CleanStone レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

企業情報

1. 洗浄剤提供業者

当該企業による記述

Bij CleanStone ben je aan het juiste adres voor het perfecte onderhoud, bescherming en reiniging van al je stenen oppervlakken, of het nu gaat om aanrechtbladen, vloertegels of tafelbladen. Met ons ruime assortiment hoogwaardige producten, geschikt voor zowel normaal onderhoud als specialistische doeleinden, vind je altijd het juiste middel. We helpen je graag bij het verhelpen van vlekken en problemen. Ons deskundig advies is geheel vrijblijvend, dus neem gerust contact met ons op of bezoek onze website. Of je nu een particulier of bedrijf bent, wij leveren aan beiden en verkopen toonaangevende merken zoals Lithofin, Akemi, Bellinzoni en Lantania. Kies voor CleanStone en geniet van optimaal verzorgde stenen oppervlakken!

連絡先

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち2の評価

Retour

Als het gaat om het adviseren en verkopen van hun producten, zijn ze er snel bij. Maar zodra je een retour wilt aanvragen en daarvoor contact met hen moet opnemen, hoor je helemaal niets meer. Telefonisch zijn ze bovendien niet bereikbaar. Inmiddels zijn we weken verder en heb ik nog steeds geen antwoord ontvangen.

2026年8月17日

super goede ondersteuning

Had een product besteld en zelf niet goed opgelet. Een fout gemaakt met mijn huisnummer en een typfout in mijn emailadres. Dus veel contact gehad. De helpdesk deed er alles aan om mijn fouten recht te zetten. Bewonderenswaardig want ze hadden ook kunnen zeggen dat ik wat zorgvuldiger mijn bestelling had moeten plaatsen. Niets van dat. Alleen maar begrip en hulp. Uiteindelijk kreeg ik een product extra. Ik weet in het vervolg waar ik mijn producten ga bestellen.

2025年4月22日

CleanStone からの回答

Wat fijn om te lezen, bedankt voor uw mooie woorden! We vinden het belangrijk om altijd mee te denken en te helpen, ook als er iets misgaat bij het bestellen. Fouten kunnen gebeuren, en we zijn blij dat we het samen goed hebben kunnen oplossen. We waarderen het enorm dat u voor ons kiest en staan ook de volgende keer weer graag voor u klaar!

Granieten werkblad

Ik heb hulp gevraagd voor mijn granieten werkblad, dat na 15j vlekken had en gewoon vies was. Onmiddellijk supervriendelijke mail gekregen met voorstel van producten ! En de produkten hebben hun dienst bewezen !!! Mijn graniet is vlekkeloos en proper. Dit had ik nooit gedacht. Ze is zoals nieuw !!Superblij met dit resultaat. Ik geniet er nog elke dag van. Dankjewel voor jullie (toch ook wel snel en vriendelijk) advies !
Graziëlla Butzen

2024年11月4日

CleanStone からの回答

Wat een prachtige review, dankjewel Graziëlla! We zijn ontzettend blij om te horen dat ons advies en de producten zo goed geholpen hebben en dat uw granieten werkblad er weer als nieuw uitziet. Daar doen we het voor! Geniet er nog lang van, en u weet ons te vinden als we u in de toekomst nog ergens mee mogen helpen.

Snelle prettige communicatie

Per mail goed passend advies ontvangen en snelle reacties. Mijn pakket was geweigerd door DHL punt, het pakket kreeg ik vervolgens door cleanstone zelf kosteloos op huisadres bezorgd. Erg tevreden over de service.

2024年10月19日

CleanStone からの回答

Bedankt voor uw fijne review! We doen ons best om altijd snel en duidelijk te communiceren, en het is mooi om te horen dat dat gewaardeerd wordt. Fijn dat alles alsnog goed is aangekomen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we weer graag voor u klaar.

Review over de service

Review over de service:
Ik had een tikfout gemaakt in mijn huisnummer. Gevolg was dat het pakket retour gestuurd werd door DHL. Hoewel het mijn eigen vergissing was, werd het alsnog opnieuw (en snel) zonder extra kosten verstuurd.
Fijn zo'n sportieve opvatting.

2024年3月8日

CleanStone からの回答

Bedankt voor uw positieve reactie! Fouten kunnen altijd gebeuren, en we vinden het belangrijk om dan samen naar een goede oplossing te zoeken. Fijn dat u onze aanpak als sportief ervaart, daar doen we het voor! We helpen u graag weer bij een volgende bestelling.

5つ星のうち5の評価

Ondanks dat mijn pakketje verloren…

Ondanks dat mijn pakketje verloren geraakt is bij ups en ze het niet meer vinden zorgde cleanstone onmiddelijk voor een nieuw pakketje.
Ze beseffen ook dat er met ups veel problemen zijn en hebben ondertussen een nieuwe koerierdienst. Niets dan alleen maar lof voor deze afhandeling van het verloren pakketje.

2024年1月25日

CleanStone からの回答

Hartelijk dank voor uw begripvolle en positieve review. Vervelend dat het pakketje verloren is gegaan bij UPS, maar we zijn blij dat we dit snel voor u konden oplossen. We nemen dit soort situaties altijd serieus en doen ons best om hier direct op in te spelen zoals u al merkte, zijn we inmiddels ook overgestapt op een andere koerierdienst. Fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt!

Perfecte service

Perfecte service, Ik ben nieuwe klant en had 11 stuks van een product besteld, het bleek dat niet alles in voorraad was, maar waar dan vele je in het ongewisse laten was dit hier het tegenovergestelde. Perfect op voorhand geïnformeerd worden en nadien op de hoogte worden gehouden van de nalevering dat is wat ik echte klant service noem! Er kunnen vele een les nemen van hoe CleanStone het aanpakt. Echte klantentevredenheid!!!

2024年1月26日

CleanStone からの回答

Wat een geweldig compliment, dankjewel! We vinden het belangrijk om onze klanten duidelijk en eerlijk te informeren, zeker wanneer iets (nog) niet direct op voorraad is. Fijn dat u onze service zo waardeert, dit soort reacties motiveren ons enorm om zo door te blijven gaan. We hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn!

Zeer accurate aanpak

Ik ben nieuwe klant en er was een probleempje bij aankomst van de zending. Dat kan gebeuren.
Na mijn melding werd dit bijzonder snel opgelost en de volgende dag, kwam er al een nieuw pakketje aan met de rechtzetting. Fantastische service!
Ik bestel opnieuw, wanneer mijn producten op zullen zijn.

2024年1月23日

CleanStone からの回答

Hartelijk dank voor uw fijne woorden en vertrouwen als nieuwe klant. Natuurlijk kan er soms iets misgaan, maar we doen er alles aan om dit snel en netjes op te lossen. Fijn om te horen dat u onze aanpak waardeert en we zien uw volgende bestelling graag tegemoet!

Very helpful

Very helpful, quick and reliable service! Would highly reccommend

2023年9月7日

CleanStone からの回答

Thank you for your kind words! Glad to hear you’re happy with our quick and reliable service. Hope to assist you again soon!

Best regards,

Trustpilot エクスペリエンス