personer i alt. En smartbox koster 299 kr., så for en sikkerheds skyld tjekkede jeg lige priserne på brunch på Cafe Den Blå Hund. Prisen var der 139 - altså 278 for 2. Jeg ringede så til Cafe Den Blå Hund for at hÞre, om ikke det bedre kunne betale sig for mig bare at kÞbe de 6 luxuxbrunches direkte uden smartboxes, da det vill spare mig for 21 kr. pr. box. Nej, sagde de hos Cafe Den Blå Hund, for der var forskel på deres alm. brunches og deres luxuxbrunches. Ok, tÊnkte jeg, så fik vi da en lidt bedre brunch for en smartbox. Da vi ankom, var vi imidlertid 7 personer i stedet for 6, så jeg skulle bestille en luxuxbrunch mere. Jeg kunne imidlertid se, at den blev slået ind til 139 kr., så jeg sagde, at jeg skulle betale for en luxusbrunch i stedet for en alm. brunch, hvorpå jeg fik at vide, at der ikke var nogen forskel og servitricen beklagede, at jeg var blevet fejlinformeret. Vi kom dog også til at betale ekstra for kafferefiel. Så er mit spÞrgsmål: Hvem får egentlig de 3x21 kr (63 kr.), som jeg i princippet har betalt for meget? Går de til smartbox eller til Cafe Den Blå Hund. Det er ikke så meget pengene - det kommer jeg nok over. Synes bare det er rigtig dårlig vejledning, så min anbefaling er ikke at bruge en smartbox hos Cafe Den Blå Hund.
Hvis man Þnsker at ta' pÃ¥ cafe for atâŠ
Hvis man Þnsker at ta' pÃ¥ cafe for at mÞde sure tjenere, der ikke har en dyt forstand pÃ¥ service, sÃ¥ er Cafe Den blÃ¥ hund lige stedet. Ãv for elendig service har jeg sjÊldent set og oplevet. Det er virkelig tÃ¥krummende pinligt at overvÊre.
Maden smagte faktisk ok, men desvÊrre blev alle 3 bestillinger glemt ude i kÞkkenet, så det blev 3 kolde retter i stedet for 3 varme, Þv!
Det blir desvÊrre sidste gang vi kommer på Cafe Den blå hund.
Hundens burger er nu for alvor blevet hundeÊde...
Spiste en hundens burger..... Dvs. en tredjedel af den... Uspiselig kÞdkvalitet. Intet mindre. Jeg har spist der utallige gange igennem mange Ã¥r. Kvaliteten er det sidste Ã¥r faldet til et uacceptabelt ringe niveau. Ãv, for stedet er ellers dejligt. Betjeningen kunne ogsÃ¥ vÊre bedre. Ãv Þv Þv. Nu kommer jeg ikke der mere.... Nok er nok!!!!
DÃ¥rlig mad og nusset og alt for dyrt iâŠ
Dårlig mad og nusset og alt for dyrt i forhold til hvad du får - de trÊnger gevaldigt til en fornyelse på alle områder også lidt ny maling :(
den blÃ¥ hund er stedet man har lyst til âŠ
den blå hund er stedet man har lyst til at vende tilbage til igen og igen.
Tak for dejlig mad til en fornuftig pris og ikke mindst den gode service.
Meget skuffende salat
For nogle år siden var samme veninde og jeg på Cafe Den Blå Hund og fik en sensationel god salat og det ville vi gerne gentage MEN.......
Tun salaten indeholdt ikke det der stod i menu kortet og bestod nÊsten udelukkende af salat fra en pose og en halv gammel rÞrt tun. Kun pga sult spiste jeg dog halvdelen af indholdet på tallerkenen.
Surt at tage til Frederiksberg og blive skuffet med en middelmådig tunsalat!
Der kommer til at gå MEGET lÊnge fÞr jeg tager dertil for at spise.
Venlig hilsen
Lisbeth
UhÞflig betjening
Det koster ikke noget at smile!
Jeg er frygtelig ked af at man ofte bliver mÞdt med en kold og uhÞflig betjening i Danmark, når man i de fleste tilfÊlde bliver mÞdt med et smil i udlandet. Det er bare pinligt at det skal vÊre sådan herhjemme.
Vi magter i allerhÞjeste grad at vÊre sÞde ved hinanden herhjemme, som verdens lykkeligeste nation, så hvorfor skal man fÞle at man er til besvÊr som kunde når man går på cafeer som den blå hund.
Jeg forstår ikke at en forretning kan lÞbe rundt på denne måde. Det mindste man kan håbe, når man betaler knap 140kr for en burger der tager 30 minutter at lave, er at fÞle sig velkommen.