レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Langs gereden voor afspraak. Netjes te woord gestaan. Er werd tijd voor me genomen. Per mail gelijk afspraak bevestiging. Auto afgeleverd met duidelijke en vriendelijke uitleg . Dikke aanrader

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

CarPlay is en werkt top in mijn Tesla dankzij CarOptions

Bedrijf biedt goede service en ook een goede after service. Product werkt naar behoren. Ik ben er blij mee en beveel CarOptions dan ook ten zeerste aan. Vandaag kort een vraag gesteld via whats app en binnen een uur een antwoord ontvangen dat mijn vraag beantwoorde. Noah heeft mij goed geholpen waarvoor dank.

2026幎4月7日
5぀星のうち3の評䟡

Carplay BMW

Il heb de carplay prima ontvangen en zelf geïnstalleerd deed het de eerste weken goed, maar hij gaf snel regelmatig no signaal aan, nu blijkt er iets mis te zijn met de software van deze carplay en ik zou een nieuwe ontvangen na gebeld te hebben, ik heb daar geen bevestiging van gehad en deze zou al verzonden moeten zijn geweest, nog niks ontvangen tot op heden...
Ze zijn lastig te bereiken per whats app en komen nu de afspraken niet goed na.
Ik moet ze steeds achterna bellen en krijg geen duidelijk antwoord, en bevestiging van omruiling van apparaat.
Beetje jammer.

2026幎4月2日

Heel erg tevreden

Box komt keurig verpakt aan. Duidelijke nederlandse handleiding. Nog extra hulp via meegestuurde qr code. Via you tube duidelijk instruktiefilmpje en verder uit leg over de box. Bij vragen snel antwoord via whatsapp. Noah is direct en duidelijk. En aan de telefoon wordt je ook netjes te woord gestaan. Voor mij dus 5 sterren.

2026幎4月2日
5぀星のうち5の評䟡

Deze mensen zijn echte professionals en

Deze mensen zijn echte professionals en geven 2 jaar garantie en houden zich echt aan hun woord . Als de CarPlay niet in orde is staan ze echt voor je klaar en de service is 100% .
En als het nodig is vervangen ze de oude CarPlay en krijg je gewoon een nieuwe echt top kwaliteit en top service 💪💪🥳 groetjes JP

2026幎2月25日
5぀星のうち5の評䟡

Super tevreden met de carplay box

Super tevreden met de carplay box. Zelf geinstalleerd in mijn Porsche PCM 3.1 systeem. Manual is duidelijk. Werkt niet meteen omdat een setting vergeten was. Contact gehad met servicedesk. Snel en goed geholpen door Noah. Alles werkt nu!

2026幎4月1日

Bestelling is vlot verlopen

Bestelling is vlot verlopen, levering na enkele dagen.
Bij navraag krijg je snel antwoord.
Ik heb de carplaybox zelf vlotjes geïnstalleerd. Het moeilijkste was plaats vinden maar na even uitzoeken zat deze er voor ik het wist in. De werking is compleet.

2026幎3月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス