Christians AnlÊg A/S レビュヌ 7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

7件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

De skulle ligge fjerne gamle fliser og

De skulle ligge fjerne gamle fliser og undvige vore terrasse, det var ikke noget problem, de var professionel dage de. Ok det var lidt dyrt 70.000kr
Der har vÊret klaget flere gange over det, og nu ogsÃ¥ pÃ¥ sms, sÃ¥ fÃ¥r man bare besked om der er gÃ¥et mere end 6 mÃ¥neder sÃ¥ de retter ikke op pÃ¥ fliserne 😡😡😡

2026幎4月24日

1 stjerne – Meget dårlig oplevelse

Det hele startede egentlig meget normalt. Firmaet skulle bare komme og lÊgge fliser i min indkÞrsel. Vi havde aftalt en dato, og de dukkede op tidligt om morgenen med en varevogn og en masse vÊrktÞj. Jeg tÊnkte, at det nok skulle blive en hurtig og professionel opgave.

Men allerede efter et par timer begyndte tingene at virke mÊrkelige. De efterlod affald over hele haven, cigaretskodder i blomsterbedet og vÊrktÞj liggende midt på grÊsplÊnen. Fliserne blev lagt skÊvt, og flere af dem vippede, når man gik på dem.

Senere på dagen opdagede jeg, at ting inde fra huset var forsvundet. FÞrst lagde jeg mÊrke til, at alt bestikket fra kÞkkenskuffen var vÊk. Da min kone kom hjem, opdagede hun også, at flere af hendes ting fra sovevÊrelset manglede. Det var en meget ubehagelig oplevelse.

Da jeg forsÞgte at tale med arbejderne om det, trak de bare på skuldrene og sagde, at de ikke vidste noget. Kort efter pakkede de deres ting og kÞrte, selvom arbejdet langt fra var fÊrdigt.

Resultatet er nu en halvfÊrdig indkÞrsel med skÊve fliser og en meget dårlig oplevelse. Jeg kan desvÊrre ikke anbefale dette firma til andre.

2025幎9月25日
自発的なレビュヌ

Jeg skulle have lagt fliser i min

Jeg skulle have lagt fliser i min indkÞrsel, en af arbejderne spurgte mig med en rigtig trÊls tone om di måtte bombe mit toilet, jeg tÊnkte at han bare mente om han måtte låne det så efter kort overvejelse lod jeg ham låne det. jeg kom ind til mit toilet gennem skidt og
med nutalla udover det hele, jeg kiggede i skuffen, og så havde han stjålet alt i skuffen, tandbÞrster, tandpasta, og alt andet. Jeg gik ud for at spÞrge hvor alle mine ting var. Han hoppede ind i sin traktor og stormede vÊk
ps. min indkÞrsel er stadig ikke lavet og jeg har betalt 11.000kr
ps. det var ikke nutella

2025幎3月4日

Dårligt udfÞrt arbejde generelt

Markant billigere end konkurrenterne, men dårligt udfÞrt arbejde.

Opgaven i 2022 bestod i at ryde haven totalt, og blot efterlade en hjÊvn plÊne + ligusterhÊk.

Haven blev efterladt med huller og store ujÊvnheder, og har efterfÞlgende selv spredt 4 ton jord ud på plÊnen over flere omgange for at forsÞge at fylde bare nogle af de hullerne/ujÊvnhederne de efterlod.

Den hurtig voksende ligusterhÊk der blev plantet er nu efter snart 3 år, vokset omkring 5-10cm. Jeg antager at jorden har vÊret ringe og nok skulle vÊre udskiftet inden.

Jeg kontaktede desvÊrre aldrig Christians AnlÊg omkring fejlene oprindeligt, hvilket jeg fortryder i dag.

Ud fra min oplevelse vil jeg fraråde brug af Christians AnlÊg, er trÊls at stå i en situation hvor man flere år efter må give op, og få en ny anlÊgsgartner forbi og udbedre.

2023幎9月27日
自発的なレビュヌ

Altid flot stykke arbejde !!!

Vi har nu brugt Christians anlÊg 5 gange til forskellige jobs på vores grund. Det er en fornÞjelse at have besÞg af profesionelle, der hver gang leverer et flot stykke arbejde. Foruden det er de altid venlige og rydder så flot op efter endt arbejde. Vi bruger dem gerne igen.

2024幎2月12日

Christians AnlÊg

Christians AnlÊg i Silkeborg er alt alt for dyre. 61% betalte jeg mere for de stumper og dele, de benyttede i deres opgave hos mig, ifht hvad jeg selv kunne kÞbe delene til pÃ¥ diverse webshops. Og 61% er vel og mÊrke KUN hvis Christians AnlÊg brugte de dyreste VVS mÊrkevarer, sÃ¥ hvis der er brugt ikke-mÊrkevarer i mit projekt, er deres dÊkningsgrad MEGET MEGET HØJERE. SelvfÞlgelig skal Christians anlÊg tjene pÃ¥ de varer de leverer, men +61% er ikke rimeligt. Jeg synes det i den grad nÊrmer sig Ã¥ger, sÃ¥ jeg kan absolut ikke anbefale Christians AnlÊg. Find nogle andre til at udfÞre dit projekt.

2021幎4月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