レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Som altid byens lækreste brunch🤩 OG burgers😋 Alt kød kan spises med god samvittighed, hvis man er til det, for det er fra fritgående dyr. Aktid venlig betjening & hyggelig stemning. Vi kommer ig... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Dårlig Service Der gik omkring 20 minutter før at han overhovedet tog bestillingen, da vi så bestilte, så var der noget på menukortet der ikke existerede længere. Vi havde også bestilt noget på men... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dejligt lys café med venligt og imødekommende værtspar. Valgte en clubsandwich med kylling. Virkelig lækker, lækker bolle og perfekt stegt kylling. Og prisen er meget rimelig. Kommer absolut... もっと見る

3.5

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Maden var fantastisk 😎

Maden var fantastisk, personalet super søde, vi kommer gerne igen men lyden i lokalet var dårligt ville være rart hvis de gjorde noget ved det og så tror jeg de havde glemt at gøre rent på toilettet den dag

2025年6月14日

Kedelig mad

Kedelig mad, smagte ikke af særlig meget. Ventede meget længe på at få sin mad. Skulle selv hente bestik osv. Personalet var meget forvirrede. Generelt en dårlig oplevelse.

2025年5月29日
5つ星のうち1の評価

Jeg var virkelig skuffet over mit besøg…

Jeg var virkelig skuffet over mit besøg på Coffeeno1. Kaffen var svag og smagsløs, som om den havde stået og simret hele dagen. Kagerne så godt nok flotte ud, men de smagte tørt og kedeligt. Derudover var personalet uengageret og virkede mere interesserede i at snakke indbyrdes end at betjene kunderne.

Stemningen var heller ikke særlig god. Musikken var alt for høj, og der var ikke særlig hyggeligt. Bordene var klistrede, og der lå skrald på gulvet. Jeg følte mig ikke velkommen.

Alt i alt var det en dårlig oplevelse, og jeg kommer ikke igen. Der er masser af andre caféer i byen, som er langt bedre.

2025年4月3日

Kommer klart igen

Dejligt lys café med venligt og imødekommende værtspar.

Valgte en clubsandwich med kylling.

Kommer absolut igen.

2024年12月19日

Super oplevelse

Super oplevelse, maden kunne ikke gøres bedre. Jeg kan bare sige at det er også et super hyggeligt sted. personalet er de sødeste man kunne tænke sig at få service af.

2024年10月12日
5つ星のうち5の評価

Både god til brunch og aftensmad

Efter en svømmetur på Amager strand var det fantastisk at spise burgere hos Coffee no 1. Alle var glade ved bordet, og blev godt mætte. Parret der har stedet er super venlige og servicen er i top. Så gør dig selv den tjeneste at smutte forbi. Vi har flere gange også nydt deres brunch som også er i top og man kan mærke det er mennesker der værdsætter gode råvarer.

2024年7月20日

Dårlig Service

Dårlig Service
Vi havde også bestilt noget på menukortet, hvor så efter at han havde taget bestillingen kommer ud og siger at det var de udsolgt af.
Intet plads indenfor, jo mindre man vil ånde andre i nakken.

2024年5月11日
5つ星のうち2の評価

Ville aldrig sætte min ben der igen møg…

Ville aldrig sætte min ben der igen møg beskid min mad er slet ikke færdig tjerne synes det er hyggelig at snakke med kokken i køkken en at passe sit arbejde. Om det så var det sidste sted jeg kunne spise ville jeg aldrig gøre det.og ham der stå i køkken kunne godt lære lidt om at hold rent

2024年5月3日

Dårlig oplevelse

Alt for lidt plads, uvenligt personale og forfærdelig brunch med kolde rundstykker købt fra Frost. Vi ventede på maden i 45 min, og fik mindre brød end de andre borde. Røræggene bliver tilberedt på samme pande som pølserne, hvilket ikke er optimalt når man er vegetar som jeg. Ik spild jeres penge her.

2024年2月18日

Var simpelthen fantastisk

Sjældent har en brunch været så fantastisk (og JO, familien har godt nok været igennem en del gennem tiden). Den levede op til formålet med kvalitet fremfor kvantitet, selvom der stadig var rigeligt.

Endelig et sted hvor de faktisk benytter æg til at lave røræg og ikke noget "på dunk", hvor der er hjemmebagte boller, lækre tun- og hønsesalater, god betjening og bare følelsen af, at de gerne vil have en på besøg og samtidig en fornemmelse af, at det var bæredygtigt og at de præcis laver det jeg har lyst til (ud fra et afkrydsningsskema) og ikke bare kommer med en dødssyg brunchplatte.

Kan KUN anbefales på det varmeste ;D.

2024年1月14日

レビューの対象になっている企業の方へ