Mega flot arbejde i laver på trelle…
Mega flot arbejde i laver på trelle ager i Vamdrup lige nu, og virkelig søde og informative medarbejdere
Colas skulle give tilbud på asfalt arbejde i vores grundejerforening. Da de svigtede den 3. aftale om at afgive tilbud blev de droppet. Virker useriøst.
Der skal lægges asfalt der hvor jeg bor og Det var endnu ikke lagt. da jeg skal over vejen Spørger jeg arbejderne om jeg godt kan gå over der og de rækker hånd i vejret, som ja det kan du godt. Det kunne jeg selvfølgelig også godt men ikke uden at få smadret et par helt nye sko som på ingen måde kan bruges længere. Nu nægter de at have noget med det at gøre jeg jeg siger jeg selv skal anmelde til mit eget forsikringsselskab hvor jeg så skal til at betale selvrisiko for at anmelde. De løber simpelthen simpelthen fra deres ansvar. De er lige til at lukke op og sk… i.
En af vores ansatte Kører med under 5 km i timen på en villa vej i Roskilde, hvorefter de først råber fuldstændig vanvittigt af ham og han skal køre langsommere og efterfølgende smadre en deres andre ansatte vores sidespejl på firmabil.
Efterfølgende afviser de alt og siger vi "Rammer" asfalt drager. Smiler .. Total sammensværgelse.
Klamt firma, håber de får egen medecin en dag, ingen respekt, man skulle bare betale hvad det kostede når man selv ødelægger andre folks ting ...
Fuldstændig absurd kørsel af Bilen med reg nr: CY53439
Kører helt op i enden af folk på motorvej i overhaling spor, selvom der er adskillige biler foran.
Overhaler indenom og ingen signalering med blink!
Oplevede desværre en af jeres ansatte stå og tale ned til mig igår ved lyngerup. De havde spæret af grundet asfalt arbejde, og der står så at beboer kørsel er undtaget. Jeg bor på en sidevej til det pågældende arbejde, og kører efter en anden bil forbi afspærringen. Bilen foran mig får lov at passere, men jeg bliver mødt af en hidsig mandsling, som taler ned til mig, og truer med klip i kortet! Jeg forklarer han at jeg fulgte den anden bil da jeg jo bor lige derhenne. Har hidser sig endnu mere op, og det skal lige siges at afspærringer var sat op før kl 18, så ingen var igang med at arbejde, men han kommenderer mig til at køre mod Jægerspris, så min vej hjem blev 8 gange så lang!!! Er det fordi jeg er kvinde, at jeres ansatte tillader sig sådan en opførsel? Manden i bilen foran mig fik jo lov at fortsætte!!!!
Mega DÅRLIG stil!
Flot og dygtigt arbejde.
Vi har fået lagt tæppe på vores vej (Sennels v. Thisted) og dejligt at se, at medarbejderne går op i fagligt dygtighed og akkuratesse.
Desuden meget flinke folk som forklarede, det faglige i arbejdet, som blev udført her.
Kun rosende ord herfra.
Efter en colas bil havde holdt tændt i over 1 time ville jeg slukke for bilen men da det var en nøgle fri bil kunne jeg ikke
Når kun lige og sætte mig ind i vores bil da 2 colas medarbejder kommer farende hvad f….. jeg lavede der
Konen prøver at forklare at vi bare ville slukke bilen da den havde stået der meget længe tændt
Men de var meget opfarende så vi måtte køre derfra og 1 af dem løb efter vores bil
Tænker måske man burde drug teste dem for det der var ikke normalt og blive så truende
Firmaet nægter at deres personale står i fuld offentlighed og drikker øl, selvom jeg flere gange har filmet deres ansatte drikke øl.
Ikke nok med at det, så foran øjnene på fustreret billister, der viser deres ansatte, at de ikke er andet end en stor flok legebørn, der lige skal lege med deres bobcat, så de er ved at ramme bilerne der holder og venter på grønt lys, for at komme videre.
Men det sjove stopper ikke her, nej for de skal lige have den sidste morskab med, ved at kaste kapsler og småsten på bilerne som enten holder og venter eller som kører forbi.
Alt dette som jeg har klaget over, nægter de at have gjort, ja right, i har kun ansatte der er rene engle.
Ud over dette, så var der manglende skiltning på omfartsvejen og omfartsvejen har jeg personligt målt, både med min egen kilometertæller i bilen og på kraks, der var omfartsvejen 8,5 km.
Dette nægter firmaet alt til og påstår at omfartsvejen kun er 2,3 km.
Jeg tror lige i skal have justeret jeres kilometertæller igen, prøv at slå op på kraks.
