Op het product is niks aan te merken; prima! De levertijd daarentegen (én de trage communicatie). Bij de bestelling stond dat de filter na ongeveer één week werd geleverd. Uiteindelijk zijn het meer d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Producten waren volgens de site op voorraad en zouden naar verwachting binnen 2 werkdagen geleverd zijn. Na een week gemaild, geen reactie. In de daaropvolgende weken nog eens 3 of 4 mails met verzoek... ãã£ãšèŠã
Eerste bestelling duurde bijna 3 weken. Communicatie over retour van 1 verkeerd besteld onderdeel verliep ook moeizaam. Kreeg geen info waar het naar teruggestuurd moest worden.... Gelukkig klacht in... ãã£ãšèŠã
Prima zaak. Overzichtelijke site. Ik heb een Marumi EXUS Circulair Polarisatiefilter 77 mm gekocht voor 109.95 euro. Ex verzendkosten ad 3.95. Bij elkaar prima prijs. Ik heb goede ervaring met dit fil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Camerafilterstore.nl is dé specialist in alle soorten filters en accessoires voor fotografie en video, zoals UV filters, grijsfilters, polarisatiefilters, macro voorzetlenzen en nog veel meer. Daarnaast zijn wij distributeur van 84.5mm filters. Camerafilterstore.nl staat voor betaalbare topkwaliteit en biedt dus ook vele leuke cadeau-ideeën voor liefhebbers van fotografie!
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Toch snel geleverd en ziet er primaâŠ
Toch snel geleverd en ziet er prima uit. Beter dan dat wat ik had.
Ik heb hier diverse filters enâŠ
Ik heb hier diverse filters en step-up-ringen besteld. Bij mijn order had ik een fout in mijn afleveradres opgegeven. Op mijn mail kreeg ik direct antwoord, met de opmerking dat dat in orde zou komen, maar dat er 2 filters niet op voorraad waren. Met het alternatief was ik niet tevreden en wilde liever een andere maat en een duurdere variant. Daarna hoorde ik niets meer. Ook niet bij extra navraag.
Vandaag kreeg ik mijn bestelling, precies volgens mijn per email veranderde wensen binnen.
Deze webwinkel werkt kennelijk anders dan de grote spelers, en dus minder snel. De communicatie zou beter kunnen, (zeg even dat een mailtje ontvangen en gelezen is) maar de service en flexibiliteit is prima in orde.
Dus:
Positief: betrouwbaar, meedenkend en flexibel
Negatief: communicatie kan beter, o.a. m.b.t. de levertijd.
Ik zou er zo weer bestellen, tenzij ik iets met spoed nodig zou hebben.
Alles prima ontvangen
Alles prima ontvangen, 1 ster eraf, omdat het wat langer duurt voordat je je spullen hebt.
Keurig op tijd netjes verpakt bezorgd
Keurig op tijd netjes verpakt bezorgd. Mooie filter heb ik een prima bescherming voor mijn lens.
Goed en snel.goed materiaal dus top
Na de bevestiging van mijn bestellingâŠ
Na de bevestiging van mijn bestelling vernam ik even niets meer, totdat ik zelf contact opnam. Toen bleek er wegens ziekte oponthoud te zijn geweest, en kreeg ik daarna mijn filters snel. Tot mijn volle tevredenheid. Verbeterpunt is alleen de communicatie met camerafilterstore.
goed spul snel geleverd voor redelijke prijs
Fijne degelijke metalen filterbescherming, snel geleverd en past!
Step up ringen gekocht
Step up ringen gekocht. Bleek weinig gangbare maat nodig te hebben. Zat erbij en voldoet perfect. De overige 3 voeg ik nu toe aan mijn collectie die nu bijna helemaal compleet is. Levering van de bestelling volgde binnen 24 uur tijd. Beter kan niet.
Blijkbaar goede verkopers
Blijkbaar goede verkopers, alles leek eerst ok. Veel uitleg, ruime keuze, artikelen vlug verstuurd. Maar daar stopt het. Ik had een verkeerd artikel ontvangen, verschillende mails over gestuurd. Absoluut geen antwoord. Blijkbaar dienstverlening onbestaande. Ik was van plan om daar nog een ruime bestelling te plaatsen, maar ik zoek nu wel een andere webshop.
