Allt fungerar enkelt och smidigt. Man börjar med att komplettera sin bestÀllning i affÀren dÀr man betalar för bÃ¥de de varorna och det förbestÀllda. Sedan Àr det bara att gÃ¥ in vid utlastningen o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mannen som servade oss pÃ¥ KrusÃ¥ klick # collekt var suverÀn. Det var första gÃ¥ngen vi anvÀnde tjÀnsten neb han hjÀpte oss igenom alla moment ned en Àngels tÃ¥lamod. Ni ska vara stolta över er personal!... ãã£ãšèŠã
bestÀllde varor online. gick direkt i butik och betalade. nÀr jag kom till varuutlÀmning hade personalen redan mina varor fÀrdiga utanför. fick varorna utlevererade till vÃ¥ran buss. toppen pÃ¥ ser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SÀger bara whoo vilken fin butik ni fÃ¥tt till hoppas kunna njuta bÀttre av den nÀsta gÃ¥ng. TyvÀrr funka inte betal o click collect sÃ¥ bra denna gÃ¥ng men ordnar sig nog till nÀsta gÃ¥ng. Ser fram emot n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
I Calle Butikkerne kan man kÞbe en vÊsentlig del af de mest almindelige dagligvarer: Ãl, vin, spiritus, konfekture, personlig pleje, sÊbeprodukter, el-artikler, videobÃ¥nd, CDâer, flaskegas og en lang rÊkke andre husholdnings- og dagligvare-produkter meget billigere end i Danmark.š I Calles butiker hittar man det vÀsentligaste av allmÀnna dagligvaror: Ãl, vin, sprit, konfektyr, hygienartiklar,
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
enkelt att bestÀlla
enkelt att bestÀlla, lastningen prfekt, klar nÀr vi kom och framstÀlld på ett bra stÀlle.
rekomenderas
FörbestÀllde och allt stÀmde till 100âŠ
FörbestÀllde och allt stÀmde till 100 procent!
Allt fungerar enkelt och smidigt
Allt fungerar enkelt och smidigt.
Man börjar med att komplettera sin bestÀllning i affÀren dÀr man betalar för både de varorna och det förbestÀllda.
Sedan Àr det bara att gå in vid utlastningen och visa kvitto så kommer allt ut på pall med truck och körs fram till det egna fordonet.
Mannen som servade oss pÃ¥ KrusÃ¥ klick #âŠ
Mannen som servade oss på Kruså klick # collekt var suverÀn. Det var första gången vi anvÀnde tjÀnsten neb han hjÀpte oss igenom alla moment ned en Àngels tålamod. Ni ska vara stolta över er personal!
Långa köer mycket bussar kom fel dag
BestÀllde Àven på Bordershop
BestÀllde Àven på Bordershop, men ni var billigare på de flesta varor.
Har altid vÊret tilfreds med at handleâŠ
Har altid vÊret tilfreds med at handle i Calle
Hurtigt og smertefri
Hurtigt og smertefri, samt et godt og sÞdt personale :)
Det fungerer bare
Det fungerer bare, lige fra bestilling til udlevering.Og det på en lÞrdag.
Det gÞr jeg igen
Dejlig nemt og hurtig
KÞbte en portvins julekalender pÃ¥âŠ
KÞbte en portvins julekalender på tilbud og troede at jeg gjorde et rÞverkÞb.
Det har jeg IKKE. Fandt ud af efter jeg kom hjem at jeg havde sparret omkring 25kr Hurra.
alt var bare helt ok
Alt gik rigtig godt som vanligt
Hurtig og nemt
Hurtig og nemt og pakket fÞr tiden. Kan klart anbefales
Hurtig levering af ordre nÃ¥r jeg henterâŠ
Hurtig levering af ordre når jeg henter min ordre
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