"CarSolutions" har speciallÞsningerne til din bil! Vi har lige haft vores Skoda Kamiq inde og fÃ¥ eftermonteret P-Sensorer, hvilket ikke kunne lade sig gÞre hos Skoda DK. CarSolutions fiksede det... ãã£ãšèŠã
Hurtigt og nemt Vil sige tingene som blev udfÞrt lykkedes Kan kun anbefale at bruge dem
Bagkamera på ID3 som VW ikke kunne kode, blev kodet hos Carsolutions på vitterligt 8 minutter. Virkelig fantastisk service.
Super god og venlig service. Gratis lÃ¥nebil mens bilen bliver behandlet giver en fantastisk flexibilitet i en travl hverdag. Hurtig levering af de Þnskede services. Kan varmt anbefales. Hilsen en g... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Carsolutions er nyt af navn i efteråret 2021, men vi har mange års erfaring, med professionel eftermontering af originalt udstyr i VW, Seat, Skoda og Audi. Ud over at vi hjÊlper mange private kunder, har vi stor erfaring med både mindre og stÞrre virksomheder. Både med udbedring af fejl på allerede monteret udstyr i biler, eller eftermontering af specifikke kunde behov, så klarer vi opgaven.
GÞrtlervej 16b, 9320, Hjallerup, ãã³ããŒã¯
- info@carsol.dk
- www.carsolutions.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Hurtig levering
Hurtig levering, og Tim stÃ¥r altid klar til at besvare spÞrgsmÃ¥l. Rigtig fin oplevelse ð€
Go oplevelse
Har vÊret meget tilfreds med og bruge Carsolutions
Der har fra start af vÊret go kommunikation, med kort svar tid på mails.
Min bil havde brug for yderligere kodning efter udfÞrt arbejde. Da jeg tog henvendelse til Carsolutions igen var problemet lÞst dagen efter.
Super godt service niveau
Alletiders oplevelse.
Betalte regningen med det samme!
Tusind tak, for hurtig tid, UG service en kÊmpe anbefaling at man skal bruge carsolution.
God service findes!!!
Utrolig god og venlig service
Altid hjÊlpsom og god service
Super kompetente folk som hved hvad detâŠ
Super kompetente folk som hved hvad det drejer sig om.
Carsolution STYRER
Mine 2 dÞtre har fået opdateret begge deres Audi A1 med Bose Sound System + monteret/aktiveret lys/regnsensor, PDC for og bag. Aktiveret coming/leaving home. Plus monteret/aktiveret autonedblÊndene bakspejle.
Alt sammen til UG PLUS & BOLLEâŠ.
ðð
God oplevelse hos Carsolutions
Tim var imÞdekommende og professionel, da vi fik eftermonteret et bakkamera. Prisen var rimelig, alt fungerer fint.
1. Klasses service
Hos Carsolution/Tim er der en viden inden for VAG biler og service man ikke får andre steder.
Alt er altid 100% i orden når Tim er fÊrdig med en opgave.
Sublim service, på tvÊrs af landet
KÊre alle,
Jeg vil gerne bruge denne lejlighed til at takke Tim fra CarSolutions ððš Tim har netop fremsendt mig sin LVDI, og det betyder, at jeg undgÃ¥r en lang kÞretur fra Midtfyn til Nordjylland. ð
Efter hele 7 uger pÃ¥ vÊrksted, hvor et autoriseret vÊrksted lavede den ene fejl efter den anden, var det virkelig en befrielse, da Tim trÃ¥dte til og fik min bil tilbage i tip-top stand. Nu har jeg mine to parkeringstjenester tilbage, og det fÞles fantastisk! ð
¿ïžðŠ
Det bedste af det hele er, at Tim gjorde det uden beregning. Hans dedikation til at yde en virkelig god service er virkelig bemÊrkelsesvÊrdig, og jeg er dybt taknemmelig for hans professionalisme og venlighed. SÃ¥ har du brug for at fÃ¥ fixet noget eller fÃ¥ eftermonteret noget udstyr sÃ¥ tÞv ikke. ð ïžðŒ
Endnu engang tak, Tim, for at bringe min bil tilbage pÃ¥ vejen og for din fantastiske service! ðð
God jul.
---
Det skal ydermere siges at da jeg kÞbte min elbil havde den ikke disse Parkeringstjenester og Skoda ville ikke eftermontere dem. Men det kunne og ville Tim.
Tim så det derfor som en selvfÞlge at han skulle fikse det igen for mig efter Skoda havde fået dem slettet ved et vÊrkstedsbesÞg. Sådan havde alle ikke set på det. Jeg er fan.
Hurtig og topprofessionel montering afâŠ
Hurtig og topprofessionel montering af adaptiv fartpilot på vores VW Crafter (autocamper).
VW kunne / ville jo ikke levere dette, men ikke noget problem for Tim Larsen / Car Solutions :-)
Tim udfÞrer 1. klasses arbejde!
Eftermontering af CrystalFace på Skoda Enyaq kunne ikke udfÞres af Skoda selv, men intet problem for CarSolutions
Efter SW opgradering af Enyaq, skulle CrystalFace kodes på ny, og det klarede de på en E45 rasteplads, fremfor at kÞrer helt fra Skanderborg til HjÞrring og retur
Det er bare top Professionelt vedâŠ
Det er bare top Professionelt ved Carsolutions Hjallerup ved Tim fik både lavet El bagklap & Crystal Face på min Skoda Enyaq 60+.Virkelig god kundepleje
Med Venlig Hilsen
Lars Weile HjÞrring