Satelliet ontvanger zondag besteld, werd dag na bestelling gebeld door de webshop om te checken of ik wel de juiste had besteld. Was eigenlijk verbaasd maar is wel klasse van ze. Na ontvangst en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gemakkelijk te vinden, snel besteld en vlot geleverd. Wat mij wel opvalt is dat er zoveel uitvoeringen in omloop zijn van muurbeugels (divers fabrikaat?), de maten zijn overigens perfect qua gatafstan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Voor een Salora TV een nieuwe afstandsbediening besteld. Een 10 minuten later word ik gebeld door medewerkster, ter verificatie of ik de juiste heb besteld. Het zou toch jammer zijn als ie niet goed i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De Amiko XFinder3 bleek een software fout te bevatten. Na contact met de servicedienst werden er oplossingen aangeboden. Deze hadden niet het gewenste resultaat. De servicedienst nam contact op met de... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Cardwriter B.V. satelliet specialisten bij advies, verkoop, installatie, reparatie en onderhoud aan o.a. satelliet- en overige digitale televisiesystemen voor consumenten B2C en bedrijven B2B.
méér dan 20 jaar specialist met leveringen en werkzaamheden op locatie in binnen- en buitenland voor satelliet- en digitale televisie ontvangst bij thuisgebruik, mobiel/onderweg, op een camping, in een camper of caravan, in de scheepvaart etc.
Satelliet TV en digitale kabel TV, maar ook voor DigiTenne apparatuur en hospitality toepassingen op campings, hotels, recreatieparken en in de maritieme sector.
Uitsluitend officieel SatellietPlatform gecertificeerde en SES Astra gediplomeerde installateurs.
Officiele dealerschappen.
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

CardWriter B.V. Satelliet Winkel ããã®åç
Ik kocht bij CardWriter een "Edision Picco T265 Pro". Bij de ingebruikname bleek het voor mij niet mogelijk het apparaat operationeel te krijgen. Op mijn email reageerde CardWriter direct met een aantal technische adviezen. Omdat ook dit geen effect had, stuurde ik, op hun verzoek, het apparaat terug naar CardWriter. Na ontvangst door hen kreeg ik binnen een uur een reactie. De afstandsbediening bleek de oorzaak. Binnen een dag ontving ik mijn apparaat terug met een nieuwe afstandsbediening. Conclusie: zeer klantvriendelijk, er wordt snel gereageerd op hulpvraag, oplossing wordt z.s.m. gerealiseerd. Een fantastische klantgerichte onderneming.

CardWriter B.V. Satelliet Winkel ããã®åç
Er wordt geen leverdatum gegeven. Inmiddels zijn we 10 dagen verder! Diepe stilte, behalve een deze review!
update:
Cardwriter stuurt mij bericht dat ik zelf de leverdatum naar achteren heb geschoven, en dat is inderdaad waar! Ik bied hierbij mijn excuus aan cardwriter en verander de ervaring.

CardWriter B.V. Satelliet Winkel ããã®åç
Goed ontvangen ook goed verzorgd behalve vind ik jammer dat er geen Nederlands beschrijving bij zat .
Vriendelijke groet Kees

CardWriter B.V. Satelliet Winkel ããã®åç
Dit voor de tweede keer dat ik wat besteld. Komt goed de afspraken na.

CardWriter B.V. Satelliet Winkel ããã®åç
Heel correct behandeld. Foutje gemaakt maar binnen 10 minuten telefonisch hersteld.
Klasse

CardWriter B.V. Satelliet Winkel ããã®åç
Vandaag bij Cardwriter geweest met een tweedehands schotelantenne. Uitgebreid laten testen en prima uitleg gekregen over hef functioneren ervan. Ook mooie tv gekocht met goede prijs kwaliteit.

CardWriter B.V. Satelliet Winkel ããã®åç
Correcte afhandeling van mijn bestelling en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã