Den hÀr sidan var redan pÃ¥ nergÃ¥ng nÀr den fria frakten försvann och det började tillkomma en extrakonstnad varje gÃ¥ng. Men det var fortfarande ett acceptabelt alternativt ifall en film var Ànnu d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
LÀs vad som stÃ¥r om WOW HD pÃ¥ Wickipedia Ãlan Media Partners (Àger WOWHD) The company owns and operates online consumer retail sites such as ezydvd.com, ezyflix.com, chaos.com, play4me.com and wow... ãã£ãšèŠã
1. Urimelig lang leverings tid (over 1 mÃ¥ned - lovet maks 10 dage.) 2. BelÞb hÊvet omgÃ¥ende fra min konto (dagen efter bestilling). 3. Told opkrÊves med samme belÞb som den lovede pris. (Dette... ãã£ãšèŠã
I ordered a game which cd-wow said took 9-10 days to deliver. It took 5 weeks! When registrering as a user, I specifically asked not to recieve any mails at all. Now I have begun recieving spam-... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Buy cheap CDs, discount DVDs, Blu-ray, bargain Games for Xbox, PS3, Wii & PC, Books, Beauty products. New Releases and bestsellers at the best prices!
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Langsomt
De er MEGET langtid om at levere. Ikke det sted man skal bestille fra, hvis man skal bruge det inden for en uge. Bestilt en DV til weekenden. Den kan stadig nå at komme LÞrdag, men tvivler... skal bruge den LÞrdag. Overvejer at kÞbe dvden et andet sted, og sende den her retur. Ikke optilmalt
jag kan garantera att du blir nöjd med dina varor
allt liger till bra priser och frifrakt i över 13 lender jag gillar den sidan nåt enormt
Man får hvad man betaler for
CDwow er billig! Der skyldes at de sender fra udlandet, så husk at du ved kÞb på over 80 kr, bliver opkrÊver for dansk moms (25%) og gebyr (ca. 120 kr) af postdanmark. CDwow er nÊsten altid billigst, hvis det drejer sig om en enkelt cd. De sender altid varerne enkeltvis. Husk at hver vare max må koste kr 80, hvis du vil under bagatelgrÊnsen for fortoldning, ellers er den nok billigere at kÞbe alle andre steder.
Modtog på et tidspunkt en varer, som skulle retur. Det tog noget tid. Men jeg fik et tilgodebevis, som blev brugt til et nyt indkÞb.
De har også en pointordning, hvor man kan få en gratis CD, hvis man kÞber nok indenfor en periode.
AnbefalelsesvÊrdigt
Jeg har i efterhånden en del år benyttet mig af CDWOW, både til bÞger, cdŽer, film og spil. De har det meste, sitet er nemt at navigere i. De får dog ikke 5 stjerner dette alene fordi leveringen tager en del tid.
Godt
Jeg har handlet hos dem en del gange, jeg synes tit jeg har fundet musik jeg har kunnet finde andre steder.
Jeg har et par gange fået en cd med et smadret cover, hvorefter jeg har haft kontaktet dem og fået tilsendt et nyt, en af gangene havde de ikke prÊcis det slags cover som jeg havde brug, så de gav mig valget mellem en helt ny cd eller et andet slags cover, det synes jeg er god service!
Leveringstiden er lidt lang, men det synes jeg heller ikke at de ligger skjul på.
Jeg har ikke haft problemer med told da jeg har sÞrget for ikke at kÞbe ting der koster over 80 kr., da de sender varerne separat har jeg heller ikke haft problemer med at kÞbe flere ting.
Told :(
pakkerne sendes fra alle lande bl.a. Hong Kong, hvor der tillÊgges told.
De giver ikke tolden tilbage!!
MÃ¥ske den bedste net-shop
Totalt stabilt niveau - som er tårnhÞjt
Meget sjÊldent problemer
Jeg har handlet en del ved cdwow - helt tilbage fra de lovede 48 timers levering. Det holdte endda ret godt.
Nu er det en uges tid - helt fint.
