レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg Þnsker, at I betaler for den hÊttetrÞje, jeg havde pÃ¥ hos jer i restauranten. Pizzaen var fuld af olie, som lÞb ud pÃ¥ mit tÞj og gav pletter. Hvis dette ikke bliver hÃ¥ndteret ordentligt, vil jeg g... もっず芋る

Vi har tidligere.fÃ¥et udmÊrkede pizzaer pÃ¥ casa mia, men i dag bestilte vi pasta bolognese. Forventningen var pasta med kÞdsovs over og den lovede parmesan ved siden af. Det hele var dog rodet... もっず芋る

Vi er kommet pÃ¥ Casa Mia med mellemrum, da pizzaerne normalt er gode. Vi var der igen i gÃ¥r, den 25/11-17. Casa Mia har Ã¥benbart mest fokus pÃ¥ take away, som var skyld i stor ventetid og kulde i... もっず芋る

䌁業情報

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

31件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 12に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Very bad

Jeg Þnsker, at I betaler for den hÊttetrÞje, jeg havde på hos jer i restauranten. Pizzaen var fuld af olie, som lÞb ud på mit tÞj og gav pletter. Hvis dette ikke bliver håndteret ordentligt, vil jeg give 1-stjernet anmeldelse overalt.

2026幎5月14日

Casa Mia ... Hampton Court, the Sweetest Italian Restaurant

Casa Mia, Hampton Court, is the sweetest, most beautiful Italian Restaurant in the whole World. It is owned and managed by ‘super hero’ Giuseppe Borrotzu with his immaculate Staff. Anytime of the Week is superb *except, as in keeping with most of the local shops in quaint Bridge Road, East Molesey, KT8 9ER, *Monday. **Important to book for **Sunday lunch, as Giuseppe introduces a very popular and excellent Buffet. Telephone: 020 8979 5490.

2026幎4月5日
自発的なレビュヌ

Havde dags dato bestilt Wolt og jeg har

Havde dags dato bestilt Wolt og jeg har aldrig vÊret så skuffet over en pizza som den indbagte pizza jeg fik fra casa mia
Pizzaen var fuld af ren tomat sovs som var sur og bitter af smagen stort set ingen kÞd og osten nÊsten ikke at se eller skimte.
HvidlÞg kom der ikke på selvom dette var sket .
Ringe oplevelse. Casa mia er informeret men Þnsker ikke at gÞre noget for at rette op på fejlen.
Hvis man kunne fik de nul stjerner herfra

2026幎2月28日

Farlig skrue i maden!!

Jeg fik til aften en kartoffel pizza men i anden bid får jeg ondt i tanden og mÊrker jeg noget hårdt metal i munden, jeg spytter ud, og finder en skrue!!

Virkelig ulÊkker, farlig og smertefuld oplevelse :(

2025幎10月22日

Pizza fra Casa Mia, TrÞjborg, Aarhus

Jeg modtager via Wolt en pizza fra Casa Mia, TrÞjborg lÞrdag aften den 6/9. SidelÞbende havde vi bestilt og modtaget en thairet.
Pizzaen har en totalt brÊndt bund og er uspiselig.
Jeg skriver til Wolt og også til Casa Mia.
Wolt godtgÞr mig selve pizzaens vÊrdi og svarer mig sobert og kundevenligt - men ikke udbringning, da den "nÊsten" er gratis, grundet 2. bestilling.
Jeg skriver så i aften igen til Casa Mia - i en total ordentlig tone og får flg. afslutning i svar: "......Vil du have en kiks? Et lommetÞrklÊde?"
(Jeg har selvfÞlgelig hele svaret liggende i min tråd).
Det er jo ikke Wolt, der har brÊndt pizzaen på - jeg betragtes forhåbentlig som en kunde, der ikke har fået "varen" leveret. Og denne bÞr leveres i spiselig stand,
Heraf må jeg konkludere, at svareren, Marco ikke Þnsker kunder i sin butik.
SelvfÞlgelig er jeg skuffet over ikke at få ydeligere kompensation for den totalt brÊndte pizza vi modtog. Det er ikke penge, der er afgÞrende, men indstillingen og reaktionen til det hÊndte forlÞb, der får mig til tasterne.
Så.... lad vÊre med at bestille fra Casa Mia, TrÞjborg..
PS: Om muligt ville jeg give 0 stjerner.....

2025幎9月6日
Casa Mia ロゎ

Casa Mia からの回答

Hej Susanne, mange tak for din anmeldelse. Jeg kan tydeligt huske vores korrespondance, og jeg synes det vil vÊre på sin plads at du offentliggÞr det hele, og ikke kun to ord jeg brugte i min afsluttende mail. Efter din fÞrste mail beklagede jeg mange gange den trÊlse oplevelse, og forsikrede dig om, at Wolt ville refundere dig hele belÞbet for maden (da betaling for ordrer gennem Wolt udelukkende kan refunderes af Wolt og ikke af os, hvor gerne vi end vil). Svaret på den mail er på sin plads her, så kan folk nok forstå hvorfor jeg tilbÞd dig kiks og servietter :) Rigtig god dag, kys og kram fra Marco ❀

Det er da den fladeste kartoffelpizza

Det er da den fladeste kartoffelpizza nogen sinde. Kartoflerne var tynde som papir , hvad egentligt er lÊkkert , men det var i et lag så man kunne ikke smage dem, der var mere pesto end mascarpone , det eneste man kunne smage var den grÞnne pesto og det halve kg rucola der var på den.

