Er staan veel camperplekken op die niet bestaan of zeer slecht zijn. Die worden niet verwijderd en dus kom je bedrogen uit bij aankomst. Het uploaden van nieuwe goede plekken is erg moeilijk en voo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
App is zeer gebruik vriendelijk en een groot aanbod, het enige nadeel is dat je niet kan filteren op privé sanitair naast je staanplaats
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De beste camperavonturen beginnen met betrouwbare en toegankelijke informatie. Iets wat de Campercontact app en website jou bieden. Met ruim 50.000 camperlocaties in 58 landen vind je, net als een miljoen andere camperliefhebbers, altijd een camperplaats, camping of serviceplaats die bij je past. Deze schat aan reisinformatie is verzameld voor en door mede camperaars. Camperaar, locatiebeheerder of eigenaar van een camperbedrijf, draag ook actief bij aan de community door jouw ervaringen te delen. Plaats fotoâs, reviews, nieuwe locaties of stel een wijziging voor. Zo blijft de informatie actueel en vernieuwend. Zelfs voor de meest ervaren camperaar. Campercontact heeft een missie. Wij geloven dat de beste camperavonturen beginnen met betrouwbare en toegankelijke informatie. Dus onderscheiden we ons door het meest betrouwbare camperplatform te zijn. We staan met zijn allen op een keerpunt in de geschiedenis. De manier van zoeken, contact leggen, boeken en reizen verandert. Camperreizen veranderen ook! Het is een snelgroeiende markt en de balans tussen werk, privé en reizen verschuift. We bieden camperreizigers de kans om deel uit te maken van dé camper community. En bieden bedrijven de mogelijkheid om hun locaties aan te bieden op ons platform. We zoeken echt naar wat het beste is voor de community en bouwen een platform van wereldklasse om zorgeloze avonturen mogelijk te maken.
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- www.campercontact.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Best teleurstellend veel niet bestaande plekken en abonnementen opgeheven
Het uploaden van nieuwe goede plekken is erg moeilijk en vooral onhandig.
Ik heb opgezegd en pro+ loopt tot eind juni, maar camper contact heeft mij pro+ gelijk maar verwijderd. Kijken of ze die maanden ook geld gaan teruggeven. Ik denk het niet. Kortom niet al te beste ervaringen. Beter een andere app nemen.
Site abondamment fourni
Wat missen we nog App is zeer gebruik vriendelijk en eenâŠ
Very informative site
Great easy to use site with clear mapping and a great variety of sites/stopovers
Die Seite ist ok
Die Seite ist ok, aber die sogenannten Servicepreise beim bezahlen nicht.
Uitstekende app!!!
Slechte app de helft werkt maarâŠ
Slechte app de helft werkt maar fatsoenlijk
Prijzen kloppen vaak niet
Als je met hun mailt met de problemen van de app
Duurt dagen voor je antwoord krijgt
En het probleem is dan nog niet opgelost
Heb de pro versie maar is dram
Compagno in Albania
Ho passato il Gennaio e Febbraio in Albania e la vostra applicazione mi Ú stata molto utile nel trovare le varie aree.
Diese app bittet viele InformationenâŠ
Diese app bittet viele Informationen und ebenso viele Halbwahrheiten.
Ich habe die app nach drei Wochen Italien wieder gelöscht.
Mooie site met goede zoek functies
Mooie site met goede zoek functies . Zeer ruim aanbod
Zeer handige en duidelijke app met veel info
Zeer handige en duidelijke app, onmisbaar voor info onderweg met de camper. De Pro versie is zeer gedetailleerd en de routes zijn zeker ook welkom. Ook het zelf vastleggen van een route is handig.
Mit der Vielzahl von Nutzern steigt dieâŠ
Mit der Vielzahl von Nutzern steigt die Wahrscheinlichkeit von korrekten Angaben zu den StellplÀtzen
Is erg commercieel geworden!
Is erg commercieel geworden!
Er worden eigenlijk alleen maar "dure" camperplaatsen toegevoegd.
Ook worden zogenaamde "gratis" camperplaatsen, met review vermelding "verboden te overnachten" niet verwijderd (database moet hoog nodig worden opgeschoond).
App in gebruik is OK, maar prijzen onduidelijk
App in gebruik is OK, maar de kosten zijn niet erg transparant. Ik zie overal verschillende prijzen gehanteerd voor het jaarabonnement en het was ook niet duidelijk of er PRO en PRO+ bestaat, dit wordt door elkaar heen gebruikt waardoor het erg onduidelijk wordt.
Daten teils veraltet, nicht aktuelle
An fÃŒr dich eine gute App, leider fast nie aktuell in Bezug auf StellplÀtze die es schon lÀnger nicht mehr gibt, bzw. Wo das Ãbernachten seit lÀngerem Untersagt ist, falls möglich stimmen Preise schon lÀnger nicht mehr, App ist nie aktuell, leider doch teils veraltete Datenbank. Habe gekÃŒndigt und werde nun eine andere App nutzen
Eine der besten Stellplatz-Apps
Die App zeigt sehr viele Wohnmobilstell- und CampingplÀtze mit den relevanten Infos an. Die Angabe der maximalen Grösse ist fÃŒr Camper mit grösseren Fahrzeugen eine gute UnterstÃŒtzung. Mit den Bewertungen und Besucherbildern zusammen, kann man sich einen guten Ãberblick verschaffen. Die erfassten Kontakt- und Adressdaten (inkl. GPS-Daten) sind ebenfalls sehr hilfreich.
ÃŒbersichtliche Darstellung
Ìbersichtliche Darstellung, viele StellplÀtze