レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det startede rigtigt godt med besÞg af Mads, ham var flink og omsorgsfuld da vi d. 23/12 havde besÞg af ham i forbindelse med en vandskade. Han lavede en nÞdlÞsning som ikke virkede efter 3 ti... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mads kom til vores hus efter jeg havde kontaktet min husforsikring (GF) med observation om at vores fjernvarm beholder ikke kunne holde trykket og vi skulle fylde vand pÃ¥. Fjernvarmen havde sendt 2... もっず芋る

Mads kom til mit hus efter jeg havde kontaktet min husforsikring (GF) med observation om vand der lÞb ud pÃ¥ mit bryggersgulv i stigende mÊngder fra et skab med skjulte installationer. Han fandt hurti... もっず芋る

䌁業情報

1. 配管工

圓該䌁業による蚘述

Vi er din professionelle partner med mere end 50 års erfaring i VVS- og lÊkageteknik er vi specialiseret i at lokalisere og udbedre skjulte rÞrskader effektivt og professionelt. Derudover besidder vi en stor erfaring i alt lige fra reparation af din vandhane, udskiftning af dit toilet, til installation af din nye varmepumpe eller renovering af din VVS- og aflÞbsinstallation.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

21件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Det startede rigtigt godt med besÞg af

Han lavede en nÞdlÞsning som ikke virkede efter 3 timer.
Han satte dog to små varmeblÊsere til os.
Vi havde fuld forståelse for der ikke kunne gÞres meget i juledagene. Og vi lavede en aftale om at det var det fÞrste Han ville tage sig af efter jul. Og lave lÊkagesÞgning hvilket han og gjorde fÞrst i januar. Han var sikker på at bruddet var i gulvet uden for brusenichen, og Mads fortÊller at han nok skal ordne sagen. Så skal der tages prÞver da der kunne vÊre aspest i gulvet, samt en der skulle vurdere omfanget af skaden. Det går der så 14 dage med. Så sender Mads en medarbejder der skal banke gulvet op der hvor de har markeret den skulle vÊre, der er intet brud der hvor Mads har markeret ved sin gasmålling. Medarbejder kan ikke finde bruddet og kÞrer med uforrettet sag. Og vi har stadig ingen varme og er det d. 23 januar. Så nu har vi vÊret uden varme i en måned.
Mads var sat på opgave af vores forsikring GF Mads oplyser nu forsikringen, at bruddet SANDSYNLIGVIS er i bruseniche. Det skal i den forbindelse nÊvnes at GF har et forbehold i vores police med bruseniche. Dette er Mads orienteret om. På det grundlag afslår forsikringen at dÊkke skaden.
Vi tilkalder selv en vvs, og inden for en time, har de konstateret bruddet sidder i vÊggen fra det andet toilet i huset under radiator i en vinkel. Inden de kÞrte havde vi varme i huset og det tog dem alt i alt under 2 timer at etablere og finde bruddet.
Jeg håber at denne sag var en enlig svale fra Mads, da vi alle kan lave fejl. Og som person fremstår Mads både professionel og venlig.

2026幎2月4日
Cavus ロゎ

Cavus からの回答

Hej Anders

Efter anmeldelsen blev lagt op, har jeg forsÞgt at kontakte dig telefonisk og via sms for at tage dialogen direkte. Jeg besvarede også en sms omkring aflÞbet en lÞrdag for at hjÊlpe jer som en ekstra service. Jeg har gjort, hvad jeg kunne, men det Êndrer ikke på, at forsikringsforbeholdet ved brusenichen trådte i kraft.

Der blev i forbindelse med skaden opsat varmeblÊsere. Jeg ved, at I oprindeligt mente, det ikke var nÞdvendigt, da I havde brÊndeovn, men jeg insisterede på, at de blev sat op for en sikkerheds skyld og som midlertidig lÞsning.

LÊkagesÞgningen viste, at bruddet var under brusenichen, og rÞret var helt tÊret – dokumentation herfor foreligger. PÃ¥ den baggrund kunne vi desvÊrre ikke hjÊlpe yderligere med udbedring af skaden.

At andre firmaer senere kunne etablere varme Êndrer ikke på vores vurdering og formål, da vi blev rekvireret via forsikringen.

AsbestprÞverne er foretaget af et eksternt firma og ligger uden for vores ansvarsområde.

Mit mål med kommentaren er blot at sikre et nuanceret billede af sagen. Hvis du finder det relevant, kan du naturligvis selv vurdere at opdatere anmeldelsen.

Mads CAVUS VVS & LÊkageteknik

Varme igen - TAK Mads 🙏

Mads kom til vores hus efter jeg havde kontaktet min husforsikring (GF) med observation om at vores fjernvarm beholder ikke kunne holde trykket og vi skulle fylde vand på. Fjernvarmen havde sendt 2 medarbejdere ud til os. De havde konstantede at der var ikke noget galt med beholderen, så der måtte vores en lÊkage et sted i vores hus. Mads var hurtig til at konstantere at det var beholderen der var defekt. Vi fik fjernvarmen til at udskifte beholderen, som nu holder trykket og vi har varme igen.

