Oprofesionell kundservice Var i kontakt med dem med ett par enkla frågor. De svarade inte på frågorna och passade på att vara rätt dryga i sina mail. Om de är så de behandlar presumtiva kunder hopp... もっと見る
企業が回答しました
Jag har köpt en kanna som ska rensa det vatten jag dricker mot bla annat plaster i vattnet Undrar då varför ni säljer kannor som just är tillverkade i plast Det vore mer logiskt att få en glaskanna... もっと見る
企業が回答しました
Har använt duschfilter och krantoppsfilter i flera år med mycket bra resultat, Har egen brunn så det finns en del oönskade ämnen i vattnet som svavel och liknande som gör behovet stort. Produkterna ov... もっと見る
企業が回答しました
Vi skaffade filterkanna och filter till dusch. Vi saknar bättre instruktioner men är annars nöjda! Vårt dricksvatten med mycket järn och lågt ph går nu att dricka. Mitt ph i kroppen har höjts till... もっと見る
企業が回答しました
Clearly säljer kvalitativa vattenreningsprodukter för den skandinaviska marknaden, och har en fantastisk kundservice för alla era frågor!
スウェーデン
ネガティブなレビューの 71%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Oprofesionell kundservice
Var i kontakt med dem med ett par enkla frågor. De svarade inte på frågorna och passade på att vara rätt dryga i sina mail. Om de är så de behandlar presumtiva kunder hoppas jag ingen handlar hos dem.

Clearlyofsweden からの回答
Undrar då varför ni säljer kannor som just är tillverkade i plast
Det vore mer logiskt att få en glaskanna.Verkar lite kontraproduktivt att ha en plastkanna

Clearlyofsweden からの回答
Usel kvalite. Locket till vattenkannan kan man inte sätta fast så det ramlade i backen och gick sönder. Känner knappt någon skillnad på vattnet heller.

Clearlyofsweden からの回答
Very expensive and deceptive fees! They do not pay VAT and you will have to pay even more than your "final" cost! I had to pay 800kr just to pick it up at the post office
Edit in response to ClearlyOfSweden's response: Unlike most EU companies, nordic companies are well aware of Norway's VAT law and try to pay it + include it in the price to prevent the user from experiencing massive unexpected fees.
As seen in other reviews here, ClearlyOfSweden just doesn't care about customer expectations/complaints

Clearlyofsweden からの回答
Fick min nya vattenfilterkanna förra veckan och har nu testa den. Är mycket nöjd med hur vattnet smakar. Även mina vänner som har hälsat på, känner en stor skillnad på hur vattnet smakade. Kan varm rekommendera denna produkt!

Clearlyofsweden からの回答
Jeg kjøpte en vattenfilterkanna, renere og bedre vatten. Vattenet er mye bedre👍👍
Köpt en vattenfilterkanna och jag är jättenöjd. Renare och godare vatten!
Jag är supernöjd med min nya vattenfilterkanna från Clearly of Sweden! Vattnet smakar mycket bättre efter filtrering – fräscht, rent och helt utan bismak. Designen är också snygg och praktisk, och 2,5-litersstorleken passar perfekt för vårt hushåll.
Extra plus för det avancerade 4-stegs Micro Multi-filtret som verkligen känns genomtänkt och effektivt.
Leveransen var dessutom otroligt snabb – jag beställde och hade produkten hemma på bara ett par dagar. Allt fungerade smidigt från start till mål. Kan varmt rekommendera både produkten och Clearly of Sweden. Tack för en riktigt bra upplevelse!
1295 kr jag inte kommer se igen. Ångrar bittert köpet av vattenkannan. Plastig usel kvalitet. Vattnet smakar sämre i denna kanna. De har själva utnämnt kannan till bäst i test, vilket skämt. Köpte en annan betydligt billigare och betydligt bättre kvalitet från ett annat företag. Lägg inte pengarna på detta skräp.

Clearlyofsweden からの回答
Super nöjd! Allting fungerade väldigt smidigt, paketet kom dessutom innan utlovad leveranstid. Dessutom tycker jag varorna är väldigt prisvärda. Topp betyg :)
Beställde från dem och fick snabb leverans och ett gott helthetsintryck.
Har använt deras vattenkanna och krantoppsfilter i flera år. Mycket nöjd! De svarar snabbt både i telefon och på mail och ger utförliga svar på frågor, de känns genuint engagerade i både produkten och kunden. Är mycket nöjd med både service och produkter!
Jag har egen brunn så vattnet behöver filtreras och till detta använder jag både kranfilter och duschfilter från Clearly of sweden. Är mycket nöjd med dessa produkter!
Är mycket nöjd med min produkt, alltid bra bemötande och service. Snabba svar vid mailkontakt :)
/ Ida
Jag är otroligt nöjd med mitt köp av Krantoppfilter 5-stegs Micro Multi Filter från Clearly of Sweden. Installationen var busenkel och tog bara några minuter, utan att jag behövde några verktyg. Det passade direkt på min kökskran, vilket var en positiv överraskning.
Efter bara första användningen märkte jag en tydlig skillnad i både smak och lukt på vattnet. Det känns fräschare, renare och smakar betydligt bättre än tidigare. Jag gillar verkligen att filtret tar bort både klor, tungmetaller och mikroorganismer – det känns tryggt att veta att jag och min familj får dricka hälsosamt vatten varje dag.
En annan fördel är att man slipper bära hem tunga vattenflaskor från affären. Det är både bekvämt och miljövänligt. Dessutom tycker jag att designen är snygg och diskret – den smälter in fint i köket.
Rekommenderar verkligen detta filter till alla som vill förbättra sin vattenkvalitet utan krångel!
Mitt nya kranfilter, har gett mig ett mycket godare och renare vatten. Mycket nöjd!
Företaget skriver att deras produkter är "Bäst i Test" - jag efterfrågade vilken test som hade kommit fram till detta och vem som utfört testen. Efter två frågor (eftersom de inte svarade på min fråga utan bara hittade på andra frågor som de svarade på) där jag fortfarande inte hade fått testen skickad till mig så SKREK de åt mig i sitt svar. Det finns alltså ingen relevans eller sanning alls i att de skulle vara "Bäst i Test" - det är ett påstående som är helt tagit ur luften. Detta är anmält till Konsumentverket eftersom det är falsk och missvisande marknadsföring.
Ett företag som påstår att deras produkter är Bäst i Test och som sedan inte kan påvisa det alls ljuger alltså. Om de ljuger om detta, vad mer ljuger dem om? Finns det ens något filter i deras "filter"?
Lägg din tid, energi och pengar någon annanstans. Bluffar finns det tillräckligt av ändå.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。