レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

KjÞpte en logik steke topp.Forb dritt ! DÞd nÃ¥r jeg sette i kontakta.SÃ¥ dei selger dÃ¥rlige mÞkka produkt.Dei har selvfÞlgelig stengt bÃ¥de pÃ¥ chat og tlf.FÃ¥r vel ikke igjen penger heller da det er leng... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

5぀星のうち1の評䟡

Er som regel fornÞyd med kjÞp fra Clas Ohlson AB, men hadde et kjÞp 12.03 som fortsatt ikke har blitt sendt ut ennÃ¥, sÃ¥ det hadde oppstÃ¥tt forsinkelser. Men hadde lagt det ut i posten appen som send... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Tok turen til Clas Ohlsen 5542 Karmsund for Ã¥ kjÞpe ei lampe 32-8054 DekotpÊre + diverse oppheng til den. Denne var utsolgt men kundebehandler sa jeg kunne fÃ¥ utstillingsmodellen. Da vi kom til kasse... もっず芋る

䌁業情報

1. 金物店
  2. DIY甚品店
  3. 日甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Att hitta lösningar på olika projekt i hemmet har varit vår huvuduppgift sen 1918. Vi tillhandahåller fiffiga och tillförlitliga produkter som gör din vardag enklare.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Enkel reklamasjon

KjÞpte en Epson skriver for vel 3 Ã¥r siden. Den sluttet Ã¥ virke og ble sendt til reparasjon. Reparasjonen var ikke vellykket. Jeg fikk da to valg: Full refusjon av skriverens kostnad der og da, eller ny skriver. Ingen diskusjon, ingen problem. Komliment til Claes Ohlson for smidig og grei reklamasjon. (Claes Ohlson Horisont Åsane)

2026幎3月10日
5぀星のうち1の評䟡

Er som regel fornÞyd med kjÞp fra Clas

Er som regel fornÞyd med kjÞp fra Clas Ohlson AB, men hadde et kjÞp 12.03 som fortsatt ikke har blitt sendt ut ennå, så det hadde oppstått forsinkelser. Men hadde lagt det ut i posten appen som sendt, er greit og få forsinkelser, men da må de holde kundene oppdatert også, og ikke rote rundt i grÞten og prÞve og ro seg i land med hvite lÞgner.

2026幎3月19日

Butikkansatt var ikke kundevennlig

Tok turen til Clas Ohlsen 5542 Karmsund for å kjÞpe ei lampe 32-8054 DekotpÊre + diverse oppheng til den.
Denne var utsolgt men kundebehandler sa jeg kunne få utstillingsmodellen. Da vi kom til kassen spurte jeg om hva som skjer om pÊren går snart siden den har stått på i utstilling.Tilbakesvar var komma tilbake med den og egentlig skulle jeg ikke solgt den til deg var tilbakemelding. Men tenkte i ettertid så var de meg som var dum og kjÞpte ei brukt utstillingspÊre til fullpris.

2026幎3月13日

Clas Ohlson GjÞvik

Handlet hos clas Ohlson GjÞvik i over 1 år, og skrevet inn nummerert mitt der over 25 ganger, og trodd jeg var medlem.

Fikk fÞrst hÞre nå at jeg ikke var medlem etter over et år og etter over 25 handler.

Dette er kjempe uprofesjonelt og ikke fortelle meg, men skrevet inn nummeret så mange ganger.

Handle heller hos en annen butikk

2026幎2月24日
5぀星のうち3の評䟡

KjÞpte en skjÞteledning pÃ¥ Clas

KjÞpte en skjÞteledning på Clas Ohlsson, Jessheim. I dag ble den returnert.
Oppga telefonnummer og hun i kassa ordnet alt enkelt å kjapt.
Har handlet svÊrt mye, på denne butikken og andre butikker i kjeden.
Det er ofte veldig bra varer. Mye billigere en i spesialbutikker.
Men det er alltid noe man ikke kjÞper, hos Clas Ohlson, f. eks. Klokker.
De er gode på hobby artikler, men dyre på Lego.
Nye elektronikk, er det samme som du kjÞper på Power til, en hÞyere pris
De har små usb dingser som ingen andre har.
Jeg for det jeg forventer og alltid god service.

