3.5

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Badkamer verbouwing door topbedrijf

Ons hele huis is verbouwd met materialen gekocht bij CEMA. Dit jaar als project een nieuwe badkamer om het ligbad te vervangen door een inloopdouche. van wandplaten tot en met de drain van de douche, tegels en zelfs dubbele wastafel met spiegel(demo gekocht), kranen en douchegarnituur zijn we door Ron en Bert heel erg goed geadviseerd en zeer goede prijsafspraken gemaakt. zelf toen bij ons een beschadiging in de spiegel werd geconstateerd werd dit door CEMA kosteloos vervangen. Nog nooit te klagen gehad over de service van CEMA. niet in het verleden en ook nu niet. top kwaliteit materiaal en goede prijzen brengen ons al jaren terug naar CEMA.
Ik begrijp de negatieve reacties dan ook helemaal niet!!

2026幎7月1日
5぀星のうち2の評䟡

Complete badkamer gekocht bij cema

Complete badkamer gekocht bij cema.
Na minder dan 4 jaar begon de BADKAMER radiator compleet te roesten en af te bladeren....
Er is iemand komen kijken en ging dit terug leggen bij de leverancier..... we wachten en wachten. Mailen, bellen maar geen gehoor meer.
Een badkamer radiator zou toch niet na 4 jaar al zo mogen afbladeren voor dat geld. En dat het vochtig is in een badkamer dat is logisch...
Mijn man is autospuiter en gaat ook geen lak spuiten als het niet tegen water kan....
Vandaar deze revieuw. Mag hopen dat ze nu eens contact terug opnemen.

2026幎3月8日

Slechte ervaring

Afspraken niet nakomen, slechte levering van spullen, eigenaar Ron werd zelfs onbeschoft/vloeken bij aanspreken hierover, belachelijk! kan me wel vinden in sommige eerdere recencies...nooit meer!

2025幎7月19日

Ik heb 2 maal een keuken gekocht bij

Ik heb 2 maal een keuken gekocht bij Cema. In 2016 en in 2020. Beide keukens naar tevredenheid geleverd en gemonteerd. Ook wanneer er een schade aan de kraan was, werd naar tevredenheid opgelost.
Cema is een begrip in de regio. Ze verkopen al jaren via mond op mond reclame. Ik kan mij dan ook niet vinden in de 1 sterren reviews die ik hier gelezen heb.
Het is een prima bedrijf dat veel klanten helpt in de regio en ik heb werkelijk nog nooit klachten gehoord.
De derde keuken gaat ook binnen kort besteld worden omdat ik weet dat de kwaliteit prijs verhouding uitmuntend zijn. Degelijke kwaliteit en ook budget prijzen. Beiden zijn aanwezig. Eerlijke winstmarges. Aangezien ik hypotheek adviseur ben,stuur ik al mijn klanten hier naar toe. Ik weet dat het in goede handen is.
Nog nooit een klacht gehad.

2025幎2月13日
5぀星のうち5の評䟡

geweldig geholpen door de cema in

geweldig geholpen door de cema in geleen!
ze nemen de tijd voor je en alle mogelijkheden worden besproken
offerte laten maken en na akkoord zijn alle spullen voor ons besteld levertijd van spullen word duidelijk aangegeven inmiddels hebben wij alle spullen gekregen en zijn wij begonnen aan de renovatie van onze badkamer het word prachtig !
dankjewel voor de goede service

2025幎3月19日
5぀星のうち1の評䟡

Beschadigde toiletpot nieuw in doos.

Clou toiletpot besteld en laten leveren, doch zat een klein gaatje in de rand van de toiletpot. Dit hebben we pas gezien tijdens het monteren. Eigenaar (Cema) Ron gebeld: zijn oplossing was dat ikzelf dit gat had veroorzaakt. Ik, de klant, was een leugenaar als deze toiletpot zo in de nieuwe doos zat. Dat was zijn conclusie ))) Als ik dit gaatje in de keramiek nog in de doos gezien had: “kleine” kans op garantie. Samengevat: ik ben opgelicht. Cema geeft garantie tot aan de voordeur. Trieste ervaring.

2025幎3月13日

Zeeeeeer slechte ervaring

Zeeeeeer slechte ervaring, 4 maanden! wachten op spullen, leverafspraken niet nakomen, hele tijd zeggen we gaan leveren, sommige spullen zijn binnen maar het is gewoon aan het lijntje houden, sterker nog er was nog helemaal niks binnen! Vele malen gebeld, gemaild, terug naar de winkel, geweldig! Uiteindelijk spullen zelf maar besteld. Zakelijk blijven kan de eigenaar niet. Als je iets niet kunt bestellen of het gaat niet voor een bepaalds prijs, zeg dat dan gewoon, heb ik vrede mee. Offerte gemaakt, niks verteld over bijkomende kosten, weer terug naar de winkel, eigenaar R. was het er weer niet mee eens, het woord rechtsbijstand viel

.climax was dat meneer begon te schreeuwen en helemaal doordraaide!! Normaal gesprek ging niet meer, ongelooflijk, wat een malloot, nog nooit zoiets meegemaakt! Blijkbaar ook niet de eerste keer, als ik een paar vroegere recensies mag geloven, geschreeuwd tegen klant met vrouw en kind er bij?? Chapeau! Wat ben jij een idioot eerste klas!! nooit maar dan ook nooit meer CEMA Geleen!! Ik zal dan ook alles doen wat in mijn bereik ligt om dit te verspreiden, wat een mafklapper! Rechtsbijstand heeft ons al in het gelijk gesteld, maar ik wil helemaal niks meer met deze firma te maken!!

2025幎1月24日
5぀星のうち1の評䟡

Producten kapot en agressieve klantenservice

Deze plek verdient 0 sterren maar dat is helaas geen optie. Als je hier iets besteld kun je er in ieder geval vanuit gaan dat het product beschadigd dan wel onbruikbaar is. De klantenservice van dit bedrijf zinkt zelfs zo diep dat ze hun klanten uitschelden wanneer ze hun eigen fout/tekortkoming recht horen te zetten.

2024幎7月11日

toppunt van klantonvriendelijkheid

Twee jaar nadat ik voor zo'n €5000 aan sanitair bij hen had gekocht informeerde ik een aantal weken geleden bij Cema naar een sleutel om de wc bril mee vast te zetten. Deze zat indertijd bij de levering maar kon ik niet meer vinden. Ik werd vriendelijk geholpen door een mevrouw die mij vorige week berichtte dat ik de sleutel op kon halen.
Toen ik eergisteren bij Cema langs ging om de sleutel op te halen kreeg ik te horen dat ik zo'n € 43 moest betalen voor deze sleutel. Toen ik vervolgens aangaf dit een absurd bedrag te vinden en dat er ÃŒberhaupt niet gemeld was dat ik voor de sleutel moest betalen werd een norse dame die over de betaling ging naar mij onvriendelijk in de zin van mij negerend, pratend met de vriendelijke medewerker (waar ik tot dan toe contact mee had gehad)  alsof ik er niet bij was. Toen ik aangaf de sleutel niet te willen en ook de verzendkosten niet te willen betalen (de norse dame wilde dat ik deze sowieso zou betalen) werd het nog onvriendelijker en bemoeide zich een oudere meneer er ook mee. Ook deze meneer negeerde mij compleet en liet mij duidelijk merken dat ik het Cema pand maar moest verlaten nu ik niets wilde betalen. Ik gaf aan het ongelofelijk klantonvriendelijk te vinden hoe ze mij behandelden maar hier werd totaal niet op gereageerd. De vriendelijke dame had de fout gemaakt mij niet te informeren over kosten, dit werd ook beaamd en vervolgens werd ik door de norse dame en de oudere meneer gezien als boeman en werd er tot aan het asociale toe met mij gecommuniceerd. Vervolgens heb ik met ongeloof Cema verlaten. Nooit meegemaakt dit. Ongelofelijk dat mensen als deze bij Cema werken. Super niet klantvriendelijk. Ik zal nooit iemand dit bedrijf aanbevelen.

2023幎6月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