ColourWell レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

I paid €4.50 for shipping which is more than I pay for most online orders,and expected my items to arrive safely. Instead, the package arrived completely broken and the inside covers of the product... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Colourwell is al jaren mijn redding. Ik kon mijn haren niet meer kleuren omdat ik allergisch was voor de chemische toevoegingen in de gangbare haarverf. Nu is mijn haar mooier en gezonder dan ooit. E... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

SUPER haarkleuringsproduct wel jammer dat het enkel in mild zwart te krijgen is ipv zwart of gifzwart. Ik kan eindelijk mijn haren weer een kleurtje geven na vele slechte ervaringen bij andere firma's... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Klantvriendelijke website, snelle bestelling zoals beloofd! Ik gebruik al jaren Colourwell Mild Zwart. Eindelijk geen giga-allergische reacties meer en dat minimale beetje jeuk behandel ik vooraf,... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 26

レビューを書く

Handig brievenbus pakketje!

Lekker makkelijk gewoon een brievenbuspakketje en vlot bezorgd!

2025年2月9日

ColourWell からの回答

Fijn te horen Marga dat je zo tevreden bent over ColourWell Natuurlijke Haarkleuring

Zeer tevreden

Het is het enige haarkleurmiddel wat ik kan gebruiken, omdat ik allergisch ben voor PPD’s. Goed product en snelle levering!

2025年2月7日

ColourWell からの回答

Fijn om te horen dat ColourWell Natuurlijke Haarkleuring zo goed bevalt. Bedankt voor je positieve woorden Irene!

Heel goed en snel

Ik ben zeer tevreden , heel snel , goed verpakt

2025年1月6日

ColourWell からの回答

Fijn dat u zo tevreden bent met ColourWell Natuurlijke Haarkleuring!

5つ星のうち1の評価

Achtergebleven levering.

Ik heb op 26 december Colourwell haarkleuring besteld en betaald. zondag 5 januari stuurde ik een mail met de vraag waar mijn bestelling bleeef, kreeg heel attent antwoord dat het de volgende dag zou worden opgestuurd. Inmiddels is het 9 januari en heb ik nog niets ontvangen, ondanks de toezegging.
Dit is de tweede keer dat mijn bestelling zo lang uitbleef.

2024年12月19日

ColourWell からの回答

Wij vinden dit uiterst vervelend en maken het zelden mee dat de post er zolang over doet. We hebben inmiddels de bestelling 2x verstuurd. Wij verwachten dat het deze week toch nog zou moeten aankomen.

5つ星のうち3の評価

bestelling en levering heel correct en…

bestelling en levering heel correct en vlot verlopen
chessnut bruin geeft wel een te rode kleur op grijze haren!
misschien was donkerbruin beter geweest ?

2024年11月27日

ColourWell からの回答

Bedankt voor je beoordeling Gerda.
Dit is wat wij doorgaans adviseren bij grijs haar:
een keer behandelen.

Het kan voorkomen dat bij een eerste behandeling de grijze
haren oranje/rood uitvallen. Een rode/oranje ondergrond zorgt er juist
voor dat de kleuring de volgende keer beter hecht. U dient de 2e
kleuring binnen 2 dagen te herhalen voor een optimaal resultaat.

Sommige mensen mengen een beetje zwart door Donker Kastanje Bruin.
Bijvoorbeeld 1/4 deel Mild Zwart met 3/4 deel Donker Kastanje Bruin.
Bij de grijze slapen kunt u dan het beste puur mild zwart opzetten,
dit zorgt voor een donkerder eindresultaat bij de slapen.

Wij hebben ook klanten die eerst op het grijs de kleur Mahonie zetten
en dan daarna het haar behandelen met Mild Zwart. We hebben van
meerdere klanten gehoord dat dit bijdraagt aan een beter
kleurresultaat. Uiteraard kunnen wij u niet verzekeren of dit ook bij
u zo zal zijn. Dit is afhankelijk van uw eigen haarstructuur en
natuurlijke pigmentatie in het haar.

Het is de eerste keren een kwestie van uitproberen wat het beste bij
uw past. Daarna is het bijhouden van de uitgroei het belangrijkste.
Het is in u geval wellicht aan te raden om eerst een plukje te kleuren
om te kijken of het juiste kleurresultaat bereikt wordt.

Grijze haren blijven altijd iets lichter dan de niet grijze haren.
De meeste mensen vinden dit juist mooi, omdat het eindresultaat
subtieler is en minder hard oogt dan chemische haarverf. Als je gewend
bent chemische verf te gebruiken, kan het zijn dat je in het begin
even moet wennen aan het subtielere kleurresultaat dat met 100%
natuurlijke haarkleuring wordt bereikt. Als je veel grijze haren hebt,
kun je in dat geval beter een kleur donkerder kiezen dan je gewend
bent.

De meeste mensen kleuren om de 3 weken de uitgroei bij en een keer om de paar maanden het gehele kapsel.
Omdat een natuurlijke haarkleuring laag op laag zet wordt anders de rest van het kapsel op den duur donkerder dan de uitgroei.
ColourWell is houdbaar, je hoeft niet telkens alle poeder op te maken maar je kunt het gedoseerd gebruiken.

Omdat ColourWell een natuurlijke haarkleuring is, is het niet schadelijk voor het haar om meerdere keren achter elkaar te kleuren.
Hoe vaker je met ColourWell kleur, hoe gezonder je haar wordt.

Livraison parfaite

Livraison parfaite , produits conformes.

2024年11月29日

ColourWell からの回答

Merci! Heureux d'entendre que vous aimez autant la coloration naturelle des cheveux ColourWell

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld, snel bezorgd. Prettige haarverf voor als je allergische reactie op gewone haarverf hebt.

2024年10月23日

ColourWell からの回答

Fijn te horen dat je zo tevreden bent over ColourWell Natuurlijke Haarkleuring Ineke!

5つ星のうち2の評価

Snelle zending

Snelle zending, maar er is niet genoeg porto betaald waardoor ik de vraag kreeg van post.nl om nog even 5.20 te betalen. Beetje slordig wel

2024年10月11日

ColourWell からの回答

Beste Nancy, dat is vervelend. Onze welgemeende excuses daarvoor. Uiteraard hoef je post.nl niets te betalen. Wij handelen dat met hun af. Kun je een foto van het kaartje sturen naar info@colourwell.com. Mocht je nog een aanmaning krijgen in de toekomst dan kun je deze gewoon verscheuren.

5つ星のうち5の評価

Colourwell is een fantastische…

Colourwell is een fantastische ontdekking voor iedereen die op zoek is naar natuurlijke haarproducten. Het is de enige haarverf waar ik geen allergische reactie van krijg, wat voor mij een enorme opluchting is. De kleuren zijn prachtig natuurlijk en bieden een uitstekende dekking. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat en zou het iedereen aanraden die gevoelig is voor chemische haarverf of simpelweg een gezondere optie wil. Colourwell biedt niet alleen kwaliteit, maar ook gemoedsrust!

2024年9月15日

ColourWell からの回答

Bedankt Evelien voor deze positieve review. Fijn om te lezen dat ColourWell Natuurlijke Haarkleuring zo goed bevalt.

5つ星のうち4の評価

Het bestelde product van ColourWell was…

Het bestelde product van ColourWell was heel snel in huis. De natuurlijke haarverf kastanjebruin pakt goed en geeft een mooie glans. Wees wel voorzichtig met licht of grijs haar want dan wordt de kleur meer rood (oranje) dan bruin.

2024年8月6日

ColourWell からの回答

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat ColourWell Natuurlijke Haarkleuring zo goed bevalt.
Dit is wat wij doorgaans adviseren bij grijs haar:
een keer behandelen.

Het kan voorkomen dat bij een eerste behandeling de grijze
haren oranje/rood uitvallen. Een rode/oranje ondergrond zorgt er juist
voor dat de kleuring de volgende keer beter hecht. U dient de 2e
kleuring binnen 2 dagen te herhalen voor een optimaal resultaat.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en alles volgens…

Snelle levering en alles volgens afspraak. Erg tevreden.

2024年8月29日

ColourWell からの回答

Beste Marjan, fijn te horen dat u zo tevreden bent over ColourWell Natuurlijke Haarkleuring. Bedankt voor het insturen van deze positieve beoordeling

5つ星のうち5の評価

Ik vind het een geweldige haarkleuring

Ik vind het een geweldige haarkleuring. Niet schadelijk, vind het ook niet lastig om aan te brengen, gewoon even goed lezen. Resultaat is zacht glanzend haar. Voor mij niets anders meer!

2024年6月28日
自発的なレビュー

ColourWell からの回答

Wat fijn dat ColourWell Natuurlijke haarkleuring zo goed bevalt. Bedankt voor deze positieve woorden.

5つ星のうち5の評価

Schnelle Lieferung und immer wieder…

Schnelle Lieferung und immer wieder begeistert von der Farbe. Keinerlei allergische Reaktionen und gepflegtes Haar.
Nur der Geruch ist gewöhnungsbedürftig.
Es riecht stark nach nassem Heu oder Gras.

2024年5月4日

ColourWell からの回答

Vielen Dank für Ihre positiven Worte. Es freut uns zu hören, dass Sie mit ColourWell Natural Hair Colouring so zufrieden sind

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。