2026幎2月6日
5぀星のうち1の評䟡

Skrev en Êrlig anmeldelse pÃ¥ en klokke

Skrev en Êrlig anmeldelse på en klokke jeg kjÞpte, clas Ohlsen syntes ikke den var bra med tank på at jeg nevnte hvor dårlig service å lang ventetid det var å få klokken, så de bestemte seg for slette anmeldelse, kjÞpte enda et produkt som viste seg å vÊre like sÞppel, anbefaler folk å betale lit ekstra får holde seg unna Clas ohlsen

2026幎1月22日

clasoholson Sandens Kristiansand

Ærlig talt hvor dÃ¥rlig kan en butikk bli. Flesteparten av de ansatte har svÊrt dÃ¥rlig norsk kunnskaper, eller sÃ¥ klarer de ikke svare pÃ¥ enkle spÞrsmÃ¥l. Skulle inn og lurte pÃ¥ hvor pussepapir lÃ¥, vanligvis finner jeg ting selv men var i litt hastverk sÃ¥ tenkte jeg kunne spÞr... ho i kundeservice viste ikke hva det var engang, tok fire forsÞk fÞr ho klarte og tyde hva jeg sa, deretter tok det 10minutter med at ho fant helt andre ting enn pussepapir. Til slutt kom det ei som faktisk pratet norsk og fant ut av det med ei gang. I tillegg sÃ¥ er det svÊrt mange ukomfortabele ansatte her. En mann som rett og slett bare stÃ¥r og glaner pÃ¥ deg gjennom hele butikken. og en som ofte stÃ¥r i kassen og flÞrter med damene som jeg ofte har sett blir ukomfortable. Han kommenterer pÃ¥ utseendet ditt, eller spÞr masse personlige spÞrsmÃ¥l som hvor du bor og diverse. Er der for og betale ikke bli spurt om familietreet mitt eller annet drit. Ellers sÃ¥ roper han pÃ¥ italiensk etter deg for at du mÃ¥ komme til kassen mens du bare stÃ¥r i omrÃ¥de og ser pÃ¥ produkter. Det er hver gang jeg gÃ¥r ut av butikken selv uten produkter sÃ¥ roper han(seniore komme her seniore) hÞyt. Dette gjÞr han pÃ¥ alle andre ogsÃ¥. Dette pleide Ã¥ vÊre en grei butikk som var sentralt. Men etter de nye ansettelsene er det rett og slett et sirkus. Mista kunde her drar heller til Jula👍

2026幎1月16日
5぀星のうち2の評䟡

Köp via online Àr en tröööööög

Köp via online Àr en tröööööög historia. Har köpt ett antal gånger online och det tar ofta 7+ dagar. Inte bra.
Många andra svenska företag, ofta mindre, som sÀljer till den norska marknaden, har mycket snabbare hantering.
Har varit kund hos Clas Ohlson sedan "orderkatalogtiden" och kommer att köpa från Clas Ohlson fortsÀttningsvis men bara via butik.

2026幎1月14日

Bestilte tre PlayStation på CC GjÞvik

Bestilte tre PlayStation på CC GjÞvik. de var på tilbud til 4490,- da jeg bestilte de. Da de kom skulle de ha 6490,- pr stykk. De nekter å gi oss prisen som var da vi bestilte varen.

i fÞlge forbrukerrådet gjelder den prisen som er når man bestiller varen. Dagligleder hadde en uhyggelig tone og viste null vilje til å lÞse problemet.

2026幎1月10日

Sur betjening

Har opplevd flere ganger på Chlas Ohlsson i Molde at betjening er meget sur. Ny opplevelse ved retur av vare i dag der betjening er vanskelig og frekk. Har mÞtt på flere i denne butikk nå som er frekke. Fått kommentarer som «det vet jeg ikke, det får du finne ut av selv» og bÊlerende ord som «dette skjÞnner vel du også ikke er mulig» men så har jeg fått hjelp av andre og det ble som jeg Þnsket. Kommer ikke til å handle på Clas i Molde igjen.

2025幎12月30日
5぀星のうち2の評䟡

Anbefaler ikke å handle på nett

Er som regel fornÞyd når jeg handler fysisk i butikk. Men denne gangen valgte jeg å handle på nett for fÞrste gang, og det blir siste gang jeg gjÞr det. Bestillingen ble fullfÞrt og betalt sÞndag 07.desember og levert 19.desember. det tok nesten 2 hele uker. Fikk fÞrst beskjed om forsinkelser, aldri opplevd at en nettbutikk tar så lang tid på å pakke og sende ut en bestilling. Absolutt ikke anbefalt å handle på nett. Heller dra til fysisk butikk.

2025幎12月7日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