レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Godt udvalg og indtil videre fin proces. Ikke modtaget pakke endnu pga pÃ¥ske, men blev sendt med det samme efter. Dog kan jeg undre mig, at nÃ¥r man betaler 12.000 kroner for noget, at man samtidig s... もっず芋る

Jeg er sÃ¥ taknemmelig for Carsten RubÊk, der guidede mig over mobilsamtaler af flere omgange for at sikre at vi fandt den helt rigtige vandpumpe til vores campingvogn. Yderst kompetent, sÞd og venlig... もっず芋る

Virkeligt god hjemmeside med alt det du har brug for til dit campingliv. Super god service - blev ringet op under en time efter jeg havde afgivet en bestilling i weekenden, fordi jeg ikke havde fÃ¥et... もっず芋る

Fem stjerner er for lidt, stort udvalg i deres webshop og mere end hurtig betjening & forsendelse. Har tidligere vÊret i deres butik og lave en bestilling, her modtager man topservice og rÃ¥dgivning... もっず芋る

䌁業情報

1. キャンプ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Campingpriser blev den 1/9 2019 overtaget af Tarup Campingcenter I Odense SØ sÃ¥ vi i dag har bÃ¥de en stor Webshop og en stor fysisk butik, med udstilling af alt hvad man som campist kan Þnske sig af telte, aircon, mÞbler, udstyr og reservedele. Vi har ydermere ogsÃ¥ i butikken salg af nye vogne fra Adria, Kabe og Dethleffs samt brugte vogne. vi er klar ved telefonen hvis du har hjÊlp eller har spÞrgsmÃ¥l vedr. telte, campingvogne, reservedele mm.. Vi hjÊlper gerne :)

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

76件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Butikken leverer ikke op til derer ansvar som detailhandel.

Butikken leverer ikke op til deres ansvar som detailhandel. Det er helt umuligt at komme igennem på telefonen, var på hold i 75 min. man skulle tro det var lÊgen man ringede til!
De svarer ikke på mails osv.
Helt igennem en dårlig oplevelse.

2025幎12月22日
Campingpriser.dk ロゎ

Campingpriser.dk からの回答

Hej Martin
Du får lige svar her også :) grunden til vi ikke har afsendt din varer eller svaret på dine mails er at vi har holdt juleferie fra den 12/12-25 og indtil i dag, dette har vi ikke vÊret gode nok til at informere ud om, det beklager vi naturligvis og tager ved lÊrer af dette. Som aftalt i telefonen afsender vi dine varer i starten af denne uge

Carsten
Campingpriser.dk

Virkelig god service

Virkeligt god hjemmeside med alt det du har brug for til dit campingliv.
Super god service - blev ringet op under en time efter jeg havde afgivet en bestilling i weekenden, fordi jeg ikke havde fået angivet modeltype på en af varerne i ordren. Det sikrede at mine varer kom hurtigt og rigtigt frem.
Rigtig god oplevelse - TAK

2025幎11月23日

Trofast forhandler.

Jeg handler jÊvnligt hos Campingpriser.dk, og de skuffer aldrig!
Levering går altid hurtigt, priserne er skarpe, og de har rigtig meget campingudstyr, alt fra forbrugs sager, til reservedele.
Alt jeg har modtaget har vÊret i orden og pakket pÊnt.
Klart en af de bedste webshops i Danmark for os campister! ⛺👏

2025幎10月30日

Yderst kompetent hjÊlp af Carsten RubÊk

Jeg er så taknemmelig for Carsten RubÊk, der guidede mig over mobilsamtaler af flere omgange for at sikre at vi fandt den helt rigtige vandpumpe til vores campingvogn. Yderst kompetent, sÞd og venlig medarbejder. Han holdte pakken tilbage da jeg Þnskede at tilfÞje 2 ting efter bestilling af pakken og denne heldigvis ikke var afsendt endnu. Så jeg ikke skulle betale fragt to gange. Tusind tak for den fantastiske service.

2025幎8月20日
自発的なレビュヌ

God oplevelse med Campingpriser.dk. Bestilte d.d. en 3-delt stegepande. Da deres leverandÞr ikke kan levere varen fÞr engang til nÊste år, ringede Campingpriser.dk til mig for at oplyse dette, og gav mig muligheden at Êndre min ordre eller at annullere den. Jeg har modtaget en bekrÊftelse på at ordren er annulleret.

2024幎12月11日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering og svar på henvendelser.

Bestilte sÞndag aften 3 varer, som blev leveret tirsdag formiddag. Jeg pakkede varerne ud onsdag, hvor jeg desvÊrre konstaterede en transportskade på et campingbord.
Jeg sendte billeder af skaden og allerede idag torsdag modtog jeg erstatningsbord med returlabel til det skadede.
Det kalder jeg hurtig og god service.

2024幎8月22日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。