Men dette firma burde have undervisning i at fortælle sandheden.
Jeg har gjort op med mig selv, når et firma som dem, kan lyve og opfører sig som de gør, så kan vi andre vel også, så jeg har købt mig en stor kassevogn og næste gang jeg støder på et vejarbejde, hvor det er dette firma der står for det, så har jeg tænkt mig at gøre som dem, kaste kapsler og småsten efter de ansatte og hvis jeg så kommer i retten med det, vil jeg fremsætte mit forsvar som de gør og nægte det hele og være fuld af løgn ligesom de er det.
Så lad os se hvad der sker, det burde jo bare ikke være nødvendigt at opføre sig på denne måde, men det er måske vejen frem i dagens danmark.
Verdensklasse medarbejdere der virkelig er hjælpsomme og hvem end man taler med er de imødekommende. Har mødt god rådgivning og service fra K.. i Køge-afdelingen.
Jeg er dybt skuffet over deres manglende ansvar når de ikke sætter afmærkning når der lige er kørt tjære/ asfalt på vejen og jeg stod med en bil der var smurt ind i det og det dryppede af under bilen så helt tørt var det ikke .. jeg er meget ked af at Colas er så ligeglade med folk’s biler , De vil ikke vedkende sig ansvaret og siger jeg ikke har kørt efter forholdene.
Skal lige siges det var i 40 km zonen og højt vejbump så jeg står med en regning for afrensning og ny polering af lakken.
Meget uprofessionelt firma
har fået lagt 260 m2 asfalt hvor der var en del håndarbejde
tilbud blev givet - telefonisk
inspektion
udførelse
alt sammen lavet til ug+
og udført inden for 1 uge
kan kun anbefale dem
mvh
Peter
Jelling camping
Har lige haft besøg af Colas, der asfalterede min indkørsel. Flinke og dygtige medarbejdere, der med deres formand, Niels Ejner Christiansen, i spidsen udførte arbejdet lidt ud over det sædvanlige. Flot flot
Som privatkunde er man ikke i tvivl om at man er den lille, når man har Colas på besøg. Vi fik en regning på adskillige m2 mere end der reelt var udført. Meldingen fra Colas var “at vi kunne bare mødes i retten”. Mht. til det udførte arbejde, har vi en fin vandpyt foran vores indkørsel, i form af en lunke på mere end 2 cm. målt på 2 meter retskinne. Dette er angiveligt indenfor tolerancerne hos Colas.
Colas var på min vej 24-25 juni 2019 i Gilleleje for at lave asfaltfortove for en privat grundejerforening.
De satte deres store asfalttønder på asfaltfortovshjørnet ved min grund og parkerede i de 2 dage med store lastbiler, damptromler og andre larvefodsmaskiner.
Onsdag morgen var alle lastbiler og madkiner og asfalttønder væk, og 10 meter fortov langs min grund var fuldstændig ødelagt. Det er en kommunal vej ned til en børnehave. Efter at have snakket med kommune og grundejerforening som har taget fat i colas, afviser de ethvert ansvar for det svineri de har efterladt fordi det ikke kan bevises at det er dem. Øhh... Ret stort sammentræf synes jeg at præcis der, hvor deres maskiner og asfalttønder har været i 2 dage er fortovet efterladt i stumper og stykker med dybe brede hjulspor. Men de er ligeglade og rager ikke ansvar, så nu er det en kommunal opgave og udgift. Og det er ikke til at vide hvornår det kan prioriteres med ee begrænsede kommunale midler vi har i Gribskov. Så indtil det sker går ældre borgere og små børn på vej til børnehave osv enten ud på vejen eller balancerer igennem colas efterladte svineri
Pas på hvor de arbejder!!! De havde fucket vejen godt op hvor min arbejdsplads typisk nok ligger kl 05-05:30 drejer jeg ind på vejen hvor man intet kan se for støv/røg og får et ordenlig stenslag af en forankørende hvorefter kommunen kontaktes og der får jeg et nr. Til Colas da der har været lign. Sager f.eks. Måtte de dække 49 biler hos GT biler bare pga. Sand/støv!? Og jeg får at vide de bruger fraktion 0-2mm men vejen er fyldt med sten og deres fraktioner dagen efter lidt bedre men stadig ikk godt nok hvor jeg får at vide de har haft rengøring på natten op til hvor jeg siger at der ikk er gjort særlig godt stykke arbejde hvor hun kort efter undskylder at rengøringen ikke er gjort godt nok og ny rengøring er bestilt?? Ingen respekt for Colas eller deres arbejdere forstår godt folk som er ligeglade med deres fart skilte det er jeg os fra nu af!!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。