Udover hurtig og prof behandling, en hyggelig snak. Jeg har beholdt kortet til Mads nÊste gang der blir VVS ballade. - For der bliver altid en nÊste gang med hus ;-)

2026幎1月5日
自発的なレビュヌ

Hurtig og kompetent lÞsning på lÊkage

Mads kom til mit hus efter jeg havde kontaktet min husforsikring (GF) med observation om vand der lÞb ud på mit bryggersgulv i stigende mÊngder fra et skab med skjulte installationer.
Han fandt hurtigt ud af, at det dryppede fra fyret - men egentlig skyldtes udlÞbet en forkalket ledning med vandaflÞb fra Genvex. Mads klarede Êrterne med at rense og skylle ledning og tape isolering om varmebeholder pÊnt til igen. Udover hurtig og prof behandling, en hyggelig snak. Jeg har beholdt kortet til nÊste gang der blir VVS ballade. - For der blir altid en nÊste gang med hus ;-)

2025幎12月3日

Virkelig god oplevelse

Det er sjÊldent man oplever en håndvÊrker der både tager initiativ og ansvar. Mads er en af dem.
Vi havde en meget lille opgave (Skift af frostsprÊngt rÞr). Mads fulgte selv lÞbende op om hvornår han kunne komme, holdt sine aftaler og kunne straks give en pris og lÞse opgaven.

Klart at anbefale.

2025幎11月18日
自発的なレビュヌ

Havde besÞg af Mads i forbindelse med

Havde besÞg af Mads i forbindelse med lÊkage tjek igennem forsikringen. Han gennemgik hele hytten og alt teknikken. Han fik endda renset nogle filtre i systemet. Der blev lyttet til mine observationer og vi havde en god dialog omkring udfordringen. Jeg blev klogere og jeg tÊnker at Mads havde nemmere ved at vurdere situationen qua sammenspillet.

Vi fik lagt en plan for hvad jeg skulle gÞre, og et par dage efter havde vi en fin opfÞlgning, hvor mads igen var meget hjÊlpsom.

Stor anbefaling herfra.

Utrolig venlig og nede på jorden behandling. Tak.

2025幎10月15日

Vi havde besÞg af Mads

Vi havde besÞg af Mads, og han var bÃ¥de dygtig, effektiv og venlig. Han fandt hurtigt Ã¥rsagen til vores vandskade, som et andet firma havde brugt nÊsten en hel arbejdsdag pÃ¥ uden held. Det tog Mads kort tid at lokalisere problemet og fÃ¥ styr pÃ¥ det. Kan varmt anbefales! 💧🔧

2025幎11月4日

Cavus er fÞrste valg

IfÞlge en gastekniker var der ikke noget galt med mit gasfyr, men der måtte vÊre den lÊkage. Jeg kontaktede Mads fra Cavus, der kunne konstaterer at der ikke var nogen lÊkage og det var en defekt slange i gaskedelen til ekspansionsbeholderen. Det var ikke hans opgave, men han var sÞd at skifte den alligevel, med en god forklaring om, at det skulle gasteknikeren have fundet. Han mente at jeg skulle gå vidre med regningen, da han ikke skulle vÊre sendt ud. Han har efterfÞlgene vÊret en stor hjÊlp med at bekrive fejlen over for Andel Energi, så må jeg se om det hjÊlper. Cavus er gemt i mine kontakter og vil vÊre de fÞrste jeg kontakter hvis jeg for brug for hjÊlp igen.

2025幎9月26日

Vi havde besÞg af Mads

Vi havde besÞg af Mads, der udskiftede vores gamle blandingsbatteri til et nyt. Rigtig god service og hurtig eksekvering af opgaven. Da vi var tidspresset for at mureren kunne komme til at sÊtte fliser på, var Mads god til at finde en tid kort tid efter fÞrste kontakt. Alt i alt en god oplevelse og en klar anbefaling herfra.

2025幎10月9日
自発的なレビュヌ

Mads fra CAVUS besÞgte os i forbindelse

Mads fra CAVUS besÞgte os i forbindelse med en forsikrings skade, hvor der skulle foretages en lÊkagesporing , det gik hurtigt og smerte frit. Skaden blev fundet og lÞst hurtigt og problemfrit . Vil anbefale CAVUS til alle der står med problemer med VVS eller lÊkage sÞgning. Uden tvivl det mest professionelle VVS firma vi har benyttet

2025幎10月10日

Absolut fantastisk kundeservice

Absolut fantastisk kundeservice, uden tvivl den bedste VVS’er, vi har haft forbi.
Forklarede alt ned til mindste detalje, arbejdede hurtigt og effektivt, og havde samtidig en god humor. Vi lÊrte endda nye ting om vores eget hus undervejs. Ville klart anbefale at gÃ¥ med Cavus som VVS’er

2025幎10月8日
自発的なレビュヌ

Cavus har hjulpet med alt VVS til

Cavus har hjulpet med alt VVS til ombygning af vÊrksted samt toilet. Fik 3 tilbud og de var absolutte konkurrence dygtige, samt de forstod vigtigheden i at opgaven skulle laves hurtigt. De holdte alle aftaler og var efterfÞlgende på telefonen da jeg havde spÞrgsmål.
5 stjerner herfra!

2025幎8月2日