2025幎9月3日

Take away pizza

Take away pizza. Kom til aftalt tid og fik at vide at det ville tage 7-8 minutter lÊngere. Det tog 20 minutter ekstra. Pizzaen var fyldt med salt og var nok den ringeste pizza jeg fået i årevis.
PS har haft dårlig mave efter spisning af pizzaen.

Tyder på dårlig kÞkken hygiejne!!!

2025幎4月2日
自発的なレビュヌ

Jeg var med mit familiemedlem nede og

Jeg var med mit familiemedlem nede og kÞbe 3 pizzaer d. 1/3 2025 kl. 17.50 og hvad vi så var meget bekymrende. Den ene af de to meget unge fyre der står og skal lave pizzaerne står og er ved at lave disse boller der hÞrer til deres fÊrdigretter. Pludseligt taber han den ene af dej klumperne ned på gulvet hvor de står med de sko de har på og går rundt i udenfor. Den unge fyr siger "uh!" kigger sig omkring, samler dej klumpen op og vedlÊgger den ved de andre dej klumper der skal blive til disse små brÞd, og putter dem ind i ovnen. Det var meget rystende at se da den har vÊret nede på gulvet, og jeg kan ikke lade vÊre med at tÊnke på at fÞdevarestyrelsen burde kigge forbi. Jeg kommer der ikke tit mere da jeg har oplevet en stor nedgang de sidste 5 år med deres pizzaer, men det gÊlder også deres kundeservice. Man kan godt mÊrke hvilket typer de unge der arbejder dernede er for nogen her på TrÞjborg. Det er også en dybt bekymrende ting. At ejerne ikke går op i nogen af delene. Det er også tydeligt at hygiejnen for madsikkerhed er helt ud i tovene. En fyr der stod henne og vaskede op kommer hen med halvtÞrt fingre og stikker bare hÊnderne ned til pålÊgsskinken der bruges til pizzaerne og tager flere skiver skinke uden at have handsker på, og går om til kÞkkenbordet på den anden side. Det var til en ret han skulle lave. Der er meget store problemer med sikkerheden på flere områder på det pizzaria. Jeg tror at ejerne af pizzariaet trÊnger til at blive holdt Þje med af fÞdevarestyrelsen. Det er meget tydeligt at der kan ikke vÊre nogen af de unge mennesker der arbejder dernede på det pizzaria der har taget kursus i madhygiejne. Fra Lillian

2025幎3月1日

Birthday Celebrations

We were in Hampton Court celebrating birthday celebrations and came across Casa Mia a lovely Italian restaurant. Eight of us had dinner there recently. Lovely service! Very nice food, the risotto was absolutely delicious! Very reasonable priced. A delightful evening had by all. Would highly recommend. Thank you for a most enjoyable evening.

2025幎1月28日

Elendig betjening

Betalte for en pizza og en pastaret. I alt 200 kr. byttede penne ud med spaghetti og ville have dressing på en min pizza. Ender med penne, ingen dressing og opkrÊvning på 210 kr?!
Ringer ind, men ingen kompensation. Det er jo faktisk tyveri? Elendig service

2024幎9月18日

Langt under forventning

Vi manglede et sted at spise på TrÞjborg i aftes, og så folk sidde og spise pizza i vinduet. Pizzaen så rigtig lÊkker ud, så vi gik ind.
Vi bestiller vores mad, og begynder at undersÞge restauranten nÊrmere mens vi venter på maden i godt en halv time. Lige på min venstre side er nogle flÞjlsgardiner, som er sat op i et forsÞg på at blokere af fra et tilstÞdende lokale. I rummet flyder det med skrammel og papaffald på gulvet, hvilket er lidt uinspirerende at sidde og spise ved siden af. Derudover var bestikken ved bordet altsammen beskidt. Der står også pizzacutters, så man selv kan skÊre sin pizza - selvfÞlgelig også beskidte.
Da maden så kommer, bliver vi igen lidt skuffede. Bunden smager ikke rigtigt af noget, har lidt frysepizza agtig tekstur, og osten er tydeligvis heller ikke af hÞj kvalitet - tankerne ledes egentlig mest hen på revet "mozzarella", og osten bliver helt klumpet og geleagtig efter 2 minutter på tallerkenen.

Generelt mindede oplevelsen mest af alt om den typiske tÞmmermÊnds-pizza fra grillen, og det var også den fornemmelse restauranten havde i det hele taget. For at vÊre fair, var tjeneren vildt sÞd - men resten af oplevelsen er ret langt under forventning, når pizzaerne koster 135 kroner stykket. Efter min mening nÊrmer vi os altså restaurantpriser hvis man lÊgger drikkevarer oveni - så der burde kvaliteten af råvarerne, fÊrdighederne hos kÞkkenet og stedets stemning/indretning altså fÞlge med. Så vil jeg sgu hellere give det halve for en grilbarspizza!

2024幎7月5日
自発的なレビュヌ

Modtog min pizza helt vandet og med en

Modtog min pizza helt vandet og med en pizzabund, der ikke var fÊrdigbagt. Da jeg ringede ind for at berette om det, blev jeg mÞdt af flabet personale, som gav mit valg af toppings skylden for dette, selvom jeg blot havde tilvalgt oksekÞd, peberfrugt, champignon og lÞg. Totalt useriÞs!

TrÞjborg

2024幎5月20日