Dråberne har hjulpet på mine gigtfingre. Jeg havde også håbet på bedre sÞvn, men sådan blev det desvÊrre ikke. (Dråberne går ikke sammen med ciprofloxacin (antibiotika)

äŒæ¥ãåçããŸãã
Gode varer, - hjÊlper os til at sove roligt. Gode priser, der er til at betale, selv for en folkepensionist. Gode tilbud, så man tillader sig at frådse lidt ekstra
äŒæ¥ãåçããŸãã
UPDATE: Alt lÞste sig, og jeg er meget tilfreds. Lagde min bestilling, men fik ikke tastet rabatkode ind. Kundeservice fiksede det uden problemer og fik 20%. Eneste Þv er at jeg kunne have fÃ¥et 2 f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I forbindelse med en formodet manglende levering oplevede jeg en god og professionel hjÊlp. Der blev straks sÞrget for at lageret fik pakket en ny sending til mig. Jeg opdagede dog, at min dobbelt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Founded in 2020, Canavita develops and produces CBD oil of the highest quality in Denmark and is the biggest manufacturer of CBD products in Scandinavia. Our mission is to spread knowledge about the beneficial properties of CBD and cannabis products and give you the opportunity to safely and securely buy your CBD products online. All of our products contains <0.2% THC.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

ã¹ãã€ã³

顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 93ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Komplett umulig å komme I kontakt med på telefon!
(Dråberne går ikke sammen med ciprofloxacin (antibiotika)

Canavita ããã®åç
Perfekt hurtigt levering meget tilfreds ð

Canavita ããã®åç
Gode varer, - hjÊlper os til at sove roligt.
Gode priser, der er til at betale, selv for en folkepensionist.
Gode tilbud, så man tillader sig at frådse lidt ekstra

Canavita ããã®åç
Rigtig god og hjÊlpsom kundeservice. Ingen virkning endnu af cbd, derfor "kun" 4 stjerner:)

Canavita ããã®åç
Ekstrem god service, fantastisk kunde pleje.
Et super effektivt produkt, der bare hjÊlper.

Canavita ããã®åç
Super produkt og en rigtig fin og nem bestilling og levering.

Canavita ããã®åç
I er de bedste, bedste service og hurtig udbringning, plus de bedste produkter.. 10/10 â¥ïž

Canavita ããã®åç
Jeg kan kun anbefale CBD dråberne fra Canavita. Nogle få dråber fÞr sengetid og jeg kan sove roligt og uden smerter i 7.5 time. Det er årevis siden jeg kunne det.

Canavita ããã®åç
Ualmindelig god kundeservice og et fantastisk produkt.
Tusind tak for jer ðð

Canavita ããã®åç
There were a problem with my first delivery, it got stuck on a terminal in Malmö
Did get help through, but troublesome
Nice people that helped me

Canavita ããã®åç
Hurtigt levering og intet der.
Men produktet har desvÊrre ingen effekt for mig