Jeg oplevede, at sprinklervÊsken pÃ¥ min bil pludselig ikke virkede, og valgte derfor at fÃ¥ det undersÞgt. Det viste sig heldigvis at vÊre et mindre problem, som hurtigt kunne lÞses. Jeg er mege... ãã£ãšèŠã
- Her er god atmosfÊre, venlighed og ikke mindst, en ret god kundeservice... - De ansatte mekaniker, er ret gode til, at udfÞrer det omtalte problem/opgave, som slev den kritiske kunde mÃ¥ bukke si... ãã£ãšèŠã
Jeg oplevede kun god service hele vejen igennem. Venlige mennesker, ingen dumme spÞrgsmÃ¥l og reelle i forhold til at der ikke bliver lavet noget uden det er aftalt! FÞrste aftale faldt pÃ¥ en snest... ãã£ãšèŠã
Det er bare top service altid. Jeg har bÃ¥de haft min Volvo til akut hjÊlp inden skiferien, og efterfÞlgende min ID 4 som skulle ha skiftet kÞdben. Dertil fik jeg en sms, vi kan se din bil sn... ãã£ãšèŠã
- èªåè»ä¿®çåº
- èªåè»ã¬ã©ã¹å°éåº
- èªåè»åžå Ž
- ãªãŒã ãã¡ã€ãã³ã¹ã»ããŒã³äŒç€Ÿ
- èªåè»ä¿®çã»æŽååº
- è»æ€
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞr ind til det lokale CarPeople-vÊrksted, når du skal have serviceret elle repareret din bil, have et fair tilbud på et serviceeftersyn eller en reparation, have ordnet et stenslag, en revne eller hvis frontruden skal udskiftes, kÞbe eller have skiftet og opbevaret dÊk, have efterset dit aircondition- eller klimaanlÊg eller have bilen klargjort til syn.
Gelstedvej 22, 5560, Aarup, ãã³ããŒã¯
- carpeople@carpeople.dk
- www.carpeople.dk
Altid god service og et godt smil ð
Super service ð
Fik lakeret og udrettet buler hÞreâŠ
Fik lakeret og udrettet buler hÞre bagskÊrm. Det tog 5 dage i stedet for bebudet 4. Bagefter er forruden underlig. I solskin ser glasset krakeleret ud me 2 mm stÞrrelser. Det har ikke hjulpet at spritte ruden af. Problemet er der isÊr i solskin og modlys Glasset og bilen , insignia, er 13 åt
Hurtig betjening ,dygtige folk,leveringâŠ
Hurtig betjening ,dygtige folk,levering til tiden,
God personlig service
Er kommet der i mange år. God og venlig dialog, og altid tilfreds med arbejdet. Rimelige priser.
Rigtig god service.
Rigtig god service.
Super hÞflig betjening.
Hurtige og grundige mekanikere.
Dygtig og professionel reparation ogâŠ
Dygtig og professionel reparation og service på vores bil! Vi kommer gerne igen!
Fungerer bare
Altid god service
Altid god service, dygtigt og rettidig vejledning og godt håndvÊrk. Tryghed i samarbejdet og en god stemning.
I fik bilen igennem syn hvilket var detâŠ
I fik bilen igennem syn hvilket var det vigtigste
Altid hygge og hurtig service
Perfekt i alt