Een prima adres voor je foto accessoires
Heb 3 artikelen besteld en ontving al vrij snel 1 artikel. Gevraagd naar waar de andere 2 artikelen bleven kreeg ik dezelfde dag nog bericht, dat ook die inmiddels onderweg waren. Kortom, communicatie verliep snel en normaal en alles werd keurig en vlot geleverd. Ik zou hier met een gerust hart nog weer eens bestellen.
Aanvankelijk leek het prima
Aanvankelijk leek het prima. Website straalde vertrouwen uit aangevuld met vrijwel uitsluitend positieve reviews. Nodigde ook uit voor de de bestelling zekerheidshalve tevoren advies te vragen over de aanschaf. Diverse e-mais met korte reactietijd over en weer o.a. afstemming snelheid van levering ondanks vakantietijd. Tot moment van bestelling leek het dus allemaal prima. Dit is de positieve kant van Camerafilterstore. Al het gaat om retourbeleid zou ik Camerafilterstore niet willen adviseren omdat zo is mijn indruk Camerafilterstore hier niet houdt. Nog dezelfde dag gemeld dat de bestelling niet samen ging met mijn camera en verzoek tot retourneren gedaan. Wat de kracht leek van Camerafilterstore ( snelle dienstverlening via de e-mails); veranderde vanaf moment van bestelling in de keerzijde; niet langer contact mogelijk rond retourneren; een ca 10 tal reminders, telefoontjes, verzoeken om SMS etc. en een half jaar verder ten spijt...
Kaiser NB32 ipv Nikon HB32 ontvangen
Ik heb een Nikon HB32 besteld, maar een Kaiser NB32 ontvangen. Overigens past hij wel op mijn Nikon lens.

Camerafilterstore ããã®åç
Betrouwbaar
Goede, betrouwbare informatie over aangeboden producten. Hoogwaardige kwaliteit. Snelle levering!
Prima artikelen/prijshouding
Prima artikelen/prijsverhouding
Nemen de tijd voor je als je er niet uit komt. Snelle levering.
Marumi Macrofilter
Een bedrijf met een goede website, De presentatie en toegankelijkheid is goed, De relevante informatie wordt helder en duidelijk weergegeven.
Ik heb een Marumi macrofilter gekocht. Het filter voldoet aan mijn verwachtingen. Ik heb er nu al vele foto's mee gemaakt en het resultaat is goed. Heldere en scherpe foto's met een prima detaillering.
Een puntje betreft de doorlooptijd van de bestelling. Als het langer duurt dan de verwachte twee of drie werkdagen dan graag een bericht over de verwachte afleverdatum.
Overall een prima product en een bedrijf waar ik nog wel een keer terug kom.
Goede snelle levering.
Wel laattijdig (meer dan een week) maar âŠ
Wel laattijdig (meer dan een week) maar voor de rest perfect.
Zonder problemen.
Ik kon gemakkelijk vinden wat ik wilde hebben.
De bezorging leverde geen probleem op.
De begeleiding tijdens de aankoop en verzending was netje je werd door mails goed op de hoogte gehouden.
voor mijn 170-500 lens
zeer goed fijne praktische bescherming voor mijn 170-500 lens niets teveel gezegd.
snel en keurig geleverd.
goed om zaken mee te doen
Beste Arnauwd het is allemaal goed âŠ
Beste Arnauwd het is allemaal goed gekomen maar ik moest wel even wat geduld hebben als je het filter niet op voorraad en als je dat gelijk weet kun je de klant beter even een mail sturen dat je het zo snel niet kunt leveren voordat de klant je vraagt waar de spullen blijven dat is beter voor het vertrouwen anders is dat gauw weg en zal hij later geen zaken meer met je doen.
En als het dan wel is binnengekomen bij jou dan pas dan een mail sturen dat het bij je is aangekomen als het niet even bij je binnen komt en je stuurd wel een dat het op een dag bij jou geleverd wordt een het komt niet maak je klanten blij met een dode mus want die gaan ergens op rekenen dat ze het in een paar dagen in huis hebben en dat is dan niet zo.
Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
Groeten Siete
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