De eneste problemer jeg har haft har vÊret vedrÞrende et beskadiget cover. Dog har de tilbudt at erstatte det ved indsendelse, dette har jeg dog ikke benyttet mig af.
Jeg vil fortsat handle her.
Har altid leveret til tiden.
Har handlet der igennem flere år og der er altid blevet leveret til tiden.
Elendig håndtering af ordre !!!
Bestilte og betalte for 2 stk. musikdvd og et Xbox 360 spil den 12.maj 2011. Og har dags dato (22/6) ikke modtaget 2/3 af ordren :o/
Lige inden jeg afsluttede ordren, havde jeg Êndret adressen, da jeg var flyttet siden jeg sidst havde handlet hos cdwow.dk.
Det viser sig så, at de alligevel har sendt 2 af varene til den gamle adresse ????
Den i deres betingelser lovede email om afsendelse (så man kan tjekke efter, om de har sendt det rigtige til det rigtige sted) kom fÞrst flere dage efter, at de havde afsendt varerne.
Derudover så var den ene dvd i restordre, selv om der på deres side stod at den var på lager ! Den ankom dog efter lidt over en uge.
Det har de andre 2 ting i ordren så ikke gjort - nu hvor der gået over 40 dage.
Har skrevet utallige email og efterspurgt de 2 ting jeg har betalt for. I de lige så mange svar jeg har fået. Står der den samme elendige undskyldning om, at de ikke har fået varene tilbage og derfor ikke kan sende dem til den rigtige adresse !
I den sidste email skriver de - endnu en gang ! - at det kan tage op til 45 dage inden de får "undelivered" tilbage pga. den tid det tager for "the local postoffice" !
Har kontaktet mit posthus og Postdk's hovedkontor flere gange og de har intet set til pakken/brevet eller fået den retur !
Har nu kontaktet min bank for at få penge fÞrt tilbage. Da jeg simpelthen ikke gider vente lÊngere på noget jeg har betalt for - for mere end en måned siden.
At al kommunikation fra deres side af foregår på engelsk, er absolut heller ikke i orden, når det er en dansk netbutik jeg har kÞbt hos !!
Det er også helt sikkert, at jeg ALDRIG mere vil handle med cdwow - magen til elendig service fra en netbutik, skal man s.. lede lÊnge efter !!!!!!!!
Hva' fa.. hjÊlper det, at de har billige priser og sender fragtfrit, når deres system ikke fungerer ordentligt og deres service samtidig er så elendig, at man efter over 40 dage endnu ikke har fået det, man har betalt for !!!!!!!
Har sgutte oplevet den slags amatÞragtige håndtering af en ordre fÞr.
Update: Efter denne anmeldelse er der kommet lidt skred i sagen. Nu er spillet og musik dvd/cd'en dukket op hos dem (ca. 50 dage er gået !) Nu vil de så fÞrst lige tjekke om spillet er en pal- eller en ntsc version og skal lige spÞrge mig om mit TV og min dvd-afspiller kan kÞre regionsfri ntsc version af musikdvdv'en. Fint nok - eller ?
Det ku' de jo ha' gjort noget fÞr eller skrevet på hjemmesiden hvilket l format spillet er !
Nå, er spÊndt på om jeg så får mine varer denne gang ? For med det her firma, kan man jo ikke vÊre sikker !
Min enlige stjerne er for deres hurtige email-respons, Den ros skal de ha'. Selv om de fleste af dem bare, var en en lang sang fra de varme lande - ikke sÊrligt brugbart ift. resultatet af denne elendige håndtering/service.
Sidste update: Så fik jeg mine varer (12/7-11) og det tog så i alt "kun" 2.mdr. fra jeg bestilte, til jeg fik de 2 sidste ting, sendt i hver sin "bubble" konvolut fra en postbox adresse i Honkong !
Jeg fandt desuden også ud af, at mens jeg har siddet og ventet i 2 mdr.,var prisen på spillet faldet med 103 kr. NÊvnte det for dem.
Så havde de muligheden for at kompensere lidt for deres totalt kiksede og amatÞragtige behandling af min ordre.
