Car Performance レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har fået god og kompetent rådgivning samt hjÊlp med flere ting ifm. leasing , Christian har ageret hjÊlpsomt og imÞdekommende , og fundet den rigtige bil til mig .

䌁業が回答したした

Jeg har lige fÃ¥et leveret min nye VW Touareg gennem CarPerformance. En process som CarPerformance lÞftede med stor professionalisme, nÊrvÊr og ikke mindst en viden omkring Bil, Finansiering og mine... もっず芋る

Fik fat pÃ¥ Christian, fortalte hvad jeg ville have og budget. Han sÞrgede for at det hele virkelig bare spillede fra start til slut. Pressede pÃ¥ med leveringen og det blev lÞst. Kun ros og anbefal... もっず芋る

䌁業が回答したした

Carperformance er vejen til solid og god hjÊlp. Jeg har nu haft hjÊlp til at hente flere biler eller fÃ¥et et vÊsentligt bedre alternativ til dem som ikke var optimale. Jeg oversÃ¥ flere udstyrsniveau... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

圓該䌁業による蚘述

Car Performance er bygget på passion og kÊrlighed til eksklusive biler. Det er hele fundamentet for virksomhedens daglige drift. Igennem vores know-how og mange års erfaring har vi fået skabt stor kompetence på bilområdet samt bilbranchens skat- og lovgivning ift. det danske afgiftssystem og regler forbundet med import af biler. I dag er vi en af de fÞrende bilimport- og rådgivningsvirksomheder, som hjÊlper danske forbrugere samt virksomheder med råd og vejledning til import og leasing af biler. Vi sÊtter en Êre i skyhÞj service, og går ekstremt langt for at vores kunder får en god oplevelse fÞr, under og efter endt leasingperiode. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores showroom eller ringe ind for at få en snak om hvordan vi kan hjÊlpe dig med at anskaffe den bil du går og drÞmmer om.

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

27件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Har fået god og kompetent rådgivning

2025幎3月28日

Tak for den flotte anmeldelse, Karsten! 🙌

Vi er glade for, at du har fÞlt dig godt rÃ¥dgivet hele vejen – og at vi fandt den helt rigtige bil til dig.

Vi sÊtter stor pris på din tillid og står klar, hvis du får brug for noget igen:)

Vanvittig service!🀩

Fik fat på Christian, fortalte hvad jeg ville have og budget. Han sÞrgede for at det hele virkelig bare spillede fra start til slut.
Pressede på med leveringen og det blev lÞst.
Kun ros og anbefalinger her fra🀩

2025幎2月21日

Tusind tak for de pÊne ord, Mark! 🙏

Det glÊder os, at alt spillede fra start til slut – og fedt at hÞre, at vi kunne fÃ¥ leveringen til at gÃ¥ op.

En rigtig god kundeoplevelse

Har haft en rigtig god kundeoplevelse hos Car Performance. Professionel kommunikation og super service og leverance.

2024幎12月20日

Hej Lisbet,

Mange tak for din gode anmeldelse:)

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores service og kommunikation. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen!

Fantastisk service hos Car Performance ⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk service hos Car Performance! 🚗💚 De leverede hÞj kvalitet og professionel rÃ¥dgivning hele vejen igennem. Super dygtige – kan varmt anbefales👍!

2024幎12月13日

Hej Benjamin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse:)

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse hos Car Performance, og din anbefaling betyder meget for os.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice

Car Performance leverer enestående service. Fra fÞrste besÞg til levering af bilen fÞlte jeg mig godt behandlet. Personalet var hjÊlpsomme og vidende. Vil klart anbefale dem.

2024幎9月13日

Hej Sebastian:)

Vi er så glade for din feedback!
Det betyder meget for os at vide, at vores service har gjort et godt indtryk.

Tak for din anbefaling.

Super service. Kan klart anbefale Car Performance

2024幎11月6日

Car Performance からの回答

Tusind tak for de pÊne ord!

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med Car Performance.

Din anbefaling betyder meget for os! 😊🚗💚

Victor / Car Performance ApS

Jeg har oplevet DÃ¥rlige service hos den

Jeg har oplevet Dårlige service hos dem, på shatten.

2024幎9月17日

Hej,

Vi er kede af at hÞre om din dårlige oplevelse hos os. Vi arbejder hårdt på at forbedre vores kundeservice og vil gerne undersÞge, hvad der er sket. Vi har desvÊrre ikke modtaget nogle beskeder fra dig i chatten. Venligst kontakt os direkte, så vi kan hjÊlpe dig med dine bekymringer.

Tak for din feedback.

Car Performance

Vidende og trovÊrdig rådgivning

Christian Koldt er en dygtig og trovÊrdig rådgiver og ved alt om leasing af biler. Samtidig er han god til at forstå kundens behov og forklare de ofte komplicerede regler om leasing, så man ikke er i tvivl om, hvad det kommer til at koste, hvad der er inkluderet etc.
Jeg har leaset mange biler af Christian, og der har aldrig vÊret noget at komme efter.

2024幎5月6日

Hej Thue,

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at Christian har kunnet hjÊlpe dig godt med leasing. Vi ser frem til at fortsÊtte det gode samarbejde:)

[Victor / Car Performance]

Kan kun anbefale Car Performance og

Kan kun anbefale Car Performance og Christian. Har nu haft adskillige biler via Car Performance og Christian yder super vejledning og sparring i forhold til at finde den helt rigtige bil med det rigtige udstyr.

2024幎4月1日

Hej Henrik,

Mange tak for din anbefaling! Det glÊder os at hÞre, at du har haft gode oplevelser med Car Performance og Christian. Vi sÊtter stor pris på din tillid og ser frem til at hjÊlpe dig med flere biler i fremtiden:)

De bedste hilsner, Victor / Car Performance

Car Performance et super sted hvis du

Car Performance et super sted hvis du skal ud og lease bil, du få altid kvalitet og super service, Christian finder altid de beste udstyret biler til rigtigt gode priser

2024幎5月13日

Hej Kristian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er dejligt at hÞre, at du er tilfreds med vores service og de biler, vi tilbyder. Vi ser frem til at hjÊlpe dig med dine fremtidige leasingaftaler.

De bedste hilsner,
Victor / Car Performance.

Carperformance er vejen til seriÞs leasing

Carperformance er vejen til solid og god hjÊlp. Jeg har nu haft hjÊlp til at hente flere biler eller fået et vÊsentligt bedre alternativ til dem som ikke var optimale. Jeg overså flere udstyrsniveauer eller at prisen var skÊv ift momsen i Tyskland.
Christian Koldt er virkelig hjÊlpsom og forklare tingene så de er til at forstå.
Så hvis du står og vil lease eller hente biler så endelig kontakt ham. Så får du hurtig og overskuelige svar med det samme (også i weekenderne).

2024幎3月20日

Hej Adrian,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at Christian har kunnet hjÊlpe dig. Vi ser frem til at assistere dig i fremtiden!

Har lige kÞbt en bil

Har lige kÞbt en bil, superfin og til en fornuftig pris. God og venlig behandling samt professionel service. Car Performance kan klart anbefales!

2023幎5月16日

Hej Henning,

Tusind tak! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os. Din anbefaling betyder meget:)

Bedste hilsner,

Helt perfekt!

Har flexet flere biler igennem carperformance og altid en god oplevelse!

2022幎3月5日

Hej Patrick,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft gode oplevelser med os. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen:)

Tog kontakt til Car Performance da jeg

Tog kontakt til Car Performance da jeg så at de havde en Volvo XC90 til salg på bilbasen. KÞrer pt i en ford så kunne godt tÊnke mig at skifte den ud. Fik en byttepris på under en dag og aftalte en prÞvetur. Overordnet set var det en meget behagelig modtagelse jeg fik og fÞlte at der var et godt niveau af ekspertise.

Anton

2021幎10月22日

Hej Anton,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse og fÞlte dig godt modtaget. Skulle du have flere spÞrgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os:)

Hurtigt og enkelt

Har vÊret på udkig efter en GLC350 i en del tid, og valgte derfor at kontakte Car Performance omkring det. Hele processen var generelt hurtig og smertefri og fik bilen leveret uden et eneste problem.

Kan klart anbefales.
Mvh Leif

2021幎9月1日

Hej Leif,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du fik en god oplevelse med din GLC350. Din anbefaling betyder meget:)

Victor / Car Performance

Der var engang et firma...

Der var engang et firma - det hed Car Performance ApS, så skiftede det navn til Danske Biler ApS og gik konkurs. Dette firma var ejet af Christian Koldt. Christian Koldt åbnede et nyt firma, som hed Avanti Leasing ApS, som kÞbte Car Performance navnet ud af boet fra sit eget firma og nu har Avanti Leasing ApS skiftet navn til Car Performance ApS. Min oplevelse er at Christian Koldt ikke tager ansvar og ikke betaler det han skylder til mig, pga. denne lille konkursrytter finte. Så pas på jer selv og hold fingrene vÊk fra det her firma, så I ikke bliver snydt.

2021幎5月5日

Fem stjerner til Car Performance

Tusinde tak til Christian og Christian fra Car Performance, for en helt igennem imÞdekommende og yderst professionel håndtering af min leasing af en Porsche Cayenne. De forudså de problemer som kunne opstå og fik dem fjernet inden deres fÞdsel. Samtidig blev jeg holdt godt orienteret i hele processen og modtog bilen til aftalt pris og tidspunkt

Deres bil entusiasme er åbenlys :-) og jeg kan på det varmeste anbefale Car Performance.

2018幎7月20日

Flot udvalg - useriÞst betjening

Kontaktede CarPerformance angående 2 biler som jeg Þnskede tilbud på. Blev kort efter ringet op, desvÊrre var jeg optaget og ringede derfor retur ca. 30 min efter. Jeg får fat på sÊlgeren, som lige spÞrger om han må ringe tilbage om 15min. Det måtte han selvfÞlgelig gerne.
Problemet er dog at der nu er gået over en uge og jeg har ikke hÞrt fra dem overhovedet. Det mener jeg er en ret useriÞs måde at håndtere nye kunder på.

2018幎5月28日

Alt fungere perfekt

Min fÞrste bil fra Car Performance blev en Volvo V90, efter en fantastisk dialog med Mikkel. Han er yderst professionelt og lyttede til mine Þnsker og leverede en bil der levede op til alle forventning og mere til. Bilen har ALT i udstyr.
Bilen kom med nogle andre originalfÊlge end dem der var billeder af hos forhandleren i Tyskland. De monterede fÊlge var dog beskrevet korrekt i annoncen. Men Mikkel fik tryllet fÊlgene (også originale) fra billederne med oveni, til en yderst favorabel pris, der lå langt under listeprisen.
DesvÊrre var dÊkkene på fÊlgene ikke optimale. De var helt nye, men ikke afbalanceret. En autoriseret forhandler tog sig af at rette det til, hvilket han ikke kunne da dÊkkene var helt skÊve, og der skulle skiftes dÊk. Det tog Mikkel sig af og få lÞst, og jeg fik spritnye dÊk på, som var toppen af poppen (De skÊve dÊk var et billig-mÊrke).
Alt fungere bare hos Car Performance! Og er der det mindste problem, hjÊlper de udover hvad man kunne forvente. Jeg kan kun varmt anbefale Car Performance og Mikkel!

2017幎12月14日

Second to None

Jeg har lige fået leveret min nye VW Touareg gennem CarPerformance. En process som CarPerformance lÞftede med stor professionalisme, nÊrvÊr og ikke mindst en viden omkring Bil, Finansiering og mine Þnsker som var second to none. Stor Ros til Morten og team
Jeg ser frem til at CarPerformance også skal levere min nÊste og nÊste og nÊste bil.
Stop din sÞgning og tag fat I Morten ✌

2017幎12月13日