Clausholm Slot レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Julemarked 2025 - søndag. Familie på 4 fra Århus. Smukke omgivelser, mange smukke julepyntsdetaljer både på og i bygninger, samt rundt i haven og skoven. Entre prisen er væsentlig højere end... もっと見る

5つ星のうち1の評価

julemarkedet var samlet om nogle små steder hvor der blev samlet alt for mange mennesker. Det var umuligt at komme ind nogen steder med mindre du var villig til at stå meget længe i kø. Var overhovede... もっと見る

5つ星のうち1の評価

En virkelig dårlig oplevelse med meget lange køer til alting! Når man endelig kom ind i husene efter evindelig ventetid, kunne man ikke se tingene i boderne for mennesker! Vi fik intet at spise pga. k... もっと見る

5つ星のうち5の評価

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 6

レビューを書く

Julemarked

Julemarked besøgt idag 23/11. Fuldstændig overfyldt! Vi brugte 15-20 min på at finde en p-plads. Da vi kom til indgangen ventede vi yderlige 15-20 min på at betale. Det første vi møder er en kæmpe kø til henstevognskørsel og så 3 heste der frådede fra munden og var badet ind i sved!

Vi går så op til staldene hvor der skulle være boder, her stod vi igen i kø bare for at komme ind, da vi kom ind kunne vi intet se fordi der var så proppet med mennesker! Udenfor var der få boder med kaffe og mad…ca 100 meters kø til dem alle, vi kørte derfra 45 min efter vi ankom på p-pladsen! På ingen måde pengene værd!!!

2024年11月23日
5つ星のうち5の評価

5 stjerner til personalet 😊 den første…

5 stjerner til personalet 😊 den første hilser/byder velkommen allerede på gårdspladsen. 2 søde piger tog sig af billetten. En meget venlig dame fortalte gæsterne om slottet/udstillingen inden man gik ind. Inde i selve udstilling var der igen en venlig dame som hilste velkommen og var klar til at besvare spørgsmål. Det er længe siden jeg er blevet så godt behandlet. Virkelig en positiv oplevelse. Slot og udstilling også rigtig god 😊😊

2023年6月17日

Hjemmesiden er misvisende.

Hjemmesiden er misvisende.
Det koster 50 dkkr. per voksen (fra 15 år) blot for at entrere parken, hvilket ikke er nævnt på hjemmesiden.
Slottet er ikke åbent for besøgende med mindre der er lavet aftale om omvisning.

2021年7月30日
5つ星のうち2の評価

Øv til slowjuicer

Kære Claus, jeg må indrømme at jeg forventet et rigtig godt produkt fra dig. Desværre lever denne slow juicer ikke op til mine forventninger. Jeg må, til stor irritation, efterfølgende filtere juicen, da der kommer for meget "skrald" med ud. Lidt øv, synes jeg. Hvilket gør at jeg faktisk ikke gider at bruge den.
Mvh Lene

2017年9月8日