Flinkt personale men hold nu op hvor har de fÃ¥et ringe mad siden vi var der sidst, jeg fik en pastaret med champignon. Pastaen var ekstremt kogt og man behÞvede slet ikke at have tÊnder for at tygge m... ãã£ãšèŠã
SÞd og professionel service, og den bedste kyllingesandwich ever. Tilpas meget af det hele, sÃ¥ alle smagslÞg blev forkÊlet og ikke - som sÃ¥ mange andre steder - druknes i karrydressing. Det hele - ma... ãã£ãšèŠã
Super dejligt stedð LÊkker mad til en god pris, en skÞn atmosfÊre i caféen suppleres perfekt med den smukke butik i samme hus, og samtidigt er det dejligt med diverse spil og tegnegrej til fri a... ãã£ãšèŠã
SÞd og venlig betjening og god mad. Gode priser. Er kommet der i flere Ã¥r og det bliver jeg ved med. Mangler dog alternativer til veganere, ikke blot vegetarer. Lav plantemayo, planteaioli, plante-"cr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Uspiselig brunch buffet
Uspiselig brunch buffet! Vi har konfronteret Cafe Rohde, både personalet i restauranten, da vi havde den dårlige oplevelse og efterfÞlgende caféens ejere, som ikke svarer på henvendelsen. Vi ville så gerne stÞtte lokalt post corona, men efter sådan en service, råder vi desvÊrre folk til at finde andre alternativer til en god brunch :-)
SÞd og venlig betjening og god mad
SÞd og venlig betjening og god mad. Gode priser. Er kommet der i flere år og det bliver jeg ved med. Mangler dog alternativer til veganere, ikke blot vegetarer. Lav plantemayo, planteaioli, plante-"cremefraiche"-dressing og kÞb vegansk ost til jeres kommende veganske retter. Så tror jeg på, at det bliver rigtig godt. :)
God mad og god service.
Kan desvÊrre ikke give minus stjerner
Kan desvÊrre ikke give minus stjerner. Havde bestilt brunch/bord (2 mdr. forinden) til 15 prs. til Guldbryllup. Da vi ankommer, kunne vi ikke få plads sammen, da det ikke var noget de "gjorde". Vi måtte ikke rykke bordene sammen, og vi skulle sidde spredt i hele cafeen. Vi klagede selvfÞlgelig, og Êgteparret var grÊdefÊrdige. Vi fik besked på, af en yderst ubehÞvlet ejer, at "sådan nogle som os" der brokkede sig, ville de slet ikke betjene, og vi kunne godt forsvinde. Heldigvis fik vi fat på Kunstcafeen i Blokhus, på 15 min. var vi på plads. Det kunne de lÊre noget af på Cafe Roderiet i à bybro. Brian Madsen.
Til dato den bedste café jeg endnu har âŠ
Til dato den bedste café jeg endnu har spist på maden er helt i top og man kan smage det er friske råvarer. Personalet er altid smilende og hjÊlpsomme. Virkeligt et dejligt sted der rammer alle aldersgrupper.