Men nÊ, nej heller ikke her viste de overhovedet nogen form for god kundepleje.
Så hermed slutter min lille fÞljeton, om dette laussige firma og dets elendige håndtering af en simpel ordre.
Som nÊvnt tidligere er også det sidste gang, jeg har handlet med denne elendige Honkong netbutik. :o(
Favorable priser og fri levering
Har efterhånden handlet hos CD-WOW i mange år og har aldrig haft problemer med dem. Man skal dog se sig lidt for mht. priserne, for selvom de generelt har lave priser, kan der forekomme tilfÊlde hvor man tÊnker "det var godt nok dyrt". Leveringstiderne er nogle gange lidt lange, men der er fri fragt, hvilket jo altid er godt.
billigt, nemt, pålideligt
jeg har kÞbt en 30 cder igennem tiden og har aldrig haft problemer. hvis de har det man leder efter er prisen nÊsten altid lav. forsendelse er gratis, de sender alt i seperate pakker, og betalingen let og sikker. ikke super hurtig levering da det ofte sendes fra hong kong
Billige varer og gratis transport
Jeg var heldig at finde en tv-serie rigtig billig hos cdwow, og så er der tilmed gratis fragt, så når man lige er heldig at finde den rette vare og til den rette DVD-region, så er siden fantastisk.
Dog var etuiet til en af mine DVD'er gået lidt i stykker ved ankomsten. Det er ikke mit indtryk, at det skyldes indpakningen; men nok nÊrmere kvaliteten af etuiet, hvilket jeg vel nÊppe kan bebrejde cdwow.
Helt okay
Har bestilt hos cdwow mange gange efterhånden og altid til en god pris, dog er danske cd'er sjÊldent billige. En enkelt gang var min ordre et par uger forsinket, men cdwow var sÞde til at svare på min mails og det hele nåede også frem til sidst.
Lidt for dyr
Fornuftigt udvalg, men priserne er lidt for hÞje ift de andre der sÊlger det samme på nettet.
Aldrig haft andet end gode oplevelser med dem
lansom
Hvis man er meget meget tålmodig er det ikke et dårligt sted at handle, har generelt et godt udvalg. Leveringstiden er dog ikke noget at råbe hurra for.
God oplevelse
Jeg bestilte et nyt spil til en spotpris ingen andre forhandlere kunne matche. Trods de 10-11 dages ventetid fik jeg mit produkt toldfrit ved dÞren og det virkede fejlfrit. Alt i alt en god oplevelse.
god men lidt langsom...
har kÞbt bÞger der 2 gang indenfor et par måneder, og begge gange er bÞgerne nået fin frem...
Leveringstiden er lidt lang, så man skal bestille i god tid, hvis det feks er til gave...
Har ikke oplevet at pengene bliver hÊvet på kontoen fÞr varer er afsendt..
handler gerne igen
Trak penge på forhånd og trak sagen i langdrag
Jeg bestilte et spil, der fÞrst ville udkomme to måneder senere.
Jeg regnede med, at jeg ville få det tilsendt to måneder senere - og de så ville trÊkke pengene. Men jeg havde dårligt trykket send, fÞr de havde hÊvet pengene.
Jeg kontaktede dem og forklarede dem, at de måtte vente med at trÊkke pengene til de sendte produktet. Jeg fik så en lÊngere smÞrre på engelsk om, at de nu altså trak pengene på forskud.. Det mener jeg ganske enkelt ikke er lovligt!!
4-5 måneder efter fandt de ud af, at de ikke kunne levere.. og efter adskillige e-mails frem og tilbage, fik jeg mine pengene retur - men selv efter de erkendte, at de ikke kunne levere varen, gik der uforbeholdent lÊnge, fÞr pengene gik ind på min konto!
Det er ren fusk!
Stort udvalg og fine priser
Har bestilt flere cd'er her. Leveringstiden er ofte omkring en uges tid, nogle gange lidt lÊngere. Produkterne er fint emballeret. Kundeservice er hjÊlpsom og svarer indenfor rimelig tid.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã