Jeg kÞbte påsketrÞjer til mig, min mand og min 6-årige datter. Kvaliteten er rigtig god, og vi er alle meget glade for dem. Vi kÞber helt sikkert også juletrÞjer til jul.
BÃ¥de sjove og mere afdÊmpede designs, forskellige kvaliteter sÃ¥ man kan vÊlge den der passer til situation og brug. Jeg valgte modeller i Þkologisk bomuld, og er glad for kvaliteten. En fejl i en syni... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Born in Denmark ð©ð° Providing christmas spirit across europe ðªðº Premium quality and +250.000 happy customers ð This trustpilot is on behalf of the websites: www.jule-sweaters.dk www.happyseasons.se www.happyseasons.de www.happyseasons.at www.happyseasons.ch www.happyseasons.fr www.happyseasons.it www.happy-seasons.nl www.shophappyseasons.com www.jule-genser.no www.happyseasons.fi
Hermodsvej 18B, 8230, à byhÞj, ãã³ããŒã¯
- info@shophappyseasons.com
- www.christmassweats.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 79ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Keine gute ErfahrungâŠ
Ich habe leider keine gute Erfahrung gemacht.
Der bestellte Pullover -optisch sehr sehr schön- auch die QualitÀt der Ware ok.
GröÃe / Passform lÀsst zu wÃŒnschen ÃŒbrig! Ein langes gerades etwas das sich keiner Körperform anpasst.
RÃŒcksendung nur gegen Gutschein - der nie bei mir angekommen ist.
Sehe, sehr schlechter Service!
Nie wieder!!

Happyseasons ããã®åç
PåsketrÞjer til familien
Vi kÞber helt sikkert også juletrÞjer til jul.
Min bestilling blev leveret hurtigt
Min bestilling blev leveret hurtigt. Jeg var meget tilfreds med min bestilling.
nemt at bestille og vare kom hurtigt
God kvalitet
God kvalitet, normal i stÞrrelse, grei pris og rask levering.
Nice quality, good price, excellent customer service
Bought a Christmas sweater, lovely design and quality, and fair prices, but for several reasons I ended up returning it. The process was - due to shipping issues (yes DAO I'm looking at you!) - a bit cumbersome, but the customer service at Jule-sweaters.dk was super friendly, fast and professional at all times. Would 100% buy here again, and recommend others to do so as well.
Dejlig behagelig kvalitet
Dejlig behagelig kvalitet , rigtig fin hjemmeside med mange forskellige produkter, god hurtig levering.
Nemt og hurtigt og varen levede op tilâŠ
Nemt og hurtigt og varen levede op til forventningerne. Flot pÃ¥skesweaterâŠð€©
Christmas Jumper
I ordered a Christmas jumper. Item took several business days to finally be shipped. I tried to cancel my order but the Dutch email address listed on their doesn't exist (mail bounced). When I got in touch with the international customer service they answered in Danish.
The item ended up arriving too late for Christmas and is probably the smallest 'M-size' I've ever worn. All in all not a good experience.
Fede pyjamas er og hurtig levering
Fede pyjamas er og hurtig levering
Fik mi pakke i lÞbet af få dage
Fik mi pakke i lÞbet af få dage . Det er da godt service . Vil da helt sikkert handle hos jer en anden gang
Helt klart 5 STORE stjerner.
Helt klart 5 STORE stjerner til jer. Fordi det er nogle blÞde, pÊne og dejlige pyjamas. Som min mand siger "Nu har du en ny pyjamas som er pÊn at se på".
Fin hjemmeside med mange spÊndendeâŠ
Fin hjemmeside med mange spÊndende ting, gode tilbud, hurtig service og forsendelse
Dejlige produkter og hurtig levering.
Jag fick bra hjÀlp att byta en tröja.
Jag fick bra hjÀlp nÀr det blev fellevererat en tröja,fick bytt till rÀtt storlek.
Företaget har ett stort utbud av tröjor och annat. Mycket att vÀlja på!!
Lynhurtig levering
God kvalitet trÞjer og lynhurtig levering. Samt hurtig og meget venlig kundeservice. Har handlet to gange hos dem.
Eine tolle Auwahl an tollen Pullovern
Eine tolle Auwahl an tollen Pullovern, die mich qualitativ voll ÃŒberzeugt haben
Habe 2 Pullover gekauft
Habe 2 Pullover gekauft, einen in L und einen in XL , QualitÀt wirklich sehr gut. Hatte auch E-Mail Kontakt, und muss ehrlich sagen der Service ist echt super.
In allen Dingen bin ich sehr zufrieden und werde den Shop auch weiter empfehlen und mit Sicherheit auch wieder kaufen.
4 Sterne total verdient
Mit den gelieferten Pullis bin ich wirklich super zufrieden! Genauso wie erwartet und passen perfekt (allerdings habe ich mir die MaÃe ÃŒber die Tabelle herausgesucht, der Generator hatte mir die falsche GröÃe vorgeschlagen).
Es gibt eine relativ groÃe Auswahl, mir persönlich waren es aber etwas zu wenige gröÃere Tiermotive (auch aufgrund von fehlender VerfÃŒgbarkeiten).
Ansonsten alles wirklich gut gelaufen und die Lieferung selbst war auch schnell da.
Evtl. nÀchstes Jahr wieder, auch wenn ich mich bereits mit 4 Pullis eingedeckt habe ;-)
Ein sehr nettes Team
Ein sehr nettes Team im Laden und auch sehr hÃŒbsche Sachen, obwohl wir schon fast zum Ausverkauf da waren. Nun freuen wir uns auf Ostern