Citruss レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hurtig levering og med det fineste personlige hÃ¥ndskrevet brev med fif om hvordan jeg skal bruge produkterne, som jeg har kÞbt. Derudover fik jeg nogle lÊkre prÞve samples pÃ¥ andre produkter med i o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hurtig levering, og man bliver helt glad nÃ¥r man Ã¥bner pakken og ser den hÃ¥ndskrevne hilsen og prÞverne oveni det bestilte!! Det var nÊrmest en oplevelse i sig selv, og fÞltes personligt og nÊrvÊrende... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte her for fÞrste gang, da min kropssolcreme pludselig var forsvundet fra alle andre hjemmeside, og er simpelthen sÃ¥ imponeret. Hurtig forsendelse, flot indpakning og en stak prÞver med til fork... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Mega god oplevelse med nethandel.

Modtog cremen jeg havde bestilt dagen efter bestilling. Cremen var smukt pakket ind og vedlagt var et hav af prÞver, en caramel og en sheetmaske. PrÞver fra virkeligt lÊkre mÊrker. Derudover en personlig, hÃ¥ndskrevet besked. Det er tydeligt at der bliver kredset for detaljen og kundepleje + service er pÃ¥ sit hÞjeste 😍 Anbefaler 100%

2025幎10月4日

Mega tilfreds

Alt er som det skal vÊre! Pakken kom ogsÃ¥ med nogle smÃ¥ gaver som jeg ikke forventede. Anbefaler 100%☺

2025幎10月1日

SÅ fin oplevelse

SÅ fin oplevelse. Varen kom 2 dage efter den var bestilt, fint pakket ind med en hÃ¥ndskrevet personlig hilsen og et vÊld af prÞver var lagt ved. Jeg kÞbte 2 lÊkre masker pÃ¥ tube fra mit yndlings mÊrke, da de var pÃ¥ tilbud.

2025幎9月6日

Fantastisk oplevelse!

Jeg fik pakken 3 dage efter jeg havde bestilt den. Der var også masser af ekstra prÞver(6 stk) i pakken (havde bestilt 2 ting). + En super sÞd og fin besked i pakken. Ville helt klar anbefale <3
(Alt var i tip top kvalitet)

2025幎3月4日
5぀星のうち5の評䟡

Kan varmt anbefale at kÞbe produkter

Kan varmt anbefale at kÞbe produkter hos citruss. Jeg netop modtaget de lÊkreste produkter til en super pris. Vedlagt i pakken var en sÞd hilsen og flere prÞver pÃ¥ produkter. Jeg har handlet der fÞr og det er her jeg vil huske at handle fremover , nÃ¥r jeg mangler gode produkter 😀

2025幎2月20日

Her handler jeg igen

Bestilte et produkt, der var udsolgt på mange af konkurrenterne. Det var fint pakket ind. Der var et fint kort med, hvor der bl.a. var en kommentar til brugen af produktet. Derudover var der et vÊld af prÞver med. Her vil jeg helt sikkert handle fremover.

2025幎2月19日

Bedste K-beauty shop

Bedste K-beauty shop, kan kun anbefales. Hurtig service, billig fragt og du modtager din bestilling pakket smukt ind i silkepapir, med en håndskrevet personlig hilsen, samt en masse lÊkre prÞver.

2025幎1月30日

Super god service

Jeg havde kÞbt to produkter fra Citruss, og jeg fik en masse gratis prÞver/masker samt frotté/beauty-armbånd og en personlig, håndskrevet hilsen. Super god service!!

2024幎12月11日
5぀星のうち5の評䟡

Kundeservice som dengang over diske i jyske kÞbstÊder fÞr e-handel

Overskudsservice. Fedt, at det produkt jeg sÞgte var hos Citruss. Det var ikke andre steder i Danmark. Så målet var nået - jeg ku finde det i DK. Men at modtage det med et håndskrevet kort, som fortÊller om produktet, som er lÊkkert pakket ind i silkepapir og med seks-otte forskellige lÊkre produktprÞver i samme genre som mit kÞb, gÞr mig bare glad. Det virker. Jeg kommer helt sikkert tilbage. ᅩ

2024幎12月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス