Advertenties is misleidend er staan twee haaksleutels op afgebeeld In de advertentie staat een set haaksleutels Maar er wordt er maar één geleverd Na een mail daarover te hebben gestuurd wordt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super fijn bedrijf. Heb daar een MCgard slotmoerenset besteld van 16 moeren en 4 sloten in hoogglans zwart. Dit werd direct vanuit MCgard verstuurd. Aangekomen had men een losse set gestuurd. 12... ãã£ãšèŠã
De nieuwste trend op het gebied van autotuning, autostyling en caraudio. Importeur van FK-Automotive, Rieger Tuning, Xenon verlichting, Koplampen angel eyes, schroefsets en verlagingveren -
ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 70ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ben nu al meer dan 2 maanden bezig om me geld terug te krijgen van een versterker die nog ineens binnen 1 dag gelijk kapot is gegaan, ze zijn echt gigantisch slecht met contact hebben met de gast. Je krijgt namelijk om de week pas antwoord en dan zo kort mogelijk dat je telkens weer contact moet zoeken, laatste bericht wat ik kreeg is dat ze in de volgende mail een retourlabel zouden sturen (waarom zeg je dat en stuur je het gewoon niet gelijk bij die mail) slechte service zou er zeker niet nog een keer bestellen â¬85 gewoon weg zonde!!

Carfantasy ããã®åç
Advertenties is misleidend er staan twee haaksleutels op afgebeeld
In de advertentie staat een set haaksleutels
Maar er wordt er maar één geleverd
Na een mail daarover te hebben gestuurd wordt er de volgende dag terug gemaild dat er in advertentie staat dat het om één haaksleutel gaat
Die ook erg duur is voor maar één haaksleutel
De daaropvolgend mail wordt niet meer gereageerd

Zeer teleurstellende ervaring.
Op de website wordt aangegeven dat het product op voorraad is en binnen 3 werkdagen wordt verzonden, maar dit bleek niet te kloppen. Vervolgens is de bezorgdatum meerdere keren aangepast, telkens vlak vóór de geplande leverdag. Dit heeft weken tot maanden geduurd, Ik ervaar dit als erg onprofessioneel en dit wekt weinig vertrouwen.

Carfantasy ããã®åç
Mijn achterlampen pasten op mijn auto maar de kabeltjes werkten helaas niet (omdat het model van de auto toch niet geschikt bleek te zijn wat niet op de website stond). De lampen maakten geen contact. Ik heb de retour aangemeld en werd heel goed geholpen! Ik heb het volledige bedrag teruggekregen en Carfantasy was erg behulpzaam. Tussendoor werd ik ook goed op de hoogte gehouden. Ze waren telefonisch en via WhatsApp ook goed bereikbaar. Helaas werkten de lampen niet, maar zou hier zeker opnieuw bestellen vanwege de goede service!
Scherpe prijs, identieke producten als andere aanbieders enkel de prijs is beter.
Levering was snel, ik had echter zelf de verkeerde besteld en dit konden we zonder problemen oplossen
Update: After 6 months, I was contacted by the 'store' via email, telling me that the correct rear axle was about to arrive. However, after the estimated delivery date, I contacted Car Fantasy again for updates. They asked me to send it back at my expense and remain without the car for another month to get the correct rear shock absorbers. I can no longer do this because in July they told me to adapt the kit if possible, and now they want the parts to be the same as when delivered! How is this possible? Avoid them, they're not serious, because I keep losing out because of their mistake.
Veel assortiment, goede kwaliteit,mooie site ,makkelijk te vinden ,snel ontvangen ,
Dus alles bij elkaar geweldige service
Top
Zogezegd het verkeerde adres doorgegeven zegt hun leverancier. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Na weken op en af te mailen sta ik nog geen stap verder. Geen product, en geld kwijt.
Trage, slechte service.
Pure oplichterij.

Carfantasy ããã®åç
I bought products from Car Fantasy for the first time, and their customer service went the extra mile by answering all my many questions to help me with my purchase. I received the headlights perfectly packaged, with protective foam that kept them completely secure during transport. Installation was plug and play, and the result turns heads every time I drive by. Thank you, Car Fantasy â I should have bought them sooner!
Snel online gevonden, snel besteld en snel geleverd. Prachtige full led koplampen, veel licht en super helder
When you confirm availability online folllowing 8 weeks lead-time by mail is really unprofessional.
Zeer snel geleverd en super product
De verpakking was goed en de maat was ook goed van de voorgril zeker zijn geld waard
Werd goed geholpen en vriendelijk personeel
's Avonds besteld en de volgende ochtend al geleverd â sneller kan haast niet! Het ging om een spoiler voor mijn BMW 2-serie, en ik ben echt onder de indruk. Niet alleen was de levering razendsnel, maar het product zelf is ook van uitstekende kwaliteit. Perfecte pasvorm, mooi afgewerkt en geeft de wagen meteen een sportievere uitstraling. Kortom: zowel de service als het product verdienen vijf sterren. Absoluut een aanrader!
Goede service en voor de bestelling goed advies gekregen.
Ik heb onlangs een JBL 4x75 watt RMS versterker besteld bij CarFantasy om mijn JBL Stage3-speakers aan te sturen, en ik ben ontzettend tevreden over het resultaat. Het geluid is perfect helder en zuiver, precies wat ik zocht!
De webshop is overzichtelijk en staat vol met mooie producten. Alles is makkelijk te vinden, en de bestelling werd razendsnel geleverd. Ook de WhatsApp-service is echt een pluspunt. ik kreeg snel en vriendelijk hulp bij het kiezen van de juiste upgrade voor mijn audiosysteem.
Kortom: topservice, topkwaliteit en snelle levering. Ik ben zeker van plan mijn audio-installatie verder uit te breiden bij CarFantasy!
Super producten overall op hun webshop. Snelle klantenservice en perfecte service! Ik had aangegeven in de order bij opmerkingen of het allemaal geschikt was voor mijn auto. Kreeg een keurig belletje dat 1 artikel dat niet was en dat hebben we direct kunnen herstellen!